ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΑΧΟΝ Η ΑΡΑΞΟΝ ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΧΟΝ Η ΑΡΑΞΟΝ;;; (ή πως η θεωρία του "ανώριμου φρούτου" βάζει πλάτη στα Σημιτικής κοπής σχέδια συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο via Portokalos).

Γίνεται στο Ισραήλ ο κακός χαμούλης. Πιάστηκαν ήδη στα χέρια οι ορθόδοξοι ακροδεξιοί, αυτοί που βγάζουν χρήμα κάνοντας Bridge financing στον Ερντογαν με κάτι Καταριανα funds που πλειοψηφούν και στην Deutchebank. Μαλλιά κουβάρια γενίκανε με τους άλλους on air και επί της τουρκικής TV.
Ξέρετε ποιοι ορθόδοξοι, με αυτούς που κάνει business ένας εκ των 10 Παπασταύρου, αυτοί που μέσω "αριστερών" δημοσιογράφων, των υπέρ της Χαμας, έστησαν τον Νίκο στον τοίχο;; Αυτοί!

Και θέλουν λέει τώρα, που ψόφησε το Τουρκολυβικο σύμφωνο, να κάνουν ένα ΙσραηλινοΤουρκικο. Να βάλουν τον φουκαρά τον Ερντογαν πάλι στο παιχνίδι "συνεκμετάλλευση" πριν τον φάει ο Μπαιντεν και έχουμε άλλα και χαλάσει η συνταγή. Και κάποιοι εδώ λένε "Αραξον, δεν θα πέσει η εδώ αντιπροσωπία τους σαν ώριμο φρούτο". 

Και τσουπ, να τες καβαντζα κάπου 800.000* ψήφοι Πορτοκαλος, εν γένει ακροδεξιάς κοπής του τύπου" Τραμπ και ξερό ψωμί" , από τύπους που έχουν μείνει με την εντύπωση ότι εδώ ακόμα έχουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της εποχής των ιδρυτών τους.  Δεν υπάρχει χρόνος για να μάθουμε ξένες γλώσσες στα Axon για να τους εξηγήσουμε το "το και το" στα ζαβά, αλλάξτε ροτα. Το μόνο που προλαβαίνουμε είναι να στείλουμε στον αγύριστο όσους λένε Άραξον, κάνοντας πλάτες στους ξενόγλωσσους. Και σε κάτι Τράπεζες. Δεν θα χάσει δα και η Βενετία βελόνι. Ο Ερντογαν, η Μερκελ και κάτι ζαβά μόνο μπορεί να χάσουν την βολή τους. Μόνο έτσι μπορεί να γυρίσει.

Η εκλογική δεξαμενή των ομογενών και αποδήμων είναι το κρυφό χαρτί της ΝΔ για να αλλάξει το παιχνίδι στις κάλπες. 800.000 ψηφοφόροι σε μια χώρα που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 5.2 εκατομμύρια άνθρωποι είναι πραγματικά ένα ποσοστό που αλλάζει το παιχνίδι. 800.000 ψηφοφόροι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, συγκεκριμένες πελατειακές σχέσεις, που ενημερώνονται για την Ελλάδα ΜΟΝΟ μέσα από την τηλεόραση. 800.000 σε καταλόγους που θα καταρτίσει ο τσεκουράτος ο Βοριδης. 


Γι'αυτο δεν αγχώνονται και περνάνε όλα τα νομοσχέδια που διαλύουν τη χώρα, την παραγωγική βάση, την επιχειρηματικότητα, τη δημόσια παιδεία, τη δημοκρατία. Έχουν καβαντζα 800.000 ψήφους. Και δεν καταβάλουν την παραμικρή προσπάθεια να το κρύψουν, το βγάζουν μέσα στα μούτρα σας, πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες τους. Από δω και μπρος ο, τι κι αν πείτε, ο, τι κι αν κάνετε, σας έχουν γραμμένους. Θα βγουν και θα ξαναβγούν με τις ψήφους του Τζον Πορτοκαλος. Εσείς είστε σκουπίδια γι'αυτους, κι αν βγαίνετε να διαμαρτυρηθείτε, θα σας βάζουν φυλακή ή θα σας πλακώνουν στο ξύλο.
Καταλάβατε; Καταλάβατε.
 
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: