ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας πόλεμος όπως έχουμε ξαναπεί μπορεί να έχει πολλές μορφές. Το σημαντικότερο όμως μέρος του πολέμου είναι η συγκέντρωση των πληροφοριών. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, το να σκοτώσουμε τους εχθρούς μας είναι το εύκολο κομμάτι της υπόθεσης. Το δύσκολο είναι να τον βρει κανείς πρώτα, να τον αναγνωρίσεις διότι θα είναι κρυμμένος, καμουφλαρισμένος, δεν είναι χαζός να το δηλώνει στα φανερά. Σήμερα στις μέρες μας διαθέτουνε μια μεγάλη ποικιλία οπλικών συστημάτων προσβολής με ακρίβεια , που μπορούν να καταστρέψουν κάθε είδους στόχο, με την καλύτερη κάθε φορά σχέση κόστους προς εξόντωση.

Για να τα χρησιμοποιήσουν όμως , πρέπει πρώτα να μάθουν που είναι ο εχθρός ώστε να τα στείλουνε πάνω στο κεφάλι του.! Στα τέλη της δεκαετίας του 90 στην επίθεση που έγινε εναντίον της Γιουγκοσλαβίας είχε καταδειχτεί απόλυτα αυτή η αδυναμία. Ο Γιουγκοσλαβικός στρατός είχε απλώς κρυφτεί, είτε μέσα στα δάση , είτε αλλού και δεν μπορούσαν να τον βρούνε.!! Επίσης χρησιμοποιώντας μια σειρά από τακτικές παραπλάνησης  για παράδειγμα με μοντέλα αρμάτων και αεροσκαφών , οι Σέρβοι κατάφεραν να στείλουν τους πανάκριβους πυραύλους των Νατοικών να καταστρέψουν φουσκωτά πλαστικά άρματα και πολεμικά αεροπλάνα άπο ξύλο και χαρτόνι.!Έτσι λοιπόν τώρα έχοντας μάθει από αυτό , την επόμενη φορά θα στείλουν σε όποιον θεωρήσουν εχθρό, πριν την επίθεση τα πιο προηγμένα συστήματα συλλογής πληροφοριών.!!

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως διεξάγεται αυτή η επιχείρηση. Χρησιμοποιούνται τα πιο εξελιγμένα μέσα στην σύνθεση της συλλογής της πληροφορίας, και ειδικότερα γίνεται η χρήση της ...." έξυπνης σκόνης". Δισεκατομμύρια νανομηχανισμών , αόρατων στο ανθρώπινο μάτι , εφοδιασμένους με εξίσου μικροσκοπικούς αισθητήρες , πλημμυρίζουν τον τόπο και ουδείς το αντιλαμβάνεται. Χώνονται στα δάση, σε υπόγεια, σε σπηλιές, σε θωρακισμένα κέντρα διοίκησης και ελέγχου , σε αίθουσες συσκέψεων , σε υπόστεγα αεροσκαφών , κάτω απο προηγμένα δίκτυα παραλλαγής αρμάτων , και οπουδήποτε μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Μέτα απο ένα σχετικό μικρό διάστημα ερευνών, ο γεωγραφικός χώρος του εχθρού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ.

Οι νανομηχανισμοί της "έξυπνης σκόνης " έχουν εντοπίσει το οτιδήποτε , ανεξάρτητα το που είναι κρυμμένο, αλλά και είναι και δύσκολο να ξεγελαστούν. Διότι οι αισθητήρες που διαθέτουν δεν είναι μόνο μικροσκοπικές υπέρυθρες κάμερες η μικρόφωνα. Για παράδειγμα , υπάρχουν συστήματα που εντοπίζουν αιωρούμενα μόρια της μπογιάς* η των μετάλλων των αρμάτων. Ένα άρμα η αεροπλάνο δεν αρκεί να μοιάζει με άρμα η αεροπλάνο , αλλά θα πρέπει και να "μυρίζει" και σαν άρμα , αλλά και σαν αεροπλάνο, να έχει την ""γεύση" τους . Αν δεν συμβαίνει αυτό, είναι ομοίωμα και το αγνοούν.
Έτσι είναι σε θέση να γνωρίζουν τα πάντα, και που βρίσκονται.

* Έχετε ακούσει για την ειδική βαφή/μπογιά stelth που η Αμερικάνικη Αεροπορία εφαρμόζει στα μαχητικά 5ης γενεάς στον στόλο F-16 c/d Fighting Falcon και στα F-35. Εκτός του ότι είναι καρκινογόνος, έχει και ιδιαίτερη "γεύση" και "μυρωδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: