ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α


Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην εποχή μας η μορφή και ο τρόπος διεξαγωγής ενός πολέμου έχει αλλάξει. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κυριαρχήσεις έναντι του αντιπάλου είναι να τον αιφνιδιάσεις. Η Κίνα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγει τον πόλεμο απέναντι σε έναν αντίπαλο. Δεν είναι ευθύς, και απευθείας από την ίδια, αλλά μέσω άλλων φορέων και τρόπων που δεν αφήνουν την ίδια τουλάχιστον ακόμα να εκτεθεί. Τι εννοώ , το 2017 ισλαμικοί αντάρτες στον Νίγηρα, έπληξαν και σκότωσαν μια τετραμελή ομάδα ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α . Η είδηση τότε παίχτηκε σε όλα τα κανάλια, και θεωρήθηκε καταστροφή. Την ίδια χρονιά περισσότεροι από 28.000  Αμερικανοί στρατιώτες πέθαναν από υπερβολική δόση ενός συνθετικού ναρκωτικού την φαιντανύλη. Ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται στις μέρες μας, και είναι τεράστιος, αυτό όμως που δεν έχουν προσέξει στην Ουάσινγκτον είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της φαιντανύλης παράγεται στην Κίνα.!!!

Αυτό είναι κάτι που είτε δεν το γνωρίζουν στα Μ.Μ.Ε είτε το αποσιωπούν εσκεμμένα. Μια εφημερίδα η  Washington Post μόνο δημοσίευσε ένα κείμενο από έναν ειδικό επιστήμονα ο οποίος εξηγούσε γιατί η Κινεζική κυβέρνηση δεν σταματά την τη ροή της φεντανύλης, παρά τις πρόσφατες υποσχέσεις της προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Κάποιος άνθρωπος με μέση λογική θα μπορούσε να πει, ότι η Κίνα δεν σταματά την ροή του συγκεκριμένου ναρκωτικού διότι ακόμα θυμάται την κακομεταχείριση από τους Δυτικούς τον  19ο αιώνα ή ίσως λόγω της μη έκδοσης της κινεζικής καταγωγής πολίτες που ζητάει η Κίνα, οι οποίοι έχουν καταφύγει στις Η.Π.Α.
Σίγουρα η Κίνα μπορεί να σταματήσει την ροή του ναρκωτικού προς την Δύση, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση της Κίνας δεν θα το κάνει, ότι και να λέει, ότι και να υπόσχεται.  Είναι πολύ εύκολο για την Κίνα απλώς να απαγορεύσει όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την φαιντανύλη - ανεξαρτήτως της σύνθεσης , αλλά δεν το κάνει.!!

Το ότι η Κίνα δεν απαγορεύει όλα τα προϊόντα που έχουν σχέση με την φαιντανύλη μας δηλώνει πως είναι ευτυχής που η Αμερική έχει κατακλυστεί με το ναρκωτικό. Η αστυνομία της Κίνας θα μπορούσε αν ήθελε και είχε εντολή απο το κράτος να συλλάβει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ χωρίς φόβο, απο τον πιο μικρό πολίτη μέχρι τον μεγαλύτερο δισεκατομμυριούχο.!! Όσον αφορά το επιχείρημα η την δικαιολογία ότι η Κινεζική Αστυνομία δεν μπορεί να βρει τους παράνομους παραγωγούς, είναι για γέλια, διότι η Κίνα έχει ένα κράτος επιτήρησης που θα το ζήλευε και ο Orwell . Ας προσπαθήσει κάποιος να αφαιρέσει έστω μια αφίσα του προέδρου Xi , και αμέσως θα βρεθεί είτε στην φυλακή, είτε σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο.!! Ακόμα και να ψυθιρίσει κανείς ότι ο Xi μοιάζει με τον Winnie the Pooh και σε λίγα λεπτά θα έχει υπαλλήλους του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας στην μπροστινή του πόρτα.!!

Το άλλο που μπορεί να πει κάποιος είναι, δεν φταίει ο παραγωγός του ναρκωτικού, αλλά οι Αμερικανού που θέλουν να το παίρνουν. Η ανθρώπινη φύση είναι αυτό που είναι , κάνει και λάθη. Οι ανθρώπινες όμως και δίκαιες κοινωνίες πρέπει να  τιμωρούν τον παραγωγό, τους προμηθευτές επικίνδυνων ουσιών, και όχι να επιβάλλουν κυρώσεις μόνο στους χρήστες. Η συμπεριφορά της Κίνας χαρακτηρίζεται από την λέξη ...εκδίκηση. Εκδίκηση για τους πολέμους του οπίου που της είχαν κάνει οι Δυτικοί. Δεν το έχουν ξεχάσει, και δεν θα ξεχάσουν. Οι αριθμοί από τους θανάτους ανδρών και γυναικών από την φαιντανύλη είναι τόσο μεγάλοι , που ξεπερνούν κατά πολύ τους αριθμούς των θυμάτων στα πεδία των μαχών.!!! Ένας χρήστης τέτοιων ουσιών επίσης δεν θα μπορεί να καταταγεί στον στρατό, η αν πάει δεν θα μπορεί να αποδώσει...τον απενεργοποιεί. Όλα αυτά είναι κέρδος για την Κίνα διότι υπονομεύει τον αντίπαλο της εκ των έσω.

Υ.Γ Ο πόλεμος μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα, και να διεξάγεται σε πολλά επίπεδα, αν ήμουν στην θέση των Αμερικανών θα τραβούσα το βύσμα της ZTE, της κινεζικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών , μια και έξω....και θα έκανα αναστολή της BOC της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας από το σύστημα δολαρίων ΗΠΑ. Μέχρι να υποχρεώσω την Κινεζική Κυβέρνηση να σταματήσει την διακίνηση της φαιντανύλης στις Η.Π.Α.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα έχει φτάσει;
Γνωρίζεις κάτι;
Εντυπωσιακό το επίπεδο γνώσεων σου σε αυτό το τομέα. Μέχρι τώρα όλοι μας πιπιλάνε το μυαλό ότι οι Κινέζοι είναι οι ευεργέτες μας. Είσαι ο μόνος που θίγει διαρκώς τον ρόλο της Κίνας στα εσωτερικά της Ευρώπης. Εσύ βέβαια λες ότι άλλα συμφέροντα είναι από πίσω τους. Τα γεγονότα αυτό δείχνουν.
Καλά τα λες και για το θέμα της τρομοκρατικής ενέργειας της Ν Ζηλανδίας.

Θανάσης Μ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αι Αστρόλυκειοι γεωστρατηγικαί τε και γεωπολιτικαί αναλύσεις και τοποθετήσεις αποπνέουσι την προφητικήν ακρίβειαν στρατηγικής τινος μεγαλοφυίας.
Εύγε, Αστρόλυκε, και ούτω κρείττων χώρει!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Χαίρε Έλλην Αρρίων, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ το κατά δύναμιν να συμβάλλω έστω και λίγο στην κατανόηση όσων συμβαίνουν γύρω μας. Σε περίμενα να γυρίσεις πως και πως.
Μας έλειψε η ηγετική και ευγενική σου παρουσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή Θανάσης Μ. ο στόχος της Κίνας ήταν, είναι, και θα είναι πάντα η Ευρώπη. Μην ξεχνάμε η Ευρώπη είναι η κοιτίδα της λευκής φυλής. Η γενέθλιος γη του λευκού ανθρώπου πάνω στον πλανήτη. Και ειδικότερα ο χώρος της Μεσογείου. Τι να την κάνει την Σκανδιναβία η Κίνα, η την Αγγλία, είναι χώρες παγωμένες χωρίς ενεργειακά αποθέματα, πόρους και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ ΖΩΗΣ όπως η Μεσόγειος.

Η Κίνα σαν χώρα είναι εξαρτημένη ενεργειακά, από άλλες χώρες, είναι μια χαβούζα στην μέση του πουθενά, δίχως πετρέλαιο, δίχως ενεργειακούς και άλλους πόρους, η μεταλλεύματα. Για αυτό και θέλει απεγνωσμένα να δημιουργήσει τον Δρόμο του Μεταξιού.Οι διακηρύξεις της Κίνας για δήθεν ανάπτυξη με ειρήνη, συνεργασία και ανοικτό πνεύμα και αμοιβαία μάθηση δεν πείθουν κανέναν σώφρων άνθρωπο σε καμία ευρωπαϊκή χώρα.Μια ματιά να ρίξει κανείς πως συμπεριφέρεται στους πολίτες της, με τι ολοκληρωτικό αυταρχισμό, φτάνει για να καταλάβει κανείς, ότι αφού συμπεριφέρεται έτσι στους δικούς της ανθρώπους, τους Κινέζους....πως θα συμπεριφερθεί στους ξένους.!!

Η Κινεζική στρατηγική διαμορφώνεται μέσα από απειλές προς τις γειτονικές χώρες προς αυτήν (Ταϊβάν)και τα συμφέροντα της την οδηγούν στην εφαρμογή πρακτικά αυτών των απειλών.Αν καθίσει κανείς και συγκρίνει την στρατηγική της Κίνας στην Ασία, στην Αφρική αλλά και στην Ευρώπη θα καταλήξει σε πολλά συμπεράσματα, για την Κινεζική στρατηγική και πως αυτή επηρεάζεται από την διαμορφούμενη κατάσταση από το Παγκόσμιο Διεθνές Σύστημα.

Ο Δρόμος του Μεταξιού είναι το βασικότερο εργαλείο της Κίνας στην άσκηση υψηλής στρατηγικής στην Ευρώπη. Μια ματιά να δει κανείς στον χάρτη θα δει ότι ξεκινάει από την Κίνα και καταλήγει στην Ευρώπη.!!! ΩΩΩ τι μας θυμίζει αυτό;;Τον χάρτη των κατακτήσεων του Μ.Αλεξάνδρου αλλά από την ανάποδη μεριά.!!!Πόσο τυχαίο το θεωρείται αυτό ;; ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
https://tinyurl.com/y5wqegnt

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ
https://tinyurl.com/y263nnxo

Τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτοί που κρύβονται πίσω από την Κίνα δεν θα πετύχουν αυτό που σχεδιάζουν. Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο η ιστορία θα επαναληφθεί.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΘΗΣ(Τ)-ΕΩΣ ΜΑ-ΘΗΤΕΙΑ

Και είπεν ο ερπετοειδής (αντι)θεός της υβριδικής φυλής
(κακεκτύπου ούσης της λευκής, ψυχοσωματικώς όσον και διανοητικώς, φυλής), της φυλής των κιτρίνων ως και λευκών και μαύρων (Ινδονήσιοι κ.λ.π.)Μογγόλων.
Φυλής ής τον θεόν το μυστικόν κρόνειον ιερατείον κατέστησεν-επέβαλεν τυραννικώς προ πολλού δια της εβραϊκής Βίβλου-δουρείου θρησκευτικού ίππου μοναδικόν θεόν-τύραννον και της λευκής φυλής.

Είπεν ούτος: ¨Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε την γην!¨
(Πουθενά ¨εξευγενίσατε,¨ ¨εκπολιτίσατε,¨ ¨μορφώσατε,¨ ¨ελευθερώσατε¨ και ¨θεοποιήσατε¨ ως οι Έλληνες εποίησαν)
....και όπου ¨κατακυριεύσατε¨ εστί κατασφάξατε, λεηλατήσατε και οικειοποιήθητε αποκλειστικώς τον πλανήτην υμείς, κτηνώδη δουλικά μου,
και ο ερπετικός (πρβ. γατίσια-ερπετοειδή ανακλαστικά του Μπρους Λή και των μοναχών Σαολίν) σαυροθεός δημιουργός υμών!

Ότι η γη όπως και παν κτήμα, γήινον και ουράνιον,
έχει ιδιοκτήτην όπως έχει και επιβούλους κλέπτας
και ληστάς επιδρομείς, εν νυκτί εισβάλλοντας
και καθεστώς νυκτός-βαρβαρότητος επιβάλλοντας
τοις κατοικούσιν εντός.

Όπερ σημαίνει ότι ουχ είς αλλά δύο τουλάχιστον οι θεοί δημιουργοί της ανθρωπότητος εισίν ή άλλως πως εις δυο στρατόπεδα, του καλού και κακού, κατατασσόμενοι.
Ώστε ο μεν αγαθός ανθρωπόμορφος-ανδρείκελος θεός εστί ο ποιήσας τον θεοείκελον (πρβ. εικ-ών) άνθρωπον, της προδιαγραφής-αποστολής του εξελικτικώς-πολιτισμικώς αποθεωθήναι και ομοιωθήναι προς τον ουράνιον αθάνατον θεόν πατέρα δημιουργόν αυτού.
Και ο έτερος, ο ουράνιος εκπτωτικός και συμπλεγματικός επαναστάτης κομμουνιστής αντιθεός,
- διό και την ανθρωπίνην όψιν δια το μίσος προς την ανθρωπότητα του αγαθού θεού αποβαλών - (Και γαρ οι θεοί εστί λαμβάνειν οίαν επιθυμούσι - όρα Πρωτεύς- μορφήν)
ούτος εστί ο ποιήσας την κακέκτυπον κιτρίνην ως χολήν, χολερικήν φυλήν δούλων και εγκληματιών αυτού, προδιαγραφής και προγραμματισμού του εξολοθρεύσαι (όρα ληστής Σίνις ο πιτυοκάμπτης όν και απέκτεινεν ο Αθηναίος ήρως (<ηρωικός, Ραικός, Γραικός) Θησεύς) τας του αγαθού θεού επί γης φυλάς ως και τα εκπολιτιστικά έργα αυτών.

Και ούτω ο, ανδρών τε θεών τε, ομηρικός αγών
εν ουρανώ και επί γης συνεχίζεται,
(ο γαρ τρωικός πόλεμος ου πώποτε τετέλεσται),

οι Έλληνες ήρωες αεί
εν πρώτη γραμμή,
- το αληθές γαρ και δίκαιον
ου κρύπτεται-

και ο Έλλην απρακτόρευτος λόγος και σκοπός
οσονούπω, αληθώς και μυστηριακώς,
εν αφανεία και σιγή ιερά,
μεταμορφωτικώς αποκαλύπτεται.