ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Gozilla for ever... διαχρονική αξία.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μια που έπιασε για τα καλά το κρύο από -4 έως -8  εδώ τώρα, αύριο θα πιάσουμε -10...Στο κρύο αν θες να ζεσταθείς πρέπει να τρέφεσαι σωστά. Τα καλά που μας έμαθε ο στρατός . Gozilla for ever... διαχρονική αξία.

Στην  φωτιά το αφήνεις να ζεσταθεί και να λιώσει το λίπος. Αν τώρα πάρεις αυτό το λίπος και τηγανίσεις αυγά δημιουργείς μια νοστιμότατη διατροφική βόμβα που θα χρειαστεί να κάνεις 10 χλμ πορεία για να την κάψεις και να μην σου φράξει τις αρτηρίες .Επίσης συνδυάζεται με όσπρια και με τυρί λιωμένο. Στις στρατιωτικές ασκήσεις και στις μεγάλες πορείες άνω των 20 χλμ πάντα είχα μερικές μαγικές τέτοιες κονσέρβες με παξιμάδια στο σακκίδιο.

Το κακό είναι ότι στον ανορθόδοξο πόλεμο δεν ενδείκνυνται γιατί με το που την ανοίξεις από την μυρωδιά θα σε πάρουν χαμπάρι σε ακτίνα 1 χλμ. Η μπορείς να αφήσεις μια κονσέρβα ανοικτή κάπου αλλού για αποπροσανατολισμό.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την αφήνεις αλλού την κονσέρβα (δήθεν παρατημένη) και την παγιδεύεις με εκρηκτικά. Τακτική των Γερμανών στη Β. Αφρική κατά τον Β' ΠΠ, για να εξοντώσουν τους πολιορκημένους του Τομπρούκ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Διαβασμένο σε βρίσκω....αλήθεια ξέρεις που πήγαν μετά την λήξη του Β'.Π.Π οι Ναζί;;; Δεν νομίζω να πιστεύεις πραγματικά ότι "εξαφανίστηκαν" η χάθηκαν. Είμαι περίεργος να δω αν γνωρίζεις που συνέχισαν και συνεχίζουν την δράση τους.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ζουν ανάμεσά μας.... Πάντα εδώ ήταν,δεν μας αγαπάνε οι Γερμανοί, δεν είναι φίλοι μας, εκτός από ελάχιστες φροϋ-λαϊν που τους άρεσε το κλίμα... Το πιάσατε το υπονοούμενο.... Έχει ψύχος στην ντοιτσ-λαντ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ αν αναφέρεσαι στο Μητσοτακέικο σαφώς και ζουν ανάμεσα μας. Όμως εγώ αναφερόμουν στους Ναζί που πήγαν στις ΗΠΑ και έγιναν cia.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους , Λύκαστρε αναφέρεσαι στην Operation Paperclip
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82 . Βέβαια πολλοί κατέφυγαν και στην Νότια Αμερική με αποθέματα χρυσού και χρημάτων . Πέρα από τους επιστήμονες οι στρατιωτικοί και πράκτορες που πήγαν στην Αμερική για να δώσουν τεχνογνωσία έκαναν και (injection - εμφύσηση) νοοτροπίας και σαδισμού μέσα στις Αμερικάνικες υπηρεσίες . Περιμένουμε και τα σχόλια όσων γνωρίζουν πιο πολλά και από εμένα .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νικόλα ναι σε αυτό αναφέρομαι , και πολλοί από αυτούς πήγαν στην cia . Είστε η Dream Team των σχολιαστών...με έχετε αφήσει άγαλμα ΟΛΟΙ σας.!! Όχι μόνο για αυτά που ξέρετε...αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζεται όλοι σας.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Εφόσον η Μπους οικογένεια είναι γερμανική που (εμετεφέρθησαν) για νέα ζωή στις ούσα... Οι Αμερικανοί το γνωρίζουν αυτό, όπως επίσης και οι χωρισμένες αδελφότητες Γερμανών και Αμερικανών, οι οποίοι είναι και στη (σία) και στις υπόλοιπες μυστικές υπηρεσίες και ο ένας αντιπαρακολουθεί τον άλλο, δηλαδή υπάρχει μια κατάσταση σούπας μεταξύ μυστικών υπηρεσιών, αδελφοτήτων, πολιτικών που μέχρι και οι ίδιοι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Ατμέ....όμως ο μπαμπάς Μπούς το 1953 ίδρυσε την εταιρεία Zapata Petroleum Corporation και τον επόμενο χρόνο την Zapata Off - Shore Company.

Το όνομα ΖΑΠ-ΑΤΤΑ τι σου δείχνει;;

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Πέρα από το προφανές ότι κάποιοι θα πάνε άτα, τα προσεχές στην Αμερική σε νέα βερσιόν