ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Brexit: Δίμηνη παράταση υπό προϋποθέσεις προτείνει η Ευρώπη

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για ποιο λόγο να το τρενάρουνε οι οπισθογεμείς;; Θα κερδίσουν τίποτε;; Όχι φυσικά, μια ματιά να ρίξει κανείς το τι γίνεται στην Γαλλία , στην Ιταλία...στην Ελλάδα και θα και θα καταλάβει ότι η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε είναι ένα ....αποτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο.!!! Γιατί κάποιος η μια χώρα να θέλει να παραμείνει στο γκούλαγκ της Ε.Ε;; Ποιο το όφελος;; Αν περιμένεις από τους Γερμανούς και τους Παγκοσμιοποιητές να σου χτίσουν ένα ευημερούμενο μέλλον με προοπτική, είναι σαν να περιμένεις από το κάπνισμα να σου δώσει καλή φυσική κατάσταση και υγεία .!!
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν να προτείνουν την παράταση του Brexit μέχρι τις 22 Μαΐου, σύμφωνα με το προσχέδιο της απόφασης της σημερινής Συνόδου Κορυφής, με την προϋπόθεση ότι το βρετανικό κοινοβούλιο θα επικυρώσει την συμφωνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
«Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεσμεύεται να συμφωνήσει, πριν τις 29 Μαρτίου, σε μία παράταση του Brexit, μέχρι τις 22 Μαΐου υπό την προϋπόθεση ότι η Συμφωνία Αποχώρησης θα εγκριθεί από την Βουλή των Κοινοτήτων την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει το προσχέδιο της πρότασης των Ευρωπαίων ηγέτων σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Δεδομένου ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν προτίθεται να συμμετέχει στις επερχόμενες ευρωεκλογές, παράταση πέραν αυτού του σημείου δεν είναι πιθανή», γράφει το προσχέδιο.
Βέβαια στην περίπτωση που η πρόταση της Μέι δεν επικυρωθεί από το βρετανικό κοινοβούλιο, σενάριο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες χαρακτηρίζουν πιθανό λόγω της έντασης μεταξύ της Βρετανίδας πρωθυπουργού και των βουλευτών, τότε και «οι δύο πλευρές θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις θέσεις του», αναφέρει το προσχέδιο, σύμφωνα με τον Τσάρλι Κούπερ, δημοσιογράφο του Politico.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: