ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Τους είχα..προειδοποιήσει.! Αν δεν καθήσουν φρόνιμα θα πάθουν και χειρότερα.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δύο διαδοχικές εκρήξεις έγιναν σήμερα το απόγευμα στο εργοτάξιο του πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία Ακκούγιου.! Πριν από τις εκρήξεις συνέβησαν "περίεργα" φαινόμενα στον ουρανό...που τρόμαξαν τα μογγόλια. χα χα χα

Βέβαια εγώ τους είχα προειδοποιήσει....ΕΔΩ , ότι το πυρηνικό εργοστάσιο που ετοιμάζουνε ΔΕΝ θα ολοκληρωθεί. Τους έγραφα συγκεκριμένα :

" Έχει αρχίσει και ραγίζει το τσιμέντο στα θεμέλια του πυρηνικού σταθμού που πάτε να κάνετε...θρύψαλα θα γίνει πριν προλάβετε να ολοκληρώσετε το έργο.!! "

Άλλη φορά να με ακούνε...διότι θα πάθουν και χειρότερα.!! Να τους αφιερώσουμε και ένα τραγουδάκι...ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ - Σκόνη και θρύψαλα.!!


Και αστρολογικά ΕΔΩ είχα πει...προσοχή  ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ...ΘΥΜΟΣ.! Προσοχή σε ακραία καιρικά φαινόμενα....ατυχήματα και ότι ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΛΑ...ΑΦΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ..

 
Ο θυμός/μήνις του Αχιλλέα, αποτελεί το κύριο θέμα του έπους του Ομήρου, Ιλιάδα. Ολόκληρο το έπος της Ιλιάδας στηρίζεται στον θυμό....άρα είναι κάτι το πολύ σημαντικό.
Ο θυμός είναι ένας δαίμονας που ψαλιδίζει τους αρμούς της λήθης και απελευθερώνει μορφές της μνήμης. Όταν μέσω του θυμού, απελευθερωθεί η μνήμη, τότε είναι στην κρίση του καθένα (α ρε Κανένα!) με ποιο τρόπο, σε ποιο χωροχρόνο και τόπο θα την χρησιμοποιήσει.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: