ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Οι Γιάνκικες "Νυφίτσες".!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο λίμπεραλ-"Δημοκρατικός" Πάϊατ ήταν ο πρωτεργάτης της κατάπτυστης συνθήκης των Πρεσπών. Αυτός κινούσε τα νήματα με όχι μόνο ξεδιάντροπες επισκέψεις που έδινε τα κουμάντα του στον Τσίπρα στο Μαξίμου, αλλά έκανε και επισκέψεις στα κεντρικά της τότε Αντιπολίτευσης της ΝΔούλας. Εδώ τον βλέπουμε στην Λαχαναγορά στον Ρέντη με κατ'ιδίαν "διαβουλεύσεις" με τον Μητσοτάκη πριν 3 έτη καθώς του πάσαρε οδηγίες από την CIA. Μέγας ξεφτίλας, χάρηκα πολύ όταν από τις κατάρες που του ρίξαμε όλοι οι Έλληνες έσπασε χέρια και πόδια... αυτή η νυφίτσα προσπαθώντας να το παίξει τζόβενο με το ποδήλατο.

Από την άλλη μαθαίνω ότι ό προηγούμενος παρεμβατικός πρέσβης, και αυτός λίμπεραλ-"Δημοκρατικός" Νίκολας Μπερνς, είναι πίσω από το κείμενο που θα καταλήξει η Ελλάδα με την Τουρκία για "επίλυση όλων των διαφορών τους". Οι Γιάνκηδες μας έχουν για το βλαχεμπουρίστικο χωριό στον Τύρναβο που στέλνουν πολιτσμάνους και μας κουμαντάρουν με ευκολία.Όπως έκανα εμετό με την "πετυχημένη" συμφωνία των Πρεσπών που ύφανε ο Πάιατ, έτσι ψυχανεμίζομαι ότι θα καταλήξω και με την "καθολική λύση" που υφαίνει η δεύτερη γιάνκικη νυφίτσα ο Μπερνς.

Οι Αμερικανοί δεν βλέπουν χώρες, έθνη, η κουλτούρες, ούτε ενδιαφέρονται για τις διαφορές μεταξύ τους. Βλέπουν χώρους και περιοχές.
Η περιοχή του Αιγαίου, τα Στενά, οι μεσογειακές διαδρομές και η Βόρειος Αφρική, αντιμετωπίζονται ως ενιαίος χώρος. Όλες οι χώρες που περιλαμβάνονται σε αυτόν, θα πρέπει να υπηρετήσουν τον υπέρτατο σκοπό, της ανάσχεσης της Κίνας. Το ίδιο φυσικά και η Τουρκία.
Έστω και αν, προκειμένου να ενταχθεί στο σενάριο αυτό, χρειαστεί να εξαναγκαστεί η Ελλάδα, να πληρώσει τον λογαριασμό. Ε λοιπόν παλιονυφίτσες οι Έλληνες ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ  να είμαστε εμείς το "καρότο" της Τουρκίας....


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΑΚΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΥ ΓΕΝΝΑ

Νεοταξική οχιά,
δημοκρατική σφήκα,
άντε ξαναχώσου
απ' την όπου εξήλθες
του διαόλου τρύπα.

Όσο υπάρχει ζωή θα την δοξάζουν
και θα τιμούν οι αιώνιοι Έλληνες.
Μια μέρα θα λήξει στην καταισχύνη
ο καιρός που έδενες κι έλυνες.
Κι απ' την δική σου βάρβαρη δύναμι
μια δυσοσμία και μπόχα απανθρωπιάς
ιστορικά μόνο θα' χει απομείνει.