ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Η μυθολογία των προγόνων μας , μέσα από την δυστοπία του σήμερα παίρνει σάρκα και οστά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ότι υπάρχουν κάτοικοι στην χώρα των Ελλήνων  (γιατί πολίτες δεν τους λες), που πιστεύουν στην αναγκαιότητα να κυβερνάται ο τόπος πάση θυσία, από οποιονδήποτε, είτε λέγεται Σουχάρτο, Πολ Ποτ, Πινοσέτ είτε Μήτσος και Τάκης, είναι γνωστή ανίατη πάθηση. Το ότι υφίστανται ακόμα, κομματικές
εξαρτήσεις, από γενιά σε γενιά, είναι και αυτό γνωστό.

Το ότι υπάρχουν πολλοί δυστυχώς, που προσπαθούν, ανακυκλώνοντας τα ίδια πολιτικά σκουπίδια, για να βρουν την λύση, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα. Το ότι για να έρθουμε στο παρόν, κάποιοι ψήφισαν δαγκωτά ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υποτίθεται πατριωτικό (χαχαχχα) κόμμα, ή θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ που είναι και αριστερό (χαχαχα) κόμμα, η σιωπή τα λέει όλα, σχετικά με την αμετροέπεια και την ανοησία τους.

Το να υπάρχουν όμως, τόσο "πατριωτικές" ομάδες, όσο και αριστερές, που να στηρίζουν έμπρακτα ή με την αφωνία τους, τον πολιτικό τσογλανισμό, είναι εγκληματικό και τους καθιστά συνενόχους και τόσο ηθικούς, όσο και φυσικούς αυτουργούς. Η νέα ''ιμπεριαλιστική αριστερά'', μαζί με την νεοφιλελεύθερη χολέρα, έφτιαξαν την πιο εκτρωματική τερατογέννηση που έχει δει ο κόσμος. 

Μαζί στα  μέτρα φυλάκισης του πληθυσμού, μαζί στον εμβολιασμό , μαζί σε όλες τις πολιτικές που δολοφονούν τον λαό. Θα υπάρξουν για τα μάτια του κόσμου, τυπικές αντιδράσεις στα Ελληνοτουρκικά (όταν γίνει γνωστό το ξεπούλημα του Αιγαίου όπως και της Μακεδονίας) ή υποτυπώδεις για κοινωνικά ζητήματα. Αλλά το αντάμωμα είναι γεγονός. Ετοιμαστείτε για συγκυβέρνηση.

Ο Μαρξ αντάμωσε τον Χάγιεκ στα εργαστήρια της Pfizer/BioNTech, της Moderna, της AstraZeneca κλπ, εκτός από πειραματικά εμβόλια, παρασκευάζεται η νέα υβριδική χίμαιρα με κεφάλι Στάλιν, σώμα Χίτλερ και πόδια Τρούμαν. Η μυθολογία των προγόνων μας , μέσα από την δυστοπία του σήμερα  παίρνει σάρκα και οστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: