ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Μητσοτάκης ανέβαλε την αύξηση του προστίμου στα 500 € που είχε ανακοινώσει ο Μητσοτάκης, σκεπτικός ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης μετά την ταπείνωση του Μητσοτάκη.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Μητσοτάκης ανέβαλε την αύξηση του προστίμου στα 500 € που είχε ανακοινώσει ο Μητσοτάκης, σκεπτικός ο Μητσοτάκης που δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης μετά την ταπείνωση του Μητσοτάκη..Μάλωσαν μεταξύ τους έμαθα. Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός ...ο σούρτα φέρτας είναι .Θέατρο σκιών για Oscar!! Και το κλου της ημέρας είναι ότι 158 άθλιοι ηλίθιοι, χειροκροτούν έναν πανάθλιο παν ηλίθιο.

Διοικητικό πρόστιμο όσο ο βασικός μισθός !!! για την προστασία λέει της δημόσιας υγείας, με δικαιολογία την αναθέρμανση της οικονομίας..Εδώ εμπλέκονται καμία δεκαριά Αρχές Δικαίου:
-Η αρχή της νομιμότητας.
-Η αρχή προστασίας του δημοσίου συμφέροντος (δεν δύναται μέσα από την επίκληση της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος να θεμελιωθεί απαλλαγή από την αρχή της νομιμότητας). 
Από -τη συνταγματική προστασία της προσωπικότητας, -την αρχή του κράτους δικαίου και -την αρχή της ασφάλειας του δικαίου απορρέει η δικαιολογημένη εμπιστοσύνη του διοικούμενου.
-Η αρχή της αναλογικότητας απορρέει από την αρχή του κράτους δικαίου (και διακρίνεται σε 3 αρχές: α) την αρχή της αναγκαιότητας, β) την αρχή της καταλληλότητας και γ) την αρχή της αναλογικότητας εν στενή έννοια.)
-Η αρχή της χρηστής διοίκησης και της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικούμενου (να ασκείται διοίκηση με βάση το εν γένει περί δικαίου αίσθημα, με αναλογικότητα και επιείκεια και στο πλαίσιο της αρχής της νομιμότητας, ούτως ώστε να αποφεύγονται άδικες για το διοικούμενο λύσεις).
-Η αρχή της αποτελεσματικότητας .. συνδέεται με την αρχή της χρηστής διοίκησης και με την ανάγκη προστασίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων των διοικουμένων.
 
Αν έχεις νοιώσει ποτέ ηλίθιος ,σύγκρινε τον εαυτό σου με τους βουλευτές της ΝΔ που χειροκροτούσαν τον Κούλη που είπε ότι θα πάει το πρόστιμο στα 500€, και μερικές ώρες μετά τον χειροκροτούσαν ξανά που είπε ότι θα το αφήσει στα 300. Θα του το υπενθυμίζουν στη Βουλή...και θα λέει... εγώ;;; αυτό δεν το είπα ποτέ.

To ότι ο πολυχρονεμένος Μωυσής Ηρακλής Πουμαρός ή Τσιτάχ  έχει θέμα με την κρίση του το έχουμε αντιληφθεί. Την δε παράνοια με την οποία διαχειρίζεται το θέμα του κορονοϊού την έχουμε εμπεδώσει. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της χουντάρας.  Το ότι δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα φάνηκε εξαρχής και φέτος. Κλείνει με καθολικό λοκντάουν από τον Νοέμβριο, διαλύει την αγορά τα Χριστούγεννα, όπου όλες οι άλλες χώρες άνοιξαν για να σώσουν λίγο την κατάσταση, όοοοοοχι, αυτός εκεί κλειστά και κλικ τέτοιο και απαυτό, ξανακλείνει τα κλειστά ουσιαστικά και τώρα βέβαια με τον χειμώνα μπροστά και ενώ η οικονομία δεν έχει δουλέψει καθόλου, κοιτάει πώς θα κοροϊδέψει, δηλαδή να πει εντάξει ανοίγουμε, αλλά είμαστε και κλειστοί, πάρε 500 ευρώ πρόστιμο. Στους Ενωμένους Ηλίθιους που τον ψήφισαν.... τους στέλνω τα χαιρετίσματα μου.


Κούλη, μην είσαι τσίπης και βάζεις πρόστιμα 300 ή 500 ευρώ που δεν αξίζει να προσφύγει ο πολίτης στα δικαστήρια Βάλε ένα μηδενικό ακόμα να αρχίσουν οι προσφυγές για να δούμε πόσα από αυτά θα εισπραχθούν με δικαστική πλέον απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: