ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξουμε αμυντική βιομηχανία . Είναι αναγκαία για την Ελλάδα όσο το οξυγόνο που αναπνέετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα με τις υπογραφές για τα Rafale. Γιατί όταν αρχίσουν οι "διαπραγματεύσεις" πρέπει να πας με τα κατάλληλα " επιχειρήματα"!!!Υπογραφές πέφτουν, προμήθειες, εξοπλισμοί,αεροπλάνα παπόρια ,τυφέκια...... Γιατί όμως αισθάνομαι εκτός από ενθουσιασμό και μιά πίκρα ;; Καμιά αναγγελία για κανένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ εργοστάσιο βρε, για καμιά συμπαραγωγή τέλος πάντων..... Τίποτα;; Μα τίποτα;; Σας παρακαλώ όσοι διαβάζετε έναν απλό ασήμαντο συμπολίτη σας. Ακούστε με για λίγο σας παρακαλώ:


ΠΡΕΠΕΙ να φτιάξουμε αμυντική βιομηχανία . Είναι αναγκαία για την Ελλάδα όσο το οξυγόνο που αναπνέετε. Πείτε το όπου σας ακούν. Ψηφίστε αντίστοιχα.

Frigates λέει και η Φλορενσάρα. Ντιντ σι ολσο γκετ δε μεμο. Με το που διάβασα "να διαιωνίσει το καθεστώς της σαν θαλάσσια δύναμη" σηκώθηκα κ άρχισα να τραγουδάω τον ύμνο του ΠΝ. Μετά θυμήθηκα το χτικιό που βγάλαμε για να βάλουμε 1 ram και κάνα 2 sylver παραπάνω και  ξανάκατσα. Φλορενσάρα κάνε ψαλίδι, άσε ντροπές και έλα με την καλύτερή σου προσφορά. Θέλουμε Bellhara λέμε.

Υ.Γ Αν δεν φτιάξουμε την δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ αμυντική βιομηχανία, θα μας φέρνουν "καθρεφτάκια" δηλαδή μπουφάν όπως στους ινδιάνους στην Αμερική. Όπως το "Μοδάτο" δώρο στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας , ένα δερμάτινο καλό μαύρο τζάκετ από την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: