ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος “σπάει” τη σιωπή του… “θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου”!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πέφτουμε από τα σύννεφα...Μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Παιδεραστές... απατεώνες... κλέφτες... βιαστές....οι κύκλοι του Κυριάκου Μιζοτάκη...Στελεχάρα της ΝΔ ο βιαστής, άραγε κυκλοφορεί κανείς εκεί μέσα με νορμάλ σεξουαλικές προτιμήσεις;;

Στο άκουσμα του ονόματος του Αριστείδη Αδαμόπουλου ως του ανθρώπου που κατονομάζει η Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης το 1998, το sports3.gr επιχείρησε να συνομιλήσει και με τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για να πάρει τη δική του κατάθεση για το θέμα.

Καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Αριστείδη Αδαμόπουλο λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της είδησης στο διαδίκτυο. Μόλις τον ενημερώσαμε για τον λόγο του τηλεφωνήματος και ότι θα θέλαμε να πάρουμε μια δήλωσή του σχετικά με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, μάς είπε με ήρεμη φωνή: «Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα».

Στην προσπάθειά μας να ανιχνεύσουμε τις προθέσεις του από εδώ και πέρα, μάς απάντησε: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου», είπε και μας ζήτησε να μην επιμείνουμε άλλο.

Σύμφωνα με το newsit.gr, από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν. Το sports3.gr θα συνεχίσει να καλύπτει το μεγάλο αυτό θέμα και θα σας ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις.

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Αμ και συ κυρ-Αριστείδη, γυναίκα πήγες να διαλέξεις.... Κάτι δεν έκανες καλά μου φαίνεται από πολλές απόψεις....