ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ακαδημία - 8008 μ.χ

 ( Κοιτάξτε τον πλανήτη που ανακάλυψε η NASA δεν είναι πανέμορφος;; Ανακαλύφθηκε από  έναν 17χρονο μαθητή γυμνασίου τον Wolf Cukier ενώ έκανε την πρακτική του στην NASA το περασμένο καλοκαίρι .)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ακαδημία - 8008 μ.χ - ( Ημερολόγιο Διαστημοταξιδευτή)

Η μικρή πομπή των πτυχιούχων σχηματίστηκε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Κάθε μαθητής συρρικνώθηκε στην Ουσία του , μετατρέποντας τον εαυτό του σε μια μικρή φωτεινή σφαίρα. Φυσικά ο χαρακτήρας του καθενός ήταν εμφανής παρά την μεταμόρφωση. Ο Νίκ είχε μεταμορφωθεί σε μια μικρή μπάλα γαλάζιου φωτός που αναβόσβηνε χαρούμενα. Η Ιρίνα  έμοιαζε με μικρό κίτρινο κομήτη που έκανε παιχνιδιάρικες τούμπες στον αέρα. Ο Φιούρον  ήταν μια μεγάλη εξαιρετικά καθαρή πράσινη τελεία που έπλεε νωχελικά ανάμεσα στις άλλες.  Η Άννα σαν γιορτινό βεγγαλικό σκορπιζόταν σε μικρά ροζ αστεράκια και μαζεύονταν ξανά στην μορφή ενός λαμπερού ήλιου που τον σκιάζε μια μεγάλη έκλειψη.

Ο Διευθυντής στάθηκε τους κοίταξε και τους είπε :

Αγαπητά μου παιδιά σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για την οποία προετοιμαζόσασταν χρόνια. Όλες οι σπουδές που κάνατε , οι ασκήσεις στις οποίες πήρατε μέρος και οι εξαντλητικές ώρες της αξιολόγησης σας μαρτυρούν την επισταμένη δουλειά που έχετε κάνει για να βρίσκεστε εδώ. Ξέρω πόσο σκληρά θα είναι πάντα αυτά που θα σας ζητάμε. Θα ξενιτεύεστε για πολύ καιρό , και πολλοί από εσάς για όλη σας την ζωή .! Όμως εσείς θα εποπτεύεται και θα κρατάτε την ισορροπία στους πλανήτες που θα είναι στο πεδίο ευθύνη σας. Θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζεται το τι συμβαίνει στην επικράτειά σας και θα έχετε την ευθύνη της μετάδοσης των νέων σε εμάς. Η ελευθερία σας θα είναι μεγάλη για αυτό φροντίστε να την χρησιμοποιήσετε με σύνεση και πάντα για το καλό του τόπου που θα είστε Τοποτηρητές. Θα έχετε την ευκαιρία να φτάνετε ως τα πέρατα του Σύμπαντος με μια σας απλή σκέψη , στα χρόνια μου θα σας ονομάζαμε διαστημοταξιδευτές. Η πρώτη σας αποστολή είναι να φύγετε για τον πλανήτη Έλικον , και Γαία όπου θα επιτηρείτε τις συνθήκες ζωής εκεί , και θα αναφέρετε στην Υψηλή Ιεραρχία. Περιμένω πολλά από εσάς διότι σας δίδαξα εγώ ο ίδιος προσωπικά.

Και σαν να ήταν αυτό το σήμα οι απόφοιτοι όλοι μεταμορφώθηκαν σε μικρούς ήλιους που έλαμψαν ένα εκτυφλωτικό φώς και το οποίο πλημμύρισε στους γύρω την αίσθηση της ασφάλειας και της γαλήνης. Εκείνη την στιγμή ένας απο τους Τοποτηρητές αναρωτήθηκε αν άραγε έτσι νοιώθει κανείς μέσα στην μήτρα και η φωνή του Διευθυντή ακούστηκε μέσα στο μυαλο του .

- Ναι μόνο που εκεί είναι πολύ πιο σκοτεινά.!

 Το λαμπρό φως άρχισε να υποχωρεί σιγά-σιγά και οι νέοι Τοποτηρητές είδαν ότι είχαν βρεθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό τόπο από οτιδήποτε ως τώρα είχαν γνωρίσει. Ο ουρανός πάνω τους είχε μια υπέροχη ροζ-λιλά απόχρωση ενώ δυο ήλιοι και τρία φεγγάρια ήταν ορατά σε αρμονικές μεταξύ τους πορείες. Γύρω τους ως εκεί που έφτανε το μάτι τους , απλώνονταν μια τεράστια καταπράσινη έκταση σαν ένας μοναδικός καλοπεριποιημένος , βοτανικός κήπος γεμάτος με δέντρα, φυτά και λουλούδια που τα περισσότερα δεν είχαν ξαναδεί. Κοιτούσαν γύρω τους με απορία ενώ ο Διευθυντής διασκέδαζε φανερά με την έκπληξη τους. Η Άννα έχοντας μια ανάμνηση απο το βιβλίο της Αρχαίας Ιστορίας σχημάτισε στο μυαλό της μια ερώτηση:

-  Είμαστε στον Παράδεισο ;;

Τα χαμόγελα στο πρόσωπο του Διευθυντή και των άλλων έγιναν πλατύτερα. Όμως την τηλεπαθητική απάντηση της την έδωσε κάποιος άλλος. Ένας επιβλητικός νέος άντρας ακόμα ωραιότερος και απο τον Απόλλωνα που φορούσε ένα είδος χρυσής πανοπλίας.

- Εμείς το ονομάζουμε Καταφύγιο . Είναι ένας τόπος άχρονος , συνεχώς μετακινούμενος ανάμεσα σε μη υλικές διαστάσεις που φτιάχτηκε από τον Μεγάλο Πατέρα μας πριν από την αρχή των Κόσμων. Ελάχιστοι γνωρίζουν για αυτό , κι ακόμα λιγότεροι έχουν πρόσβαση. Όσο θα βρίσκεστε εδώ θα είστε απόλυτα ασφαλείς από κάθε κίνδυνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: