ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε εγκεφαλικά νεκρούς, όπως είναι οι ίδιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ήθελα εδώ και μέρες να απαντήσω σε αυτήν την παρέα των μιζαδόρων πολιτικών , που δένουν χειροπόδαρα την χώρα και στην απάντηση που έδωσε το φερέφωνο τους ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ όταν αναφερόμενος στις διερευνητικές είπε πως «δεν είναι διαπραγματεύσεις. Είναι επαφές. Δεν αναλαμβάνονται υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν τηρούνται πρακτικά».!!

Το αν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας η όχι, μας το λέει το Κούλι:

«Όταν οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία η Ελλάδα θα προσέλθει στις διερευνητικές και εκφράζω την ελπίδα να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει, δηλαδή τον Μάρτιο του 2016».

Το που είχαμε σταματήσει τον Μάρτιο του 2016, μας το λένε η Ντόρα και ο ΓΑΠ:


Ντόρα:
«είχαμε συζητήσει εκτενώς για τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, και είχαμε φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο συμφωνίας με τους Τούρκους».


ΓΑΠ:
«οι διερευνητικές είχαν καταλήξει στην επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. όπου δεν γειτνίαζε η Ελλάδα με την Τουρκία, και σε λιγότερα μίλια όπου βρίσκονταν απέναντι οι τουρκικές ακτές, για να έχουν πρόσβαση στα διεθνή ύδατα οι Τούρκοι»!

Κατά τα άλλα, μιλάμε για «μια προσεκτική τρέχουσα ανταλλαγή απόψεων, χωρίς αποτέλεσμα»!!

Τα εξαπτέρυγα και τα παπαγαλάκια της Νου-Δούλας και των συνοδοιπόρων τους, προσπαθούν να μας πείσουν, ότι μαζευτήκανε οι πρεσβευτάδες και επί 3 ώρες κοιτάζανε το ταβάνι και δεν λέγανε τίποτα, η μιλάγανε για την πρόκριση της Φενέρ Μπαχτσέ.

 Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε εγκεφαλικά νεκρούς, όπως είναι οι ίδιοι.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε εγκεφαλικά νεκρούς, όπως είναι οι ίδιοι.

......................................................

Η βλάβη των, εγγενής ή επίκτητος, εντοπίζεται μάλλον εις την πρωκτικήν είσοδον βασικά (το σύνδρομον του Κρόνου που πηδά τα παιδιά του για να μην γίνουν ποτέ άνδρες και διεκδικήσουν την εξουσία του) αλλά τέλος πάντων... να μη γίνωμεν και Τρούμπα εδώ μέσα.