ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ Α-ΔΕΛΦΩΝ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το έναυσμα για το σημερινό κείμενο μου τo έδωσε ο αγαπητός και φίλτατος φίλος ΑΡΡΙΩΝ όταν έγραψε το κείμενο με το θέμα Α-ΔΕΛΦΟΙ.!
Στο άστρο του Κυνός λοιπόν κατοικούσαν οι Α-ΔΕΛΦΟΙ μας, που είναι και Α-ΔΕΛΦΟΙ πολλών άλλων ανθρώπων σε άλλους πλανήτες. Οι Έλληνες είμαστε Συμπαντική Φυλή, έχουμε δημιουργήσει αποικίες σε πολλά άλλα πλανητικά συστήματα. Για αυτόν τον λόγο είχαν δημιουργήσει τον Αποικιακό Στόλο, που το όνομα μας δηλώνει ότι εκτελούσε αποικιστικές αποστολές προς διάφορες περιοχές γύρω από την έδρα του. Κινούνταν συνεχώς και περιόδευε σε διάφορους πλανήτες όπου στο παρελθόν είχαν εγκαταστήσει αποίκους, ενώ παράλληλα ένα σκέλος του Στόλου ειδικεύονταν στην δημιουργία και επιλογή νέων κατάλληλων πλανητών όπου θα εγκαθίσταντο στο μέλλον ομάδες των Α-ΔΕΛΦΩΝ μας.

Σίγουρα αυτό θα σας θυμίζει τις διάφορες αποικίες των Ελλήνων πάνω στον πλανήτη Γη, είναι μέσα στο d.n.a μας όλο αυτό, μέσα στην γονιδιακή μας μνήμη υπάρχει όλη η γνώση σαν "ανάμνηση" απο την αποικιστική μας δράση σε διάφορους άλλους πλανήτες, και το κάναμε και εδώ πάνω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, είμαστε γεννημένοι, και εκ φύσεως προβληματισμένοι, να ερευνούμε, να επεκτείνουμε το νου μας, να επεκτείνουμε την γνώση μας, να επεκτείνουμε το είδος μας προς όλες τις κατευθύνσεις.!! Εκ φύσεως ένας Έλληνας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν μπαίνει σε καλούπια, ακόμα και όταν σταματάμε , το κάνουμε απλά και μόνον για να οργανώσουμε την συνέχεια της φυσικής μας επέκτασης , είτε πνευματικά, είτε αποικιστικά, είτε τεχνολογικά. Λατρεύουμε τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις νέων κόσμων, νέων πλανητών, που έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν και να συντηρήσουν την ζωή στην επιφάνεια τους.


Και αυτό το κάνουμε εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Και δεν νομίζω να σταματήσουμε ποτέ. Βλέπετε δεν νομίζω να μπορούμε να σταματήσουμε ποτέ. Ακόμα και αυτοί που γεννήθηκαν στο άστρο του Κυνός, και μετέφεραν την ζωή εδώ, δεν προέρχονταν από εκεί. Οι πρώτοι άποικοι του Άστρου του Κυνός δεν γεννήθηκαν εκεί. Ήρθαν περίπου με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε και εμείς απο την πατρίδα μας στην Γη. Δηλαδή με τον στόλο τους, και μάλιστα από μια περιοχή του Σύμπαντος που η απόσταση από το Άστρο του Κυνός είναι , τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από την απόσταση της Γης από το Άστρο του Κυνός. Κανείς δεν μπορεί να μετρήσει αυτήν την απόσταση με στάδια η άλλο σύστημα μετρήματος, παρά μόνο μπορεί κανείς να μετρήσει αποστάσεις που διανύονται σε....χιλιετηρίδες.!!!

Υπάρχουν βέβαια και αποστάσεις που μετριούνται με χιλιάδες χιλιετηρίδων.Είναι δύσκολο να σας περιγράψω περίπου από πόσο μακριά ήρθαν αυτοί που έφεραν τους πρώτους αποίκους του Άστρου του Κυνός. Το άστρο του Κυνός είναι στον ίδιο γαλαξία με την Γη, και μάλιστα είναι στην άκρη της μιας πλευράς του. Αυτή η άκρη απέχει απο τον διπλανό γαλαξία, προς την κατεύθυνση του γαλαξία απ' όπου προήλθε ο στόλος των αρχικών αποίκων, δέκα χιλιάδες φορές την απόσταση της Γης -Άστρου του Κυνός. Ο διπλανός γαλαξίας έχει μήκος άλλες δύο χιλιάδες φορές την ίδια απόσταση , δηλαδή της Γης-Άστρου του Κυνός. Για να φτάσει κανείς από το άστρο του Κυνός στον Γαλαξία απ' όπου προήλθαν οι πρώτοι άποικοι πρέπει να περάσουμε 9 Γαλαξίες.!!
Εάν για να φτάσουμε απο τον έναν Γαλαξία στον άλλο και αφού τον διασχίσουμε , φτάσουμε στο άλλο άκρο του χρειαζόμαστε 1.200.000 γήινα χρόνια , αν το πολλαπλασιάσουμε το 9 , θα λάβουμε περίπου 110.000.000 γήινα χρόνια ταξιδιού, με ένα μέσον που θα πρέπει να ταξιδεύει ασταμάτητα , με ταχύτητα 1000 φορές πιο γρήγορα από το μέσα που έχουμε σήμερα.

Όλοι οι υπολογισμοί είναι παιδαριώδεις μπροστά στις πραγματικές αποστάσεις, . Βλέπετε η πραγματική απόσταση θα μπορούσε να είναι και 1000 φορές μεγαλύτερη από αυτήν που χρησιμοποίησα στο παράδειγμα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια απίστευτη απόσταση που κανένας πολιτισμός , όχι μόνον δεν θα μπορούσε να κάνει , αλλά ούτε να τολμήσει να το φανταστεί.!!
Ναι αλλά όμως οι ιδρυτές του πολιτισμού στο Άστρο του Κυνός ήρθαν από εκείνον τον μακρινό Γαλαξία, που είναι αδύνατον το οποιοδήποτε ταξίδι. Και κάποιος εδώ ίσως να ρωτήσει πως είναι αυτό δυνατόν;;; Η απάντηση είναι...Ήρθαν μεν , αλλά δεν...ταξίδεψαν.!!
Θα σας πω τι έκαναν και πήγαν από τον Γαλαξία Νο 1 , στον Γαλαξία Νο 10 περνώντας μέσα από άλλους 9 , χωρίς όμως να ταξιδέψουν. Ενώ εμείς ταξιδεύουμε παίρνοντας , αεροπλάνα, πλοία, τραίνα η αυτοκίνητα...αυτοί έχουν έναν άλλον τρόπο.

Ανοίγουν με "τρόπους" που γνωρίζουν μόνο αυτοί, ένα τεράστιο "παράθυρο" μπροστά τους , από την άλλη μεριά είναι ο Γαλαξίας που θέλουν να πάνε, η ας πούμε οι Πυραμίδες. Βαδίζοντας λοιπόν πάνε από τον χώρο που βρίσκονται στον διπλανό , εκεί που είναι οι Πυραμίδες . Όταν περάσουν κλείνουν το "παράθυρο" κλειδώνουν τα παράθυρα με τα "κλειδιά" τους και συνεχίζουν να υπάρχουν στον νέο χώρο , εκείνον με τις Πυραμίδες. Όταν θέλουν να επιστρέψουν , πηγαίνουν εκεί που ήταν το "παράθυρο" , ξεκλειδώνουν , το ανοίγουν, περνούν στο διπλανό χώρο και ξανακλειδώνουν πίσω τους. Το περιγράφω πολύ απλά, διότι χρειάζεται πολλές και εξειδικευμένες γνώσεις για να το καταλάβει κανείς. Αυτό το κάνουν πολύ τακτικά, έτσι ταξιδεύουν αυτοί απο το Άστρο του Κυνός, και οι Διοικητές προς την Μητρόπολη . Εκεί στην Μητρόπολη την μέθοδο αυτήν την λέμε....Νοητική Μεταφορά Μηδενικών Χρόνου, αλλά η διαδικασία λέγεται και Δημιουργία Διανοητικής Χρονοπύλης. Η χρησιμότητα της είναι τεράστια όταν πρόκειται κανείς να διανύσει τεράστιες αποστάσεις, που χρειάζονται χιλιάδες έτη ταξιδιού.

9 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Επομένως και προφανώς, συναντιλήπτορ αστροδίαιτε, πολύ αθάνατον, κοπιώδες αλλά και μεγαλειώδες έργον αναμένει τόσο τους ήδη αθανάτους Έλληνας θεούς όσον και τους μέλλοντας αποθανατισθησομένους-αποθεωθησομένους άνδρας απογόνους αυτών.

Ο αληθής παράδεισος γαρ αιώνιον αλλά και πανευδαίμον, δημιουργικόν και επιμελητικόν-φροντιστικόν, ταξίδιον φαίνεται είναι εις τα άπειρα τοπία της αιωνιότητος του σύμπαντος.
αυτό και ουχί απλοϊκή αβρααμική ¨αγκαλίτσα¨ βρωσίμων βροτών εις το αφεγγές στομαχικόν σπήλαιον του σεληνιακού κήτους ¨Πολύφημος-Γιαχβέ¨...
παρουσιαζομένη ως αιωνία ανάπαυσις των ψυχών, ασιατικής ραστώνης, διακοπτομένης υπό βραχέων διαλειμμάτων αναπομπής δοξαστικών αλληλούια εκ μέρους των πιστών αιωνίων δούλων εις τον υπερφυσικόν φιλάρεσκον τύραννον αυτών.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ,

αν η ψυχοπαγίδα Σελήνη είναι πραγματικότητα, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον άνθρωπο. Η ελληνική παιδεία παραγκωνίστηκε από τις εφευρέσεις "μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες" ακριβώς γι αυτό. Μόνο με αυτήν έχουμε κάποιες πιθανότητες αποφυγής της "αγκαλίτσας/ανάπαυσης/αλυσόδεσης στα χαμηλά αυτά επίπεδα, όπου αποτελούμε και ενεργειακή τροφή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κώστα...η ψυχή μας είναι ενέργεια. Το πρωτότυπο σώμα του ανθρώπου είναι αυρικό, ηλεκτρομαγνητικό. Στο φως δεν μπορείς να δεις αυτή την αύρα ,που την εξαφανίζει και εκτείνεται μόνο μερικά εκατοστά γύρω από το φυσικό σώμα.
Τώρα τι είναι αυτό το φυσικό σώμα του ανθρώπου;; Δες το σαν μια Μαύρη Οπή που δεν αντανακλά το φως , αλλά το δεσμεύει μέσα της.Δηλαδή που συλλέγει φωτόνια, τα οποία αποκτούν ορθή πόλωση, την οποία ονομάζουμε υγεία του φυσικού σώματος.
Είναι αυτή η συλλογή φωτονίων η ενέργεια που ονομάζουμε ψυχή.Πολλές φορές την ενέργεια αυτή που ονομάζουν ψυχή....την αποκαλώ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΟ.
Τι αξία έχει αυτή η ενέργεια για κάποιους;; Ας το δώσω με ένα απλό παράδειγμα....γύρω μας βλέπουμε αυτοκίνητα να κινούνται .Αυτά για να κινηθούν χρειάζονται καύσιμο, βενζίνη .Σκέψου τώρα άλλους "χώρους" που τα "αυτοκίνητα" για να κινηθούν χρειάζονται άλλο "καύσιμο"....τα φωτόνια αυτά που απαρτίζουν τις ψυχές των ανθρώπων.

Επίσης το φθαρτό μας σώμα είναι ένα αυτοκίνητο. Ο ΟΔΗΓΟΣ όμως του "αυτοκινήτου" είναι η ψυχή μας. Το αυτοκίνητο-σώμα μπορεί να καταστραφεί/πεθάνει....ο Οδηγός θα πάρει άλλο "αυτοκίνητο" για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια απόδειξη για τα του άρθρου υπάρχει;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε στις 10 Μαρτίου 2019 - 4:51 μ.μ

Το άρθρο γράφτηκε από εμένα. Συγκεκριμένη βιβλιογραφία για πιο από όλα ζητάς;; Αν καθήσεις να ψάξεις στην αρχαιοελληνική γραμματεία υπάρχουν πολλά που μας έχουν αφήσει παρακαταθήκη οι προγονοί μας για να τα ψάξουμε και να τα αποκρυπτογραφήσουμε. Τίποτα από ό,τι μας έχουν σφηνώσει στο κεφάλι στα σχολεία οι εγκάθετοι λαοπλάνοι δεν είναι ορθό, πρέπει μόνοι μας να ψάξουμε να βρούμε τι είναι σωστό και τι όχι.
Εδώ μερικά σημεία για να μην ψάχνεις στα τυφλά :

1) «Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

Άρα αφού οι Έλληνες δεν προέρχονται από γήινο σπέρμα.....δεν φτιάχτηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Αντίθετα αυτοί έδωσαν εδώ την ζωή, την δημιουργία με το δικό τους σπέρμα.

2)«Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών» ονομάζονται οι Έλληνες.» (Πλάτωνας Τίμαιος 40β)

"Θεοί" όχι με την έννοια που μας έμαθαν στο σχολείο, αλλά με την πραγματική.Δηλαδή Συμπαντικοί Επιστήμονες και Δημιουργοί Ζωής.

3)«Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή». (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες και Πίνδαρος Ωδή Νεμεονίκου).

4)«Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές» χαρακτηρίζονται οι Έλληνες». (Πλάτωνας Τίμαιος 24 d).

5)«Είναι φυτά τ” ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).

Εδώ μας το λένε καθαρά...στον Ουρανό βρίσκονται οι ρίζες μας.!!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...

Κρύβε λόγια, Λύκαστρε!
Ο γαρ Μέγας βασιλεύς τότε, αδελφός σήμερον, συλλέγει πληροφορίας...
Μετά εκατό έτη γαρ τα αναφερόμενα λήμματά σου αυτά πρόκειται εξαλειφθήναι εις τας προσεχείς εκδόσεις των βιβλίων αυτών, εάν μη ορισμένα ως αυτά βιβλία αφανισθήναι τελείως όπως τόσα άλλα εις το παρελθόν...
¨Μανούλα¨ γαρ οι Φοινικισταί εις το διαχρονικώς πλαστογραφείν, διαστρέφειν εξαπατάν και τα κίβδηλα ψεύδη των πωλείν ως αληθή, προσέτι και τον διάβολον αυτόν (το μόνον γνήσιον προϊόν αυτών) εις αστρονομικήν τιμήν θεού!
Πώς άλλως νομίζεις αυτούς επικεκρατηκέναι πλανητικώς επί τόσους αιώνας καταδουλώσαντες την τάλαινα ανθρωπότητα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ομόθυμε και αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ δεν έχεις και άδικο, άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και εξαφανίζουν τα παλαιά βιβλία, αυτά που αφήνουν είναι σκέτα σκουπίδια δίχως γνώση και γεμάτα χαζομάρες. Ένα σωρό βιβλία και βιβλιοθήκες, και δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα βιβλία με γνώση.
Μην ανησυχείς δεν έχουν 100 χρόνια...ούτε καν 50 χρόνια δεν έχουν, και εξάλλου η Γνώση των Ελλήνων έχει γραφτεί και κρυφτεί σε πολλές βιβλιοθήκες που δεν τις γνωρίζουν καν.
Δεν ήταν ανόητοι οι προγονοί μας, να μην γνωρίζουν τι πνευματικός Μεσαίωνας θα έρθει, και πόσο θα κυνηγηθούν για να καταστραφούν αυτά που μας άφησαν.
Έκρυψαν λοιπόν ότι έπρεπε να κρυφτεί....αυτά που έμειναν πίσω ήταν απλά αντίγραφα.!!

Υπήρχαν οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες για το κοινό, όμως υπήρχαν και 5 Βιβλιοθήκες στις οποίες δεν μπορούσε να πάει ο οποιοσδήποτε. Σε κάποιες από αυτές ούτε 50 ιερείς δεν μπορούσαν να πάνε, σε διάστημα 200 χρόνων.
Η σπίθα της γνώσης είναι όπως ένας Ήλιος...αυτός ο Ήλιος δημιουργεί και άλλους Ήλιους, και όλοι μαζί έναν Γαλαξία γνώσεων που θα σκορπίσει τις επιστήμες και τις τέχνες το ήθος και την ιστορία, στα πέρατα του πλανήτη ξανά.

Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Ελλάδα στους κλασσικούς χρόνους , αλλά και σε όλα τα χρόνια της ιστορίας, εμφανίστηκαν οι περισσότερες φιλοσοφικές σχολές και οι περισσότερο καταγεγραμμένοι φιλόσοφοι ,και επιστήμονες , ενώ σε άλλες περιοχές σχολές και επιστήμονες είναι/'ηταν σποραδικά φαινόμενα....μέτριας η ελάχιστης αξίας.

Τι διαφορετικό έχει η Ελλάδα;; Τι διαφορετικό έχουν οι Έλληνες;;

Ανώνυμος είπε...

Η Γη είναι πεδίο μάχης πολλών εξωγήινων ειδών και κάποια από αυτά τα είδη δημιούργησαν ανθρώπους βάζοντας μέσα τους την "ουσία" τους (κάτι σαν DNA).
Η ελίτ ανήκει σε αυτή τη κατηγορία "ανθρώπων".


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


@ Ανώνυμον

Καλύτερα:
Η ωραιοτέρα και ευφυεστέρα φυλή ουρανίων αθανάτων αγαθών θεών εκπολιτιστών (δίοι Έλληνες) έπλασε εις την γην, και κατ' εικόνα και ομοίωσιν αυτής, την ωραιοτέραν και ευφυεστέραν και πλέον αγαθήν φυλήν θνητών ανθρώπων, αθανάτου και θεοειδούς εξελικτικής προδιαγραφής και προοπτικής,
φυλήν δημιουργηθείσαν καθ' όν τρόπον και αυτοί οι θεοί γεννήτορες προήλθον-εγεννήθησαν υπό άλλης ανωτέρας αυτών φυλής και τάξεως θεών.

τοποθετήσαντες αυτήν την φυλήν (Έλληνας) εις θέσιν συνεχιστού του επί γης διαγαλαξιακού εκπολιτιστικού των έργου αλλά και δια το δι' αυτών κατοχυρώσαι επ' αυτής της γης τα ιδιοκτησιακά αυτών δικαιώματα.(Πολιτισμικά, καλλιτεχνικά μνημεία-μεγαλιθικαί κατασκευαί, π.χ. πυραμίδες 4δ Διός, ναοί-νήες-διαστημικά σκάφη, ανδριάντες θεομόρφων θνητών και ανθρωπομόρφων θεών κ.λ.π.)

Εις αντίπραξιν αυτών οι αποστατικοί, κακόβουλοι και ανθρωποκτόνοι αντίπαλοι των Ελλήνων θεών, έπλασαν και αυτοί τοποτηρητάς των επί γης τα υβριδικά κακέκτυπα ανθρωποειδή-φυλάς αυτών (όρα φυλή Κιμ Ιλ Γιουγκ), ανθρωποκτόνου και πολιτισμοκλαστικής προδιαγραφής και προδιαθέσεως, προκειμένου διαβρώσαι, κατεδαφίσαι και εξαφανίσαι παν επίγειον ίχνος παρουσίας,δημιουργίας άρα και ιστορικής πλανητικής ιδιοκτησίας των αγαθών Ελλήνων, ανδρών τε θεών τε...

Ώστε εύκολον είη αν, ανατρέχοντα τινα εις το από σήμερον τρισχιλιετές τουλάχιστον ελληνικόν ιστορικόν γίγνεσθαι, το εικάσαι τις εποχή, πολιτισμός και εθνοφυλή υπήρξεν και απετέλεσεν συγκριτικώς την χρυσήν εποχήν της ανθρωπότητος,
αλλά και το εξηγείν το πώς και διατί η ηγεμονική, φιλάνθρωπος και ευεργέτις αυτή φυλή κατήντησεν, κατά την τελευταίαν δισχιλιετίαν, λυσσωδώς και αγνωμόνως πολεμουμένη και γενοκτονουμένη, ουραγός και σχεδόν ημιηφανισμένη.
ως και ποία ολιγαρχία και υπό τίνων υπερφυσικών και κακοποιών δυνάμεων κατευθυνομένη, φρικτόν και ολέθριον μέλλον κατά της ανθρωπότητος απεργάζεται.

Όμως δεινόν το προς τα κέντρα του θεού, της φυσικής νομικής κοσμικής τάξεως και ισορροπίας, λακτίζειν.

Ο καιρός γαρ της ελληνικής αληθινής Αποκαλύψεως
(Και μη Αποκαλύψεως-συγκαλύψεως)
εγγύς εγγυτάτω!