ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Προκλητικές αυξήσεις για τα golden boys της Eurobank.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προκλητικές αυξήσεις για τα golden boys της Eurobank.

Καταλάβατε τώρα γιατί σε τίποτα δεν έχουν πέσει μέσα οι προβλέψεις τραπεζών και κυβέρνησης;;
Γιατί οι πολιτικές των τραπεζών στην διαχείριση της κρίσης είναι εξωπραγματικές;;
Γιατί γίνονται πλειστηριασμοί, ξεπούλημα με τιτλοποιήσεις και μεταβιβάσεις ενεργητικού των εταιρειών σε funds (που ενδεχομένως τα boys να συμμετέχουν σε αυτά) κι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών μέχρι την νομοτελειακή πτώχευση τους;;
Γιατί στην ουσία οι τράπεζες σκότωσαν τους πελάτες τους και επιβιώνουν μόνο παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας;;
Γιατί όλοι αυτοί παραμυθιάζουν τους μετόχους, τα Δ.Σ και τους κυβερνητικούς με δήθεν αισιόδοξες προβλέψεις για να μην χάσουν τις θεσούλες τους και την κουτάλα για την μεγάλη κατσαρόλα των συμφερόντων.
Γιατί αν παρουσίαζαν την κατάσταση όπως ακριβώς είναι τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον και απολύσεις θα γίνονταν αναγκαστικά και μειώσεις αποδοχών.
"Δεν πα να γ@@@ν όλοι Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζει" όπως είπε και παλιότερα κάποια αγγελική ψυχή. Και πήγε το ποδόσφαιρο κατά διαόλου.
 
Όπως ακριβώς παραμυθιάζουν κάποιοι μεγαλομεσίτες τους ιδιοκτήτες ακινήτων με δήθεν προβλέψεις και πληροφορίες για άνοδο της αξίας των και των ενοικίων προκειμένου να λάβουν μεγαλύτερη μεσιτεία, χειραγωγώντας έτσι την συγκεκριμένη αγορά. Μετά άσε τον κακομοίρη τον ιδιοκτήτη να τρέχει. Αυτοί τα άρπαξαν. Στα μέζεα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: