ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.



Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η αναζήτηση για το ποιος θα είναι ο μεγάλος εχθρός για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο ανταγωνιστής τους για την Παγκόσμια Κυριαρχία, έχει ήδη ξεκινήσει από την δεκαετία του 1980 .Καθηγητές πανεπιστημίων, αναλυτές, δημοσιογράφοι,και πάσης φύσεως "σοφοί"  έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους πολλά λεκτικά πυρά, και απόψεις ,υποστηρίζοντας πως ο εχθρός των Η.Π.Α για τον 21ο αιώνα, είναι είτε η Ενωμένη Αφρική , είτε η Ρωσσία, είτε το Ισλάμ, είτε η Κίνα , βέβαια η Κίνα είναι άλλη υπόθεση αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς θα καταλήξει. κ.λ.π.
Εντούτοις όμως η μεγαλύτερη απειλή για τις Η.Π.Α και τους συμμάχους της ,δεν είναι ούτε το ISIS ούτε  κάποια άλλη χώρα. Η μεγαλύτερη "απειλή" είναι η "απειλή της ειρήνης".!!
Διότι χωρίς κατασκευασμένους βαρβάρους, τι κάνουν πως θα κυριαρχήσουν;; Η «απειλή της ειρήνης» θεωρείται ως πολύ πιο καταστροφική από την τρομοκρατία.

Ο μεγαλύτερος εχθρός για τις Η.Π.Α σήμερα δεν είναι ούτε το ISIS το οποίο είναι δικό τους δημιούργημα.  Το Δυτικό σύστημα χρειάζεται πάντα έναν μπαμπούλα. Αν ο μπαμπούλας Ρωσσία δεν πείθει πλέον, υπάρχει η Κίνα. Πως αλλιώς θα δεχθεί η Ευρώπη, την οικονομική και στρατιωτική κατοχή εκ μέρους των Η.Π.Α.; Αλλά αυτή τη φορά ο κίνδυνος είναι πραγματικός. 
Αν και όλες αυτές οι θεωρίες συγκρούστηκαν με πάθος σχετικά με το ποιος θα είναι ο πραγματικός εχθρός , ο επικρατέστερος υποψήφιος για να προκαλέσει την Δύση , σχετικά με την ηγεμονία του Κόσμου, εντούτοις όλες έχουν ένα κοινό στοιχείο.!!
Θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Η.Π.Α και η ΕΥΡΩΠΗ....και την συνέχεια αυτής της κατάστασης εσαεί.!!

Υπάρχουν πολλές φωνές που υποστηρίζουν πως η Ευρώπη και οι Η.Π.Α είναι δύο ξεχωριστές γεωπολιτικές οντότητες, και τα συμφέροντα των οποίων δεν ταυτίζονται κατ' ανάγκην. Ακόμη όμως και αυτοί οι "αιρετικοί" δεν έχουν τολμήσει να υποστηρίξουν ότι όλο αυτό που γίνεται στην Ευρώπη σήμερα, είναι μια σύγκρουση ανάμεσα σε Ευρώπη και Η.Π.Α, οι οποίες συγκρούονται , κάτω από την σκιά της αναδυόμενης Κίνας η του Ισλάμ και της απειλής που συνεπάγεται για την ασφάλεια του Δυτικού Κόσμου.  Μια που αναφέραμε την Κίνα....
Οι Η.Π.Α. ενδυνάμωσαν και δημιούργησαν  τον Κινέζικο Δράκο,  για να δείχνει τρομακτικός. Με σκοπό να παίξει στην Ασία, το ρόλο του μπαμπούλα που παίζει σήμερα η Ρωσσία στην Ευρώπη. Και σε δεύτερο χρόνο, να αλληλοεξοντωθεί με τη Ρωσσική Αρκούδα.
Για να γίνει αυτό, μετέφεραν παραγωγικές μονάδες από την Αμερική στην επικράτειά της. Και αφήνουν τους Κινέζους να τους κλέβουν κανένα μυστικό, όπως έκαναν παλαιότερα με τους Ρώσσους. Στους οποίους έδωσαν οι ίδιοι την τεχνολογία για την ατομική βόμβα, κάνοντας ότι δεν ήξεραν πως τους κατασκόπευαν.
Η μεταφορά της παραγωγής στην Κίνα, ήταν ο μόνος τρόπος να την αναστήσουν. Και ταυτόχρονα, εξυπηρετούσε την εφαρμογή της θεωρίας του ορνιθοτροφείου του Όργουελ. Πως όσες και να γίνουν οι κότες, από το ίδιο καλαμπόκι θα φάνε.

Είπαμε ότι η Κίνα θα αναλάβει στο μέλλον τον ρόλο του μπαμπούλα ( μία Κίνα την οποία  ελέγχει ο Ρότσιλντ...Ο Ρότσιλντ ελέγχει όλη την πετρελαϊκή της υποδομή και τροφοδοσία), για να γίνει αυτό πρέπει να διαθέτει ισχυρή στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή, καθώς και στρατό αντάξιο.Σήμερα η Κίνα αν επιλέξει πόλεμο με την Δύση δεν διαθέτει ούτε την Ισχύ της Ρωσσίας, και ακόμα δεν είναι έτοιμη για τον ρόλο που της ετοιμάζουν. Ερώτηση: Ποιος δίνει στην Κίνα την ισχύ ,τεχνολογία , τεχνογνωσία και άδεια για παραγωγή προηγμένων οπλικών και τεχνολογικών συστημάτων;;;
Απάντηση : Μα οι Η.Π.Α φυσικά.!! Μα αφού οι διάφοροι "αναλυτές" της κλωτσιάς μας λένε ότι η Αμερική φοβάται την Κίνα , γιατί να το κάνει αυτό;;Γιατί όλοι οι αμερικάνικοι κολοσσοί έχουν πάρει μεταγραφή και μετακόμισαν στην Κίνα;;; Διότι αυτός είναι ο σχεδιασμός της Ν.Τ.Π.
Διότι η παγκόσμια ελίτ χρειάζεται να δίνει σανό στο πρόβατο, για να μπορεί να το ελέγχει, αλλιώς τα πρόβατα μπορεί να φύγουν από την "στάνη" που έχει όνομα Η.Π.Α να αρχίζουν να αποστασιοποιούνται .

Υ.Γ Η πραγματική απειλή είναι η ειρήνη και η ευημερία, διότι έτσι μειώνεται το ενεργειακό κόστος , και πάνε περίπατο και καταργούνται οι στρατιωτικοί  προϋπολογισμοί.!! Ακόμα και την Κίνα να ισοπεδώσουν πάλι θα βρουν να κατασκευάσουν κάποιον άλλο μπαμπούλα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Λύκαστρε με εκπλήσσεις ευχάριστα με την απόδοση που δίνεις σε αυτό το πολύ καυτό θέμα.
Μα περισσότερο με εκπλήσσει ο απλός, ο αφτιασίδευτος λόγος σου, ο στοχασμός χωρίς λεκτικά πολύχρωμα γλομπάκια, που είναι και αυτός ένας έντεχνος και ήκιστα Ελληνικός τρόπος να παρουσιάζει κανείς την σκληρή αλήθεια.
Διαβάζω πολλά Ελληνικά ιστολόγια και εκεί διακρίνω κάτι το τελείως αντίθετο από το δικό σου ύφος. Γλωσσικά βεγγαλικά συνοδευόμενα μονίμως από σχόλια που αλλοτριονομούν και επιτίθενται φραστικά κατά παντός σκπτόμενου ανθρώπου που τυχόν έχει διαφορετική γνώμη από την δικής Γενοβέφα με αποτέλεσμα να οδηγείται διαρκώς ο διάλογος σε μία ανυπόφορα ακατανόητη κατάσταση.
Συνέχισε φίλε μας το Ελεύθερο βάδισμά σου.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σεβαστέ Ερίωπα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά όλα τα εύσημα ανήκουν στον δάσκαλο 😎 που είχα και με έμαθε να σκέφτομαι ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Οι περισσότεροι είναι αδύναμοι και έχουν εγκλωβίσει το πνεύμα τους μέσα σε ένα σωρό ανοησίες...οι οποίες τους κρατούν υποδουλωμένους. Μιλάμε για καρμπόν συμπεριφορές , και σκέψεις και σχόλια. Ο κάθε χλαπάτσας κάνει μια ανάρτηση που την παίρνει από κάπου άλλου, αλλά λίγοι έχουν την ικανότητα να κρίνουν αν αυτό που ανεβάζουν είναι ορθό και ακόμα λιγότεροι έχουν την ικανότητα να το κρίνουν με επιχειρήματα.!!

Παπαγάλοι που αναμασούν τα ίδια και τα ίδια....αν κάποιος πει κάτι διαφορετικό πάνε να τον φάνε, δεν κάθονται με αξιοπρέπεια να το συζητήσουν και να το αναλύσουν σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι.Κομπλεξικές συμπεριφορές και ....προβλέψιμες.
Εδώ στον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΩΝ θα υπάρχει πάντα πρωτογενής-πρωτότυπη σκέψη που θα είναι προϊόν μελέτης και ανάλυσης.