ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Βλέπει φαντάσματα του παρελθόντος: Ο Ερντογάν θεωρεί το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ως νέα Σταυροφορία κατά του Ισλάμ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Τουρκία την έχει πατήσει, και έχουν αρχίσει πλέον και το καταλαβαίνουν και εκεί ότι η πλάκα έχει τουμπάρει απότομα για αυτούς.! Μπορεί ο Ερντογάν να  ταΐζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες το πόπολο στην Τουρκία, αλλά το γνωρίζει και αυτός ότι τα ψωμιά του είναι μετρημένα. Δεν υπάρχει περίπτωση η Δύση και το Ισραήλ να αφήσουν μια χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων να είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και μάλιστα Σουνίτες ,  να τους απειλεί, και να τους κουνάει το δάχτυλο, και να τους λέει ...«Εαν έχετε μεράκι για πόλεμο Χριστιανών-Μουσουλμάνων τότε θα γίνουν τα δέοντα».!!
Θα την τελειώσουν μια και καλή δίχως λύπηση, χωρίς οίκτο. Ακόμα και μετά την εξόντωση του Ερντογάν, όποιος και να βγει στην εξουσία,  ως διάδοχο σχήμα, αν παρεκκλίνει από την γραμμή Ερντογάν, θα σκοντάψει στην αντίδραση των φανατικών. Οπότε είναι σίγουρος, ένας μακρύς και αιματηρός ΕΜΦΥΛΙΟΣ. Τα λέγαμε εδώ, εδώ, .Μόλις οι Αμερικάνοι διασφαλίσουν αυτά που θέλουν...3 κομμάτια θα την κάνουν...., αλλά και εδώ ....Ο Ερντογάν δεν κατάλαβε ότι η μαγκιά πουλιέται σταγόνα σταγόνα, όχι με το ποτήρι.Για αυτό και θα μετατραπεί σε αιωρούμενο κουφάρι σε κάποιον φανοστάτη στο Ταξίμι και η χώρα του θα μπει σε έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο..


Σε πραγματικά ασύλληπτες δηλώσεις εναντίον του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μ.Νετανιάχου, του γιου του και των Χριστιανών προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συγκέντρωση-κάλεσμα πολέμου οπαδών του στο Γκαζιοσμάνπασά της Κωνσταντινούπολης.
«Εαν έχετε μεράκι για πόλεμο Χριστιανών-Μουσουλμάνων τότε θα γίνουν τα δέοντα» είπε ο Ερντογάν στο αποκορύφωμα μιας ομιλίας που μόνο σε πολεμικές προπαρασκευές συναντάς..
Αφού πρώτα φρόντισε να φανατίσει τα πλήθη δείχνοντας ξανά σε βίντεο το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία, έπειτα προχώρησε σε ακραίες πολεμικές, δηλώσεις.


«Υπάρχουν και άλλα μέσα ώστε να πειθαρχήσει ο Νετανιάχου και ο γιος του» είπε χαρακτηριστικά.
«Μην τολμήσει να ξαναπεί την «Ινστανμπούλ» Κωνσταντινούπολη» πρόσθεσε.

Οι φράσεις του Ερντογάν ήταν οι εξής :
-Η άνοδος της Τουρκίας φυσικά θα ενοχλεί τους σταυροφόρους του σήμερα, αλλά όσο κι αν ενοχλούνται, εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε βήμα πίσω, δεν θα εγκαταλείψουμε.
-Και να μην θέλετε εσείς, εμείς θα υπερασπίσουμε τα δίκια της Ιερουσαλήμ, θα υπερασπίσουμε τον νόμο στην Γάζα, θα συνεχίσουμε να είμαστε η κραυγή των παιδιών της Υεμένης, των άπορων της Συρίας και των πεινασμένων της Αφρικής.
-Τι λέει εκείνος ο άθλιος στη Νέα Ζηλανδία; Αυτός ο άτιμος που σκότωσε 49 αδερφούς μας λέει:

«Στην ασιατική πλευρά μπορείτε να μείνετε, αλλά στην ευρωπαϊκή πλευρά δεν θα περάσετε». Ποιος είσαι εσύ βρε; Άντε κάνε μια κίνηση κι έλα κατά εδώ. Έγραψες πάνω στο όπλο σου, αυτά όμως έμειναν στο παρελθόν, τώρα πια υπάρχει ένας άλλος κόσμος.
Απευθύνομαι στα σκουπίδια των σταυροφόρων που μας επιτίθενται, στους δολοφόνους που μας στοχοποιούν και σε αυτούς που χαϊδεύουν την πλάτη εκείνων των δολοφόνων: Δεν θα μπορέσετε να πετύχετε.
– Εεεϊ Νετανιάχου τράβα το αυτί του γιού σου. Εδώ πλέον είναι Ισλάμπολ (σχ.μεταφρ.: Ο υιός Νετανιάχου δήλωσε πως η Ινστανμπούλ στην πραγματικότητα λέγεται Κωνσταντινούπολη)

-Δεν θέλουμε πάλι έναν πόλεμο χριστιανών-μουσουλμάνων, αλλά εάν έχετε τόσο μεράκι, θα γίνουν τα δέοντα, αυτό το λέμε ανοιχτά.
– Δολοφόνος ο Νετανιάχου και ο γιος του, θα τους διδάξω ένα μάθημα.

-Η Τουρκία και εγώ ήμασταν οι στόχοι της επίθεσης στη Νέα Ζηλανδία.
Στο μεταξύ ο αρχηγός της Ένωσης Νέων Ανατολής και του Εθνικού Ιδρύματος Νέων Σαλίχ Τουρχάν ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσουν νέα εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.
Στην ανακοίνωσή του κατηγορεί ακόμη τον Ισραηλινό Πρόεδρο Μπέντζαμιν Νετανιάχου , τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πάπα ότι με τις δηλώσεις τους υπονόησαν ότι η επίθεση ήταν ένα μεμονωμένο επεισόδιο και προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα.
“Αυτό το φονικό ήταν οργανωμένο και προσχεδιασμένο. Ήταν ένα σταυροφορικό σχέδιο”,αναφέρει.

πηγή 

3 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η Κων/πολις δεν θα ελευθερωθή με προσευχές, νηστείες και προφητείες αλλά με όπλα πατριωτών πολεμιστών έστω κι αν μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και ¨θρησκοψυχάκηδες.¨ Κακά τα ψέματα αλλά η θρησκεία σε ψυχάκηδες απευθύνεται. Ουδείς υγιής και σώφρων δεν εγκλωβίζεται εις αυτήν. Εν τούτοις οι πολεμισταί θρησκοψυχάκηδες είναι κατά πολύ ανώτεροι από κάτι υγιείς ψευδέλληνες πουστοβολεμένους και κομμουνομαζόχες πασιφιστάς διεθνοαναρχικούς.

Καλώς ή κακώς, ο πόλεμος ήδη ήρχισεν από τότε που οι λαθραίοι μπήκαν απρόσκλητοι, κατσικώθηκαν και απέκτησαν δικαιώματα στην γη μας, ευνοούμενοι και πριμοδοτούμενοι σκανδαλωδώς έναντι των γηγενών, γηγενείς οίτινες κατήντησαν δημοκρατικοί παρίαι και εξόριστοι εις την ίδια των την πατρίδα, την γην των θυσιασθέντων για την ελευθερίαν αυτής πατέρων τους.

Αυτοί πού το επέτρεψαν και επεδίωξαν αυτό, οι ευρώδουλοι ημών πολιτικοί, τα προδοτόσκυλα της Μέρκελ και του Σόρος, αυτοί ώπλισαν για το κέρδος αυτών και τον ανθρωποθυσιαστή θεό του κέρδους αυτού Μολώχ αυτών, τόσο το χέρι του Τούρκου νεοοθωμανού όσο και του λευκού εκτελεστού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Η Κων/πολις δεν θα ελευθερωθή με προσευχές, νηστείες και προφητείες αλλά με όπλα πατριωτών πολεμιστών

Αγαπητέ Αρρίων ελάχιστοι είναι οι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.! Οι περισσότεροι είναι λούληδες, είτε θρησκοψυχάκηδες είτε όχι. Γύρω μας επικρατεί ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι Έλληνες είμαστε εκ ΦΥΣΕΩΣ πολεμιστές, αυτός ο θρησκόληπτος αχταρμάς και χοντροκοιλαράς κατοικος της χώρας που βλέπω γύρω μου...απέχει έτη φωτός από το να γίνει Έλληνας.! Ξέρουμε ότι πέρα από τις ενσαρκώσεις υπάρχει και η ΑΕΝΑΗ ΨΥΧΟΓΕΝΕΣΗ που ποτέ δεν σταμάτησε και έτσι γεννιούνται συνέχεια νέες ελληνικές ψυχές.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι τώρα (εδώ και εκατοντάδες χρόνια) δεν υπάρχουν αρκετά ελληνικά σώματα να υποδεχτούν αυτές τις ελληνικές ψυχές.!!
Το μπαστάρδεμα αλλοίωσε τα βιολογικά σώματα.Ο εχθρός έχει το αντίθετο πρόβλημα. Δεν έχουν αρκετές ψυχές για να τις βάλουν σε σώματα. Έτσι αρκετές ελληνικές ψυχές είναι παγιδευμένες σε ακατάλληλα σώματα και φυλές.
Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μετάλλαξη των εξωτερικών χαρακτηριστικών. Φεύγει το ζωώδες βλέμμα και υπάρχουν ίχνη πνευματικότητας και ευφυίας.!!

Κοίτα γύρω σου και πες μου τι βλέπεις;; Βλέπεις ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΥΦΥΙΑ;; Κοίτα στα μάτια (κανόνας) εκεί ειδικά θα καταλάβεις πολλά για τον οποιονδήποτε.
Περιτριγυριζόμαστε από...ΖΟΜΠΙ.!!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σεβαστέ μου φίλε, κάποιοι, πολλοί ίσως νομίζουν ότι είναι Έλληνες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους χαλάμε την ψευδαίσθηση. Αλλά επειδή η γενιά το αίμα δεν κρύβεται φαίνεται αργά η γρήγορα από τις ΠΡΑΞΕΙΣ και τα ΠΙΣΤΕΥΩ τους. Όλοι κάποια στιγμή που δεν είναι Έλληνες το δείχνουν.