ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΉΝΗ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ... ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΜΩΣ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Yπάνθρωπα κτήνη , οι κυβερνώντες...οι γονείς όμως ;;; Δεν αγαπούν οι γονείς τα παιδιά τους , που τ'αφήνουν πειραματόζωα στις κτηνώδεις ορέξεις των ανθελλήνων ;;; Εικόνες ντροπής ενώ άλλοι ετοιμάζονται να εποικίσουν τον Άρη και την Σελήνη εδώ βρισκόμαστε πίσω από τον ήλιο.!!!

Ρε χαμένα ρούχα. Είστε όλοι ανώμαλοι; όλοι; δεν υπάρχει ούτε ένας φυσιολογικός ανάμεσα σας; όλοι κλόουν; Περιφερόμενα αποβράσματα της κοινωνίας , έκπτωτοι υπάνθρωποι, τον καραγκιόζη τον σέβομαι. ΚΑΝΈΝΑ ΕΛΕΟΣ, ΚΑΝΈΝΑ. Στα παιδάκια βρήκατε ρε Σατανάδες να ξεσπάσετε;; ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ. Τα ελληνόπουλα σήμερα πήγαν σχολείο με τις μάσκες και τις ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΟΥΣ.!! Κάνοντας μάθημα δίπλα σε ανοικτά παράθυρα...ΓΕΝΑΡΗ μήνα...και σε 2-3 μέρες από τετάρτη βράδυ η θερμοκρασία στην Βόρειο Ελλάδα θα πέσει αρκετούς βαθμούς κάτω του μηδενός.!!!


Ρε ηλίθιοι γιατί στέλνετε τα παιδιά στο σχολείο;;  Πολιτική ανυπακοή...... Οφείλουμε να μην εφαρμόζουμε κανένα προφανώς παράλογο μέτρο που αντιβαίνει είτε στην φύση των προσώπων είτε των πραγμάτων. Αλλά εδώ δεν φταίνε οι πολιτικοί!!Βρήκαν και τα κάνουν!!Οι τραχανοπλαγιές οι γονείς φταίνε!! Στην Θεσσαλονίκη με κουβέρτες πήγαν!! !! Η απόλυτη ξεφτίλα!! Άχρηστοι γονείς!! Κουβαλούσαν τις κουβέρτες σε κουτιά και τσάντες σε μικρά παιδιά στο δημοτικό!! Να πεθάνουν από πνευμονία τα παιδιά γιατί το κράτος έδωσε τα μύρια για προπαγάνδα στα βοθροκαναλα αντί να φροντίσει να ενισχύσει την παιδεία!!
 


2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Έλεος για τα γουρούνια δεν πρέπει να υπάρχει σφάξιμο από το γόνατο, κοπρόσκυλα αλήτες για τους γονείς λέω... Οι άλλοι απλά κάνουν τη δουλειά τους για αυτό πληρώνονται...

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Οι γονείς πράττουν αυτά που λέει η τηλεόραση ....