ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.


Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το γεγονός το γνωρίζουν όλοι πάνω στον πλανήτη, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ήταν ανθρωποθυσία  αυτό που έγινε στην Ν.Ζηλανδία και όχι τρομοκρατική ενέργεια.!! Ο αριθμός των 50 θυμάτων είναι δηλωτικός για αυτήν την ανθρωποθυσία. Ο Ταράντ είναι και αυτός μασώνος . Θεωρεί τον εαυτόν του συμπολεμιστή του Breivik της Σουηδίας που ήταν και αυτός μασώνος. Απ’ ό,τι φαίνεται θέλουν να βάλουν τους Σέρβους και τους Έλληνες να καθαρίσουν με την Τουρκία. Για αυτό και γίνεται λόγος για την «Βαλκανική περιοδεία» μεταξύ 2016 - 2018  που είχε πραγματοποιήσει ο Ταράντ στην Ελλάδα , Βοσνία, Τουρκία κ.λ.π.

Σαν χώρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο εμείς, όσο και οι Σέρβοι, θα πάνε να δημιουργήσουν καταστάσεις και δεδομένα προς δικό τους όφελος τα παγκόσμια λαμόγια , γιατί το γεγονός θα έχει ...συνέχεια.!! Εάν πάνε να μας εμπλέξουν ως χώρα, θα τους συμβούν τραγικά πράγματα στην συνέχεια, τους προειδοποιώ .!! Αν πάλι θέλουν φθηνό κρέας για το σφαγείο τους, ας στείλουν τα δικά τους παιδιά να πολεμήσουν με τους Τούρκους.!! Άλλωστε αυτοί τόσες δεκαετίες τους έκαναν "μάγκες". Όλο αυτό είναι ένα " Πουρίμ"  ένα φτιαχτό αίτιο, για να βάλουν Έλληνες και Σέρβους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.!!
Ο Ταράντ ούτε τρελός είναι, ούτε έδρασε χωρίς καθοδήγηση .!! Υπάρχουν από πίσω "σκοτεινά" συμφέροντα....θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 Εάν θέλουμε να καταστρέψουμε οικονομικά η έστω στρατιωτικά την Τουρκία, πρέπει να αφήσουμε άλλους να το κάνουν.!! Ούτε να βοηθηθούμε από κανέναν πρόκειται σε περίπτωση πολεμικού επεισοδίου, ούτε να κερδίσουμε τίποτα.Όλοι αυτοί από τους οποίους υποτίθεται ότι περιμένουμε βοήθεια, είναι στην απέξω και περιμένουν τα κορόϊδα τους Έλληνες να μπούνε στο σφαγείο με τους Μογγόλους, για να επωφεληθούν.Ούτε μια δήλωση μεσαίου υπηρεσιακού στελέχους δεν έχει γίνει από τρίτη χώρα και μεις ελπίζουμε ότι θα' ρθουνε να καθαρίσουνε τη "μπουγάδα" για πάρτη μας.
 Οι μόνοι που θα ωφεληθούν από έναν πόλεμο η ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στην παρούσα φάση, θα είναι οι ξένοι πάτρωνες, Εβραίοι, Ισραηλινοί, Δυτικοί και Ρωσσόστροφοι.









7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα την ψιλιαστηκαμε την δουλεια οτι βρωμαει...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html#more

Ένα γιο σ' έχω.. 🙂
-από αυτούς που είναι πολύ πιο μπροστά από τους πατεράδες τους..-

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κώστα...με συγκινείς.! Πρόσφατα πριν λίγους μήνες έχασα και τον πατέρα μου ,οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι και "παιδί" προς υιοθέτηση.. 🙂

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Πολύ σοφή και διαφωτιστική τοποθέτησις, προκεχωρημένης νοημοσύνης και υψηλής συνειδητότητος! Κάτι το οποίον σπανίζει εάν μη παντελώς απουσιάζη, εσκεμμένως, εις τα εξωνημένα πληροφοριομέσα και σχολιαστάς της ελληνικής, ου μην αλλά και παγκοσμίου, επικαιρότητος. Τα οποία, εντέχνως και εκ του πονηρού, αφήνουν (μεταφέρουν επί αμοιβή καλύτερα) το πληροφοριακό δόλωμα μετά πολλών κενών, ερωτημάτων και παρερμηνειών ίνα τρέφηται ο, ευκόλως έξωθεν-του μεγάλου αδελφού, χειραγωγούμενος και κατευθυνόμενος, έξαλλος πατριωτικός παρορμητισμός και η άφρων θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Συγχαρητήρια και πάλιν τω γράψαντι!

Ανώνυμος είπε...

αυτη η χειρονομια που κανει με τα δαχτυλα του ο κρατουμενος ειναι τυχαια, η σημανει σαν τον εκανα ετσι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτή η χειρονομία που κάνει με τα δάχτυλα....είναι τα τρία εξάρια 6.6.6. Μασωνικό σύμβολο. Δεν την βάλαμε τυχαία την φωτογραφία.