ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τραμπ: Το κίνημα Antifa θα ενταχθεί στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η ένταξη των Αντιφά στις τρομοκρατικές οργανώσεις είναι τόσο καλή είδηση όσο το να δούμε 10 καταδρομικά Tico να δένουν στο Φάληρο. Η ένταξη τους στην λίστα των τρομοκρατών, θα ανοίξει ή/και παγώσει τραπεζικούς λογαριασμούς, και φυσικά όταν ακολουθείς το χρήμα, βρίσκεις την λύση. Μέχρι και οι εκατοντάδες χιλιάδες αφίσες σε όλες τις πόλεις θέλουν λεφτά... Ξεκινάνε οι ερωτήσεις που έπρεπε να γίνουν χρόνια τώρα. Επίσης από την στιγμή που οι Αντιφά των Η.Π.Α περάσουν ως τρομοκράτες...αυτομάτως σε κάθε σύλληψη τους χάνουν τα Miranta Rights και για 72 ώρες κρατούνται χωρίς καν πρόσβαση σε δικηγόρο.!! Κάθε ζημιά που θα κάνουν θα χρεώνεται σε αυτούς αυτόματα με υποχρέωση αποζημίωσης. Και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο θα δεσμεύεται...και τα στοιχεία τους θα περάσουν σε CODIS/AFIS  βάσεις δεδομένων, ενώ τα ταξίδια τους θα γίνονται (εφόσον αφεθούν ελεύθεροι) κατόπιν έγκρισης από FBI/TSA . Παράλληλα θα έχουν μητρώο..οπότε πάνε καρφί για ανεργία, κανείς δεν θα τους προσλαμβάνει, και σε κάθε πρόβλημα η ταραχές θα συλλαμβάνονται προκαταβολικά...διότι θα θεωρούνται ως απειλή του ίδιου επιπέδου με έναν τρομοκράτη τζιχαντιστή η κάποια άλλη αλλοδαπή απειλή.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα κηρύξουν το ANTIFA τρομοκρατική οργάνωση», ανακοίνωσε με tweet ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιρρίπτει στο κίνημα αυτό και άλλους «ριζοσπάστες εξτρεμιστές» τις ταραχές που ξεσπούν κατά την διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκούς αστυνομικούς. Με σειρά αναρτήσεων στο Twitter, ο Τραμπ συνεχάρη τις δυνάμεις ασφαλείας που κατάφεραν να ελέγξουν χθες το βράδυ την κατάσταση στην Μινεάπολις.
«Οι αναρχικοί υπό την ηγεσία κυρίως του Antifa ελέγχθηκαν γρήγορα. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από τον δήμαρχο από την πρώτη νύκτα και δεν θα είχε υπάρξει πρόβλημα».

Αναφερόταν στο Τζέικομπ Φρέι, τον δημοκρατικό δήμαρχο της Μινεάπολις, από όπου ξεκίνησε το κίνημα διαμαρτυρίας μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στα χέρια των αστυνομικών. Ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει τον δήμαρχο «ριζοσπάστη αριστερό».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το FBI έχει επιφορτισθεί με την ταυτοποίηση των οργανωτών των ταραχών.
«Η βία που οργανώνεται και διαπράττεται από το Antifa και άλλες παρόμοιες οργανώσεις...συνιστά εσωτερική τρομοκρατία και θα αντιμετωπισθεί ως τέτοια».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...


Άντε και στα δικά μας!