ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

GAME of THRONE - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α

Γράφει ο Λύκαστρος : 

Βλέπουμε και παρακολουθούμε τα όσα δραματικά συμβαίνουν αυτές τις μέρες στις Η.Π.Α. Οι ταραχές, οι εμπρησμοί, οι λεηλασίες και η σχετική βία έχουν εξαπλωθεί από τη Μινεάπολη της Μινεσότα σε πολλές άλλες αστικές περιοχές της Αμερικής. Από αυτά που ξέρουμε φαίνεται ότι ομάδες Antifa (γνωστές και ως White ISIS) έχουν οργανωθεί για να φέρουν το χάος στη Μινεάπολη και στις άλλες πόλεις. 

Το βράδυ της Κυριακής το χάος είχε εξαπλωθεί στα περισσότερα προπύργια των Δημοκρατών Όνων στη Σάντα Μόνικα (Καλιφόρνια), τη Φιλαδέλφεια (PA), το Νάσβιλ (TN), την Ατλάντα (GA), το Σικάγο (IL), την Ουάσιγκτον, το Χιούστον (TX), τη Νέα Υόρκη (Νέα Υόρκη) ), Λος Άντζελες (CA) και όλες τις άλλες Δημοκρατικές μητροπολιτικές περιοχές. Υπάρχουν οργανωμένες και υποκινούμενες ταραχές, αστυνομική βία και χάος που διοργανώνονται από την Antifa και "φυτευτά" στοιχεία εντός των ομάδων Black Lives Matter.

Πολλοί Αμερικανοί πολίτες ζητούν την ομοσπονδιακή παρέμβαση. Ωστόσο, αυτός ο τύπος αντιπαράθεσης είναι ο επιδιωκόμενος στόχος των αντιπάλων του Τράμπ που θέλουν την κοινωνική αναρχία. Το αριστερό χάος είναι σκόπιμο δόλωμα. Αν ήμουν στην θέση του Τράμπ θα τους άφηνα να εξαντληθούν πρώτα και να δείξουν σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες τους την ανικανότητα για την επιβολή της τάξης και της ηρεμίας από τους  δημοκράτες Δημάρχους και Διοικητές Αστυνομίας. Και μετά θα έκανα την κίνηση μου. Από πολιτική άποψη, η συγχώνευση των Antifa (κομμουνιστών της επανάστασης) και του Black Lives Matter (πολιτικό Ισλάμ ), έχει μια σκόπιμη ατζέντα γνώριμη σε εμάς. Οι προαστιακοί λευκοί φιλελεύθεροι, ουσιαστικά σύγχρονοι συνεργάτες του πρώην Bill Ayers Weather Underground, είναι οι οργανωτικοί φορείς αυτού του χάους στην Αμερική. 

Οι τοπικές αρχές εντός / γύρω από τις αστικές επικίνδυνες ζώνες έχουν την πρωταρχική ευθύνη για τη διατήρηση της ηρεμίας στην κάθε περιοχή. Η ομοσπονδιακή επέμβαση για την αντικατάσταση της τοπικής πολιτικής αδυναμίας και η έλλειψη επιθυμίας να αντιμετωπίσουν μια κρίση της δικής τους δημιουργίας, είναι εμφανής . Εάν οι τοπικοί αξιωματούχοι και / ή οι κυβερνήτες δεν πρόκειται να αναλάβουν δράση · Στην πραγματικότητα δεν θέλουν να αναλάβουν δράση επειδή φοβούνται την αντίδραση από τη δική τους φυλή(;). Για αυτό και η όποια ομοσπονδιακή βοήθεια δεν θα λειτουργήσει . Είναι καλύτερα για τον Πρόεδρο Τραμπ να παρακολουθεί από απόσταση και να συνεχίζει να υπενθυμίζει στους εκλογείς των ΗΠΑ πώς υποστηρίζει, αλλά δεν θα αντικαταστήσει, τους τοπικούς αξιωματούχους. Να τους αφήσει να αντιμετωπίσουν -αν μπορούν- μόνοι τους τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ποιος είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στα χέρια αστυνομικού της Μινεάπολης; Ας δούμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι εκεί.  
-Αρχηγός της Αστυνομίας, Αστυνομικό Τμήμα της Μινεάπολης: Medaria Arradondo, ένας Αφρο-Λατίνος, που ορίστηκε από τον Δήμαρχο μετά την παραίτηση του πρώην αρχηγού της αστυνομίας Janee Harteau στα μέσα του 2017, λίγο μετά τον πυροβολισμό του Justine Damond από τον αστυνομικό της Μινεάπολης Mohammed Noor.
-Δήμαρχος της Μινεάπολης: Jacob Frey, Δημοκρατικό Εργατικό Κόμμα, 39 ετών.
- Γραφείο εισαγγελέα της κομητείας Hennepin: Mike Freeman, Δημοκρατικό Εργατικό Κόμμα, γιος του Orville Freeman, κυβερνήτης Δημοκρατικού-Αγροτικού-Εργατικού Κόμματος της Μινεσότα από το 1955 έως το 1961.
- Γενικός Εισαγγελέας της Μινεσότα, Keith Ellison, Αφροαμερικάνος, Δημοκρατικό Εργατικό Κόμμα. 
- Κυβερνήτης της Μινεσότα Tim Walz, Δημοκρατικό-Εργατικό Κόμμα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται το Δημοκρατικό Κόμμα της Αμερικής, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τράμπ. Όσο θα πλησιάζουμε στην D-Day την ημέρα των Αμερικανικών εκλογών το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους θα χοντραίνει.

Οι ΗΠΑ καταρρέουν λόγω της ύπαρξης πάρα πολλών ανταγωνιστικών ομάδων διαφορετικής ταυτότητας που δεν έχουν αρκετό κοινό πνεύμα για να διατηρήσουν ένα συνεκτικό έθνος… δηλαδή αυτό που  συμβαίνει τώρα δυνητικά. Αυτό ας μας γίνει μάθημα εδώ στην Ελλάδα για το τι θα περάσουμε και εμείς στο άμμεσο μέλλον. Ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να αρχίσει να συνδέει τα στοιχεία και να τοποθετεί τα βέλη του απευθείας στο Δημοκρατικό Κόμμα!

4 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,καταλαβαίνεις πως είναι σπασμωδικές κινήσεις των δημοκρατικών όλο αυτό.Ο τραμπ είχε ήδη σημαντικό προβάδισμα πριν αρχίσουν τα επεισόδια και τώρα σίγουρα το αύξησε κατά πολύ.Ο πανικός των δημοκρατικών είναι διάχυτος και η αντιπαράθεση ηπα-κίνας πλέον θεμελιώνεται και γίνεται μονόδρομος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Δημήτρη....δεν νομίζω ότι όλο αυτό που γίνεται είναι σπασμωδικές κινήσεις και μόνον.!! Αυτή η αντιπαλότητα των Δύο Κέντρων Εξουσίας...πάει πολύ βαθιά πίσω στον χρόνο, και δεν είναι τωρινή. Οι πολιτικές και στρατιωτικές αλλαγές στις Η.Π.Α θα είναι ραγδαίες από εδώ και μετά. Ο Όνος και ο Ελέφαντας χτυπιούνται απο εποχής αρχαίας Αιγύπτου...απλά τώρα αυτή η αναμέτρηση θα γίνει μέσα στο εσωτερικό των Η.Π.Α.

Ο Όνος (Δημοκρατικοί)έχει μεταφέρει στην Κίνα εργοστάσια, υποδομές και χρήμα...γιγάντωσε την Κίνα. Την βοήθησε να ενηλικιωθεί, με τεχνολογία και γνώση.Αυτήν την στιγμή αμφισβητείται η πλανητική ηγεμονία των Η.Π.Α που καθιερώθηκε με την λήξη του Β'Π.Π .Πάμε για τον Τρίτο Γύρο....ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει...Αυτήν την στιγμή το 40/50% των Αμερικανών είναι με τους Δημοκρατικούς Όνους και το υπόλοιπο με τους Ρεπουμπλικανικούς Ελέφαντες. Μιλάμε για ΔΙΑΣΠΑΣΗ και ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ μέσα στο εσωτερικό των Η.Π.Α

Για αυτά όλα είχαμε γράψει και προειδοποιήσει 1 χρόνο ΠΡΙΝ τα γεγονότα που γίνονται τώρα μέσα στο εσωτερικό των Η.Π.Α ....ΕΔΩ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/the-us-may-soon-face-apocalyptic.html

Συμφωνώ ότι η σύγκρουση Κίνας-ΗΠΑ είναι πλέον ....μονόδρομος.!

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε το 40% των αμερικανών να είναι δημοκρατικοί μου φαίνεται λίγο δύσκολο πλέον.Μπορεί αυτό να ίσχυε στη μάχη τραμπ-χίλλαρυ αλλά τώρα μάλλον έχει αλλάξει αυτό.Μόνο και μόνο απ'αυτά που γίνονται στις μπλε πόλεις,όπου οι ίδιοι οι δημοκρατικοί -όσοι δεν έχουν υποστεί ολοκληρωτική διεθνιστική πλύση εγκεφάλου- βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται απ'αυτούς που υποστηρίζανε,είναι πιστεύω αρκετό για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του τραμπ.

Απ'την άλλη σε έναν πιθανό εμφύλιο και μεταξύ των πολιτών,πιστεύω οι ρεμπουπλικάνοι είναι σε καλύτερη θέση απ'τους δημοκρατικούς.Λίγο δύσκολο να πολεμήσεις όταν έχεις μεγαλώσει με σόγια,χορτοφαγία και χωρίς όπλα.

Έχει ζουμί το πράγμα.Αν γενικευτούν τα επεισόδια το θεωρείς πιθανό να το εκμεταλλευτεί η κίνα,τις επόμενες βδομάδες,για επίθεση στην ταΐβάν ή απέχουμε χρόνια ακόμα απ'αυτό;

ΑΡΡ. είπε...


Εάν οι τοπικοί αξιωματούχοι και / ή οι κυβερνήτες δεν πρόκειται να αναλάβουν δράση · Στην πραγματικότητα δεν θέλουν να αναλάβουν δράση επειδή φοβούνται την αντίδραση από τη δική τους φυλή(;).

-----------------------------------------------------------------------
Ο νοών εβρ-ήτω.