ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Trump says MAGA movement 'only just beginning'.!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μάλιστα ..ώστε ο Φράντζας δια της πλαγίας οδού ανήγγειλε στην ουσία ότι θα δημιουργήσει νέο κόμμα. ..''Το κίνημά μας βρίσκεται μόνο στην αρχή του'', Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ , :

"....έχει ήδη σχεδιάσει (επειδή γνώριζε ότι θα χάσει) την επανεκλογή του....με την δημιουργία ενός τρίτου καινούργιου κόμματος ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και στους Ρεπουμπλικάνους. Ακόμα και αν τον πάνε στο δικαστήρια ...θα υπάρξει μια διαφορετική πολιτική-πολιτειακή κατάσταση , διότι θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Αμερικής που κάποιος άλλος εκτός των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών θα κερδίσει.!."

Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον Τράμπ και χρήμα θα του δώσουνε και υποστήριξη.!! Δεν νομίζω να πιστεύεται ότι ο χρεοκοπημένος Τράμπ τα κάνει όλα αυτά μόνος του . !! Αλλά οι πολυεθνικές ήδη έχουν ξεκινήσει τον πόλεμο, όχι μόνο κατά του ιδίου, αλλά και κατά οποιουδήποτε τον βοηθήσει με κάποιον τρόπο, η εκδηλώσει συμπάθεια υπέρ του..οπότε η διαμάχη μεταξύ των δύο Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων μόλις ξεκίνησε.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: