ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΗΠΑ: «Σοβαρές συνέπειες» για την Τουρκία εάν αγοράσει S-400

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό που λέγαμε εδώ ότι ....." Η Τουρκία βρίσκεται να πατάει ανάμεσα σε 2 "βάρκες"...κάποια στιγμή θα χαθεί η ισορροπία....και θα βρεθούν μέσα στην ΑΒΥΣΣΟ "
Θα επαληθευτούμε ....τα Μογγόλια έχουν πέσει στην παγίδα , πάντα οι τσαμπουκάδες και οι "μαγκιές" πληρώνονται, και ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοί τις δικές τους. Ειδικά αφότου ο Έρντογάν διέπραξε το σφάλμα καθοσιώσεως, να κάνει τους Μογγόλους εχθρούς των Εβραίων. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε από εδώ και μετά είναι τις κινήσεις απελπισίας των Μογγόλων. Όλος ο στρατός των Τούρκων είναι διαβρωμένος από τους Εβραίους πράκτορες με τούρκικη υπηκοότητα.!!
Και μην νομίζουν τα Μογγόλια ότι οι Ρώσοι θα τους υπερασπιστούν.!! Η ρωσσική ομπρέλλα προστασίας από την καταιγίδα που έρχεται για αυτούς, είναι σουρωτήρι και μπάζει από παντού νερά. !!

Η Τουρκία κινδυνεύει με «σοβαρές συνέπειες», εάν προχωρήσει, όπως έχει προγραμματίσει, στην αγορά των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400, προειδοποίησε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου, Τσαρλς Σάμερς.
«Εάν η Τουρκία πάρει τους S-400, θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στις σχέσεις μας, τις στρατιωτικές σχέσεις μας» απάντησε, ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Πεντάγωνο, σχετικά με την πρόθεση του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να αγοράσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα.

«Δεν θα μπορούν να έχουν τα F-35 και τους (πυραύλους) Πάτριοτ» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Πηγή: naftemporiki.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: