ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Φαντάζεσαι Ηλία μου να αποδειχθεί ότι σχετίζονται ποιός θα την πληρώσει; Κάτι μικρά ψαράκια και εσύ μεγάλο ψάρι δεν λογίζεσαι. Με νοείς έτσι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 
Άρα αφού δεν σχετίζονται απαραίτητα σημαίνει ότι και απαραίτητα δεν αποκλείεται να σχετίζονται.
Φαντάζεσαι Ηλία μου να αποδειχθεί ότι σχετίζονται ποιός θα την πληρώσει; Κάτι μικρά ψαράκια και εσύ μεγάλο ψάρι δεν λογίζεσαι. Με νοείς έτσι;;
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, τα τελευταία στοιχεία προσθέτουν ακόμη 6 ανθρώπους στον ήδη γνωστό αριθμό των 23 που έχασαν τη ζωή τους μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ μειώνει και την ηλικιακή ομάδα που πιστεύεται ότι επηρεάζεται - την Παρασκευή, είχε ενημερώσει ότι οι δυνητικοί κίνδυνοι αφορούν ηλικιωμένους άνω των 80 ετών.
 
Έως την Παρασκευή, το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech ήταν το μόνο που ήταν διαθέσιμο στη Νορβηγία και "όλοι οι θάνατοι συνδέονται με αυτό το εμβόλιο", δήλωσε η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων.  Η  πλάκα είναι ότι η Νορβηγία είναι ανεξάρτητο κράτος. Τυχαίο που βγήκε εκεί η μόνη βρώμα;; Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους .Η πολιτική ελίτ θα τα ρίξει στους γιατρούς και καταλαβαίνετε  ποιοί θα τηγανιστούν. Εδώ τα δικά μας λαμόγια ότι και να κάνουν ,αν επέλθουν θάνατοι από το εμβόλιο θα βγουν στην φόρα .Δεν μπορούν να το συγκαλύψουν για πολύ καιρό.
 
Όμως η Νορβηγία ήδη τους έκανε την ζημία, άσχετα αν ακόμα δεν φαίνεται η έκταση της ... θέμα χρόνου είναι να εμφανιστούν τέτοια περιστατικά και σε δεύτερο κράτος. Μιλούσα σήμερα με Όσλο...οι πολίτες στην Νορβηγία πάνω από 85 δεν εμβολιάζονται.Με δική τους απόφαση και των οικογενειών τους.Οι 80ρηδες + προβληματίζονται.Περιμένουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση τους. Εδώ οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα την πληρώσουν για άλλη μια φορά και η ζωή συνεχίζεται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: