ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΕΑΡΙΝΟΝ

ΑΡΡΙΩΝ ο Συγγράφων :

Αυτά σ’ εμέ ο μέγας ήλιος μού ψιθύρισε
μια ημέρα μέλιτος που το έαρ έσφυζε
και αι καρδιαί σ’ όλη την πλάσι είχον ανθίσει.

¨Όποιος υπερήφανα εβάδισε σ’ αυτή την γη
χωρίς τα σκιάχτρα των θεών να φοβηθή
και χωρίς η των ανθρώπων προστυχιά
αμαυρώσασα έχειν την μεγάλη του καρδιά…

’περήφανα και εις ουρανών θανών αυτός θα εκτοξευθή
προκειμένου συναντήσαι, προελθών από εκεί,
την πηγήν της αρμονίας και των αρωμάτων,
το κλίμα και τον χορηγόν των αθανάτων,
όλων των ωραίων αυτών, άνω και κάτω,
καθαρών και ευγενών πραγμάτων…¨


5 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ευχαριστούμε ΑΡΡΙΩΝ!
Ο πατέρας Ήλιος πάντα θα εμπνέει...
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/10/blog-post_1.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ Κώστα

Φυσικά και ο Ήλιος θα μας εμπνέει πάντα , καθότι οι Έλληνες είμαστε Ηλιακοί! Ηράκλειοι. Η "θρησκεία" μας είναι η ηρωολατρεία-ηρακλειολατρία-ηλιολατρία ή συγκεκαλυμμένη ανθρωπολατρία.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

🙂👍

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ομόθυμε φίλε, Κώστα.

Ουδέποτε ο ζωοδότης Πανήλιος αποθνήσκει μήτε και παύεται ευεργετών και εμπνέων την πάσαν ουρανίαν και γηίνην παν-ίδα και χλωρίδα ως ιδίαν έχων υπερφρόνησιν-μήτιν και υπερψυχήν ως και παντεπόπτης ών οφθαλμός του Δημιουργού.
Αι δε εν ζωή καθαρώς-ηλιακώς πολιτευθείσαι και ελευθέρως-αφόβως φιλοσοφήσασαι ηλιακαί ανθρώπιναι ψυχαί ουδέποτε και μεταθανατίως παραπλανηθήσονται και αιχμαλωτισθήσονται υπό των σεληνιακών κακεκτύπων και υποκαταστάτων-ειδώλων του ηλίου αυτού όπως και
μηδέποτε ως μετενσαρκωθείσαι αυταί λήσονται (λήθη) της ηλιακής καταγωγής και αποστολής αυτών, όσους ιερούς ανασκαπτομένους σκελετούς αρχαίων Ελλήνων και αν φωτογραφικώς αποκρύψοιντο οι Γοτθοβάνδαλοι ημών κατακτηταί και οι χορηγοί των γήινοι επικυρίαρχοι του συγχρόνου νεομεσαιωνικού επιστημονικού σκοταδισμού.

Φίλτατε Λύκαστρε

αντι-θρησκείαν μάλλον εννοείς ήτοι φυσικήν, ιδιωτικήν και ελευθέρως αληθή-επιστημονικώς εξηκριβωμένην, απρακτόρευτον-μη κληρικόδουλον δίκην εταίρας ή αλυσοδέτου άρκτου και ελέφαντος, περιφερομένην και εκδιδομένην, θρησκείαν.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ μου ΑΡΡΙΩΝ αυτό ενώ , μια ελεύθερη κοσμοαντίληψη δίχως αλυσίδες , δίχως οφίκια, τίτλους και αξιώματα, δίχως παγκάρια δίσκους, και φιλόπτωχα ταμεία.