ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Libya: Court ruling nullifies GNA, Turkey maritime border agreement.( Λιβύη: Η απόφαση του δικαστηρίου ακυρώνει τη συμφωνία θαλάσσιων συνόρων του GNA και της Τουρκίας)

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Sa la la la! ...sha la la la.... "mavi vatan" becomes "mavi marmara"

The Address | Benghazi – Libya

AL-BAYDA, Libya – Al-Bayda Court of Appeal issued a ruling nullifying the Tripoli-based Government of National Accord’s (GNA) decrees regarding the maritime border demarcation agreement, security and military cooperation agreement with Turkey.

This ruling was issued in favor of the House of Representatives (HoR) nullifying agreements intended to violate the Libyan sovereignty, based on the lawsuit filed by the Legal Department at HoR, under the directions of the House Speaker, Aqila Saleh, regarding the annulment of the two decrees in the urgent part to suspend the implementation until the matter is decided, HoR said in a statement on Wednesday.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΑΓΟΥΡΑ

Μαλακοκεφτέ γυφτοσουλτάνε,

σε άδειασαν οι δυτικοί μαφιόζοι, σού την έφεραν κατακέφαλα. Και είσαι και στην αρχή, έχεις ιδείν πολλά ακόμα.
Οικονόμησαν ένα σκασμό λεφτά οι ευρωάτλαντες με τους πολεμικούς σου εξοπλισμούς, σε άφηναν να ονειρεύεσαι οθωμανικά μαξιμαλιστικά, τουρκομπαρόκ επεκτατικού μεγαλείου για να πουλάνε εξοπλιστικά εξάπτοντας την μεγαλομανία σου. και σε αδειάζουν βλέπεις τώρα μεγαλοπρεπώς, σε αφήνουν ξεκρέμαστο, μπουνταλά, να λυσσάς και αλυχτάς εναντίον του ομαίμου σου ελληνισμού.
Ρούφα το αυγό σου τώρα και χαλάρωσε ν' απολαύσης την συνέχεια.
Αδελφάρα μεν, πλην μαλάκας δεν, ήταν ο Κεμάλ, περιούσιος ών κι αυτός όπως και ο Βενιζέλος, ήξερε που φθάνουν τα γυφτονεομογγολικά όρια. Η καταστροφή του μικρασιατικού ελληνισμού ήταν το ζητούμενο, Ο ΣΤΌΧΟΣ εκατέρωθεν, και της τουρκικής όπως και της ελληνικής σιωνοξενοκινήτου ηγεσίας τότε, όπως και τώρα, με την αγαστή συνδρομή φυσικά και των λοιπών δυτικών ¨συμμάχων.¨ Κρίμα.
Είδες πώς τυφλώνει η εξουσία και η μεγαλομανία; Αλλά σε πήρε ο κατήφορος όπως και τον Χίτλερ τότε, και τί να κάνης, να στρίψης δεν μπορείς πια.
Από Ισλάμ, θρησκευτικό σανό, βοσκάς και ξέρεις αλλά ιστορία δεν θα μάθης σαν βάρβαρος ποτέ.
Θα κάνεις όμως κι ένα καλό, εξωμότη ποντιομπάσταρδε, για την ψυχή σου. Θα καταστρέψεις τον τουρκισμό, την κατάρα της Ασίας.
Όσο για την Ελλάδα και τον ελληνισμό, μη χολοσκάς. Τον καταστρέφουν ήδη άλλοι δυστυχώς και ολοσχερώς, αν και πάντως όχι για το χατήρι σου. όπως και δεν θα ζης τότε για να το χαρής.