ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστικά εκτός ΕΕ η Βρετανία - Το κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία «έκλεισε την πόρτα» σε νέο δημοψήφισμα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Η  Βρετανία είναι οριστικά έξω από την Ε.Ε  το κοινοβούλιο τους με συντριπτική πλειοψηφία (334 βουλευτές)  αποφάσισε να πει οριστικά αντίο στην Ε.Ε .Τα λέγαμε ότι θα γίνουν όλα αυτά εδώ , εδώ , εδώ . Κάποιοι εντομολόγοι και αναλυτές*  της μπούρδας , πριν κάποια χρόνια όταν ανέφερα ότι θα γίνουν όλα αυτά, γελούσαν και κορόιδευαν, πίστευαν ότι η Αυτοκρατορία της Ροδέλας θα φοβηθεί να βγει από την Ε.Ε.!!
Ε λοιπόν τους έχω νέα...σήμερα επιβεβαιώνομαι ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ...διότι οι απισθογεμείς δεν είναι βουκεφάλες, και δεν πιστεύουν σαν αυτούς ότι η ζωή αρχίζει και τελειώνει στην πόρτα της Εβραιοδημιουργημένης  Ε.Ε. Μόνο τα πολιτικά και επιχειρηματικά λαμόγια και το σάπιο σύστημα γύρω από αυτούς πλέον θέλουν να μείνουμε στην Ε.Ε π.χ κάτι γερμανοτσολιάδες σαν τον Τζήμερο του οποίου τα άρθρα ανεβάζουν ,που έδωσε ρεσιτάλ γερμανοτσολιαδισμού, όταν αποκαλούσε την Μέρκελ εξοχότατη.!!! Άντε βρε και στα δικά μας.!!

* Έλεγαν τότε οι "αναλυτές" και με μεγάλο στόμφο :
"ΤΟ Η.Β ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε" .!!! και ...." ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. ΤΟ Η.Β ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ" 
Τότε τους έλεγα στις 25/1/2017   ότι η Αγγλία θα βγει  το πολύ μέχρι το 2020.!! Μέσα έπεσα και στην χρονολογία. Έδινα και πηγή ...“Defeat in the House of Lords would not stop Brexit from happening, but it could delay it until mid-2020,” Souta said. Ασχοληθείτε με την διάσωση καμιάς καρέτα-καρέτα και αφήστε τις αναλύσεις για άλλους που γνωρίζουν και μπορούν να αντιληφθούν τι γεωστρατηγικό παιχνίδι παίζεται.Διότι δεν έχετε πέσει μέσα ούτε σε μια "ανάλυση" η πρόβλεψη σας. Μπορείτε πάντα να διαβάζετε ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΩΝ για να είστε μέσα στα πράγματα.


Οριστικά εκτός ΕΕ η Βρετανία καθώς το κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία "έκλεισε την πόρτα" σε δεύτερο δημοψήφισμα και σε καθυστέρηση αποχώρησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πιο αναλυτικά, απέρριψαν την πρόταση για διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit οι Βρετανοί βουλευτές. 
Η συντριπτική πλειοψηφία, 334 βουλευτές, δεν θέλει τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος, έναντι 85, που προτάθηκε από τη Σάρα Γουόλαστον της Ανεξάρτητης Ομάδας.
Η συγκεκριμένη τροπολογία ήταν μία από τις τέσσερις που επελέγησαν από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων ώστε να τεθούν προς ψηφοφορία στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης που αφορά την αναβολή της εξόδου από την Ε.Ε.
Οι βουλευτές απέρριψαν και την τροπολογία της Λούσι Πάουελ σχετικά με την αναβολή του Brexit μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Τη δέσμευση ότι οι Βρετανοί βουλευτές θα μπορέσουν να αποφανθούν επί εναλλακτικών στρατηγικών για το Brexit εφόσον η συμφωνία της Τερέζα Μέι με την ΕΕ απορριφθεί ξανά, παρείχε ο ντε φάκτο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ανοίγοντας τη νέα συνεδρίαση με θέμα την αναβολή του Brexit.
Ο κ. Λίντινγκτον είπε ότι εφόσον η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πετύχει την επικύρωση της συμφωνίας του Brexit από τη Βουλή σε μια τρίτη απόπειρα πριν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 21ης Μαρτίου, τότε θα διασφαλίσει μέσα στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν ότι θα επιτραπεί στους βουλευτές «να αναζητήσουν μια πλειοψηφία για το τι δέον γενέσθαι».
Η δέσμευσή του ερμηνεύεται ως αποδοχή του αιτήματος βουλευτών για «ενδεικτικές ψηφοφορίες» επί διαφόρων σεναρίων του Brexit ώστε να διαπιστωθεί για ποια προσέγγιση υπάρχει πλειοψηφική στήριξη.
Ο ηγέτης των εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν κατέθεσε δική του τροπολογία που ορίζει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί κοινοβουλευτικός χρόνος για να καταλήξουν οι βουλευτές σε μια νέα πρόταση για το Brexit που θα έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας.
Η τροπολογία που θεωρείται ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει έχει κατατεθεί από βουλευτές όλων των κομμάτων προεξάρχοντος του Εργατικού Χίλαρι Μπεν.
Προβλέπει στην ουσία ότι οι βουλευτές και όχι η κυβέρνηση θα καθορίσουν την ατζέντα των εργασιών της Βουλής στις 20 Μαρτίου, με σκοπό να διεξαχθούν εκείνη την ημέρα «ενδεικτικές ψηφοφορίες» επί διαφόρων πιθανών καταλήξεων του Brexit.
Παράλληλα, η τέταρτη τροπολογία από τον Κρις Μπράιαντ των Εργατικών ζητεί να απαγορευθεί στην πρωθυπουργό Μέι να φέρει για τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή την ήδη δις απορριφθείσα συμφωνία του Brexit.
Η κ. Μέι, σύμφωνα με το κείμενο της κυβερνητικής πρότασης για αναβολή του Brexit που έχει κατατεθεί προς ψήφιση απόψε, σκοπεύει να επαναφέρει τη συμφωνία της προς ψήφιση το αργότερο την προσεχή Τετάρτη.


 πηγή



2 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Η Αγγλία αφού μπήκε στο ψυγείο για αρκετά χρόνια λόγω της ενδυνάμωσης της Γερμανίας και αφού ένιωσε να χάνει από τον ηττημένο δύο πολέμων αποφάσισε πως δεν θα πλήρωνε το μάρμαρο θα έρχεται.

Σε κάθε χώρα από αυτές βέβαια έχουμε δύο αντίρροπες δυνάμεις που αλλάζουν τα κέντρα εξουσία στο στραβοπάτημα του άλλου.

Τι γίνετε στα αλήθεια;

Η Deutsche Bank -βλέπε μάρμαρο- η οποία είναι σε καταστολή για να μην σκάσουν τα παράγωγα που έχει, τα οποία είναι περισσότερα από το Αεπ της Γερμανίας, βρίσκεται επί ξηρού ακμής .

Έβαλε από το 2008 την κυβέρνηση της να την σώσει με τους γνωστούς τρόπους μόνο που απλά κέρδισε χρόνο το πρόβλημα παραμένει .
Η τράπεζα αυτή είναι ικανή να τινάξει το παγκόσμιο σύστημα στον αέρα.

Έρχονται τώρα οι Βρετανοί και δηλώνουν πως φεύγουν- και καλά κάνουν-
επειδή ο χρόνος στην εντατική της DB τελείωσε ,άρα ξαναπαίρνω το πάνω χέρι και ταυτόχρονα δεν πληρώνω τα σπασμένα όπως εμείς .

Η Γερμανία που είδε πως εκεί οι απειλές και εκβιασμοί δεν πέρασαν ετοιμάζει δεύτερο γύρο για να την σώσει.

Κρατήστε εδώ μία σημείωση ,στην ΕΕ δεν μπορούν τα κράτη να σώσουν ιδιωτικές επιχειρήσεις ,σε εμάς αυτό έγινε με την Ολυμπιακή και τα επιστρέψαμε πίσω .

Έρχεται τώρα η ηττημένη δύο πολέμων και λέει ,η κατεστραμμένη DB θα αγοράσει την ‎Commerzbank και λες μα γιατί;(ανακοινώθηκε)

Η CB ανήκει κατά 20% στην κυβέρνηση έτσι με αυτή την κίνηση θα πετύχει να σώσει πάλι προσωρινά την DB ,να εξαφανίσει μια υγιή τράπεζα ανταγωνιστική ,να κάνει σχεδόν μονοπώλιο την άλλη και τέλος με την αύξηση του κεφαλαίου που θα γίνει θα την ενισχύσει χωρίς να ματώσει ρουθούνι.

Το σενάριο αυτό το έτρεξαν και σε εμάς αλλά για την εκποίηση μας.

Όλο αυτό το γνωρίσουν άπαντες περί των οικονομικών γι αυτό και μόλις ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για πιθανή αποχώρηση η Αγγλία είδε να επιστρέφουν κεφάλαια στις τράπεζες τους .

Ειρωνεία οι κολοσσοί των ηττημένων στην χώρα μας τις εισπράξεις τις στέλνουν στην Αγγλία .Νομίζουν πως θα γλυτώσουν.

Υγ.
Λύκαστρε αυτό το ξαναέγραψα σήμερα επειδή εχθές το φάγε το σύστημα... ή κάποιος πειράζει τον Η/Υ εδώ και μερικές μέρες για να δούμε .....


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MAKEΔΟΝΙΣΑ :Λύκαστρε αυτό το ξαναέγραψα σήμερα επειδή εχθές το φάγε το σύστημα... ή κάποιος πειράζει τον Η/Υ εδώ και μερικές μέρες για να δούμε .....

Αγαπητή Μακεδόνισα χθές γινόταν χαμός στον Ζευ Ελαύνοντα.....διάβαζαν σχεδόν από όλες τις χώρες του πλανήτη.!! Ίσως να χάθηκε το σχόλιο σου, μέσα στην μεγάλη και αθρόα ροή αναγνωστών. Κανείς δεν πειράζει τον Η/Υ μου...άλλωστε αυτά που λέμε , τα λέμε δημόσια.
Έχω χάσει και εγώ κάποιες φορές σχόλια σε κάποια άλλα ιστολόγια, τα "τρώει" το σύστημα.
Το σίγουρο είναι ότι δεν βρήκα το σχόλιο σου χθες για να το αναρτήσω.