ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Έχεις ήδη καταγραφεί ως ο παγκόσμιος Νο 1 στην κατάταξη τελειωμένος ηλίθιος που θεωρούσε τόσον καιρό ότι τον σώζουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σου είπαν ότι η χώρα πρέπει να σωθεί από την πτώχευση στην οποία οδηγούνταν ολοταχώς, επειδή μαζί τα φάγατε κι ότι τα μνημόνια ήταν μονόδρομος.
 
Όταν βγήκες στον δρόμο φωνάζοντας κατά της εγκληματικής φτωχοποίησής του λαού, σε βάφτισαν "αγανακτισμένο" και προχώρησαν το σχέδιο τους. Σε ξυλοφόρτωσαν και σε ψέκασαν για να στρώσεις.
Όταν φώναζες τότε που ακόμα είχες κάποια παραγωγή και δυνατότητα να βγεις από την Ευρώπη πριν η τρόικα σε εξαφανίσει σε φώναζαν ¨δραχμιστή' που θες να πεινάσει ο λαός .
 
Τώρα χωρίς εθνικό πλούτο, παραγωγή, υποδομές, με ένα δημόσιο χρέος που πρώτα θα σβήσει ο ήλιος και μετά πιθανόν να εξοφληθεί και με 400 ευρώ βασικό μισθό πιστεύω περνάς πλουσιοπάροχα, με τεράστια ανεργία, διαλυμένη την μεσαία τάξη που στήριζε τους μισθούς και τις συντάξεις και να βλέπεις να κάνουν πλιάτσικο στην ιδιωτική περιουσία και στα κοινωνικά αγαθά (ηλεκτρικό και νερό)
Για τις Πρέσπες σου είπαν ότι επρόκειτο για μια πατριωτική κίνηση, για μια επωφελή συμφωνία για την χώρα.
 
Σου είπαν ότι ο αυτοπροσδιορισμος κάποιου είναι αναφαίρετο δημοκρατικό του δικαίωμα.
Όταν αντέδρασες επειδή έβλεπες το έγκλημα σε χαρακτήρισαν "αμόρφωτο εθνικι" και προχώρησαν στο σχέδιο τους. Σού έριξαν κι ένα γερό μπερτάκι στο Πισοδέρι για να στρώσεις.
 
Σου είπαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, ότι έχεις ανθρωπιστικό καθήκον να περιθάλψεις όλης της γης τους πικραμένους που εισέρχονται παράνομα στην χώρα και να δείξεις αλληλεγγύη.
Όταν αντέδρασες επειδή αντιλήφθηκες ότι πρόκειται για κατευθυνομενο σχέδιο από συγκεκριμένα κέντρα σε βάφτισαν "ρατσιστή" και προχώρησαν το σχέδιο τους. Σου έστειλαν και τα ΜΑΤ στην Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο να σε κατηχήσουν .
 
Σου είπαν ότι εκτός από τα βιολογικά φύλα υπάρχουν και κοινωνικά κι ότι θα πρέπει να εκπαιδεύσεις το παιδί σου να αποδέχεται τον Χρήστο που αποφάσισε να γίνει Σουζυ επειδή ανακάλυψε την θηλυκή του φύση ή το Λιτσάκι που αποφάσισε ότι νιώθει Μπάμπης και προτιμά να την βρίσκει με γυναίκες που την καταλαβαίνουν καλύτερα και δεν θέλει η χειραφετημένη "φεμινίστρια" να γίνει η "παιδομηχανή" ενός φαλλοκρατικού συντηρητικού γουρουνιού και να κάνει οικογένεια, αλλά προτιμά μια ανεξάρτητη καριέρα και έναν γάτο, την ώρα που οι παράνομοι μετανάστες θα γεννοβολούν σαν κουνέλια στο διπλανό τετράγωνο.
 
Όταν αντέδρασες επειδή κατάλαβες ότι αυτό προωθείται από τη νεοταξικη ατζέντα και αποσκοπεί αλλού, σε βάφτισαν "ομοφοβικο" και συνέχισαν το σχέδιο τους.
Σου είπαν ότι υπάρχει πανδημία και πεθαίνει κόσμος κι ότι πρέπει να κλειδωθείς στα καταφύγια μέχρι να φύγει η απειλή, αλλά δεν ενίσχυσαν τον τομέα της υγείας ούτε έφεραν φάρμακα θεραπείας ενώ παράλληλα πλήρωναν τρελά ποσά , από τον πλούτο που εσύ έχεις παράξει, σε ΜΜΕ και διαφυγόντα κέρδη πολυεθνικών.
 
Όταν αντέδρασες επειδή κατάλαβες ότι η πανδημία είναι πολιτική και οικονομική κι όχι υγειονομική σε βάφτισαν "ψεκασμενο αρνητή και συνωμοσιολογο" και προχώρησαν το σχέδιο τους.
Όταν αρνήθηκες να κάνεις το εμβόλιο - πείραμα και να γίνεις πειραματόζωο πλουτίζοντας τους, έστρεψαν την μισή πρόθυμη φάρμα εναντίον σου και σου είπαν είσαι μίασμα, αντιδραστικός και κίνδυνος θάνατος γεμάτος τσιμπούρια για τα καλά και υπάκουα τα ζώα δεν δικαιούσαι δικαιώματα. στην "Σπιναλόγκα' και γρήγορα και χωρίς σανό... νηστικός.
 
Και όταν τελειώσει η πανδημία γύρω στο 22 λένε αλλά βάλε 23 να είσαι σίγουρος και θα βάζεις τα χέρια σου στις τσέπες για να βρείς τίποτα κέρματα άλλα θα πιάνεις να μην σου πω τί , τότε θα σου πετάνε ένα ξεροκόμματο και θα σου λένε "Φάε πτωχέ και πες και ευχαριστώ γιατί εμείς νοιαζόμαστε για σένα".
 
Αν αύριο σου ανακοινώσουν και επίσημα ότι η ίδια η Ελλάδα δεν ανήκει μόνο στου Ελληνες αλλα σε όλους όσους έχουν ελληνική ιθαγένεια και θέλουν να αφομοιωθούν και να πολλαπλασιαστούν μαζί σου λύνοντας το δημογραφικό, η Β. Κύπρος δεν είναι ελληνική αλλα χρόνια τώρα κατοικείται από Τούρκους και το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, τα κοιτάσματα δεν σου ανήκουν αποκλειστικά κι ότι δεν πρέπει να είσαι μοναχοφαγας αλλά να τα μοιραστείς με τον μαχμουτη που έχει τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμή, μην διανοηθείς τότε να φωνάξεις γιατί δεν θα έχει κανένα νόημα. 
 
Στείλε αφού σε φανατίσουν πρώτα το εμβολιασμένο παιδί σου στην χειρότερη να σκοτωθεί για να δείξουν ότι κάτι έκαναν, αν δεν σου πούνε "πόλεμο; πας καλά; με τόσους μουσουλμάνους στα μετόπισθεν; Καλύτερα να υπάρξει μια έντιμη συμφωνία με τον μεμέτη."
 
Μην ανησυχείς όμως θα έχεις ήδη καταγραφεί ως ο παγκόσμιος Νο 1 στην κατάταξη τελειωμένος ηλίθιος που θεωρούσε τόσον καιρό ότι τον σώζουν. Εγώ από την άλλη εύχομαι να είμαι κάπου στην Ουρουγουάη να μαθαίνω σπανιόλικα να μην με φτάνει η "σωτηρία" τους.
 
Όποιος τολμήσει και πει ότι όλα αυτά είναι ευλογία, δώρο από μένα η λοβοτομή.

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Α ρε Σειρηνάκη δεν κάνεις με τα κορίτσια σου ένα κόμμα να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα. Χαλαρά και με όλους τους σταυρούς θα το έριχνα.

ΑΡΡ. είπε...


PATRIAI PROBRUM (ΠΑΤΡΗΣ ΟΝΕΙΔΟΣ)

Καλά, σοβαρά τώρα, υπάρχει σήμερα κανείς εχέφρων και λογικά σκεπτόμενος πολίτης του αναλωσίμου τούτου ελληνικού ευρωδημοκρατικού προτεκτοράτου που νομίζει υπάρχει από πλευράς κυβερνώντων ειλικρινές ενδιαφέρον και μέριμνα για τον Έλληνα, κυβερνώντων λυσσώντων ναζιστικώς για επιβολήν υποχρεωτικών καθολικών εμβολιασμών (για το καλό μας)
όταν
οι ίδιοι αυτοί κυβερνώντες απαξιούν ευρείν μια λύσι εις ένα θέμα αμέσου εθνικής προτεραιότητος και φυλετικής βιωσιμότητος όπως το δημογραφικόν
και οι οποίοι τους ανεξελέγκτους αλλοδόξους λαθρεποίκους εισβολείς, τους επιδόξους βιαστάς και εκ των μετόπισθεν σφαγέων ημών εις περίπτωσιν τουρκοβαλκανικού πολέμου παρουσιάζουν ως ρεαλιστικήν λύσιν αυτού του δημογραφικού προβλήματος περιθάλπτοντες αυτούς και δίδοντες οικονομικά προνόμια και κίνητρα μονίμου εγκαταστάσεως και πολυγονίας,
κίνητρα τα οποία, συγχρόνως και σαδιστικώς, αρνούνται παραχωρείν εις τους γηγενείς Έλληνας;

Τα δημοκρατικά μεταπολιτευτικά σου όνειρα, παρτάκια μισθοσυντήρητε Ρωμιέ, ολεθρία γενεά του Κοπροτεχνείου και του κουφού Κυπροθύτου εθνάρχου,
συντόμως θέλουν καταλήξει εις εθνικούς εφιάλτας. Όπως και εξίσου εφιαλτικό έσεται και το ξύπνημά σου με μια ισλαμική χατζάρα επικρεμαμένην επί του λαιμού σου και με υπόκρουσιν λοατκί χρωματισμένων τουμπελεκίων. Αν προλάβεις βέβαια και δεν συνεχίσεις τον θνητόν σου άμνειον ύπνον ως αιώνιον.



Ανώνυμος είπε...


Ώρα για μια ταινία,παραμύθια για μεγάλα παιδιά.

https://tainio-mania.online/load/dr_sh/jupiter_ascending_to_peprwm_no_th_jupiter_2015/6-1-0-5709

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Την έχω δει την ταινία...πολύ καλή. Βέβαια ζήλεψα λίγο τις ιπτάμενες μπότες του πρωταγωνιστή. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...


Να σου στείλω έχω ένα ζευγάρι στο ντουλάπι κρατημένες για ειδικές περιπτώσεις χαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στείλε τις περιμένω.! Δες και αυτή την ταινία..την είδα πρόσφατα πολύ καλή.

https://tainio-mania.online/load/tainies-tou-2021/infinite-2021/59-1-0-26144

Ανώνυμος είπε...


Την είδα καλήηηη....,κρυμμένα μυστικά,μέσα στο σύννεφο της φαντασίας.

Η παρακάτω είναι από τις πέντε πιο αγαπημένες μου,στην κατηγορία παραμύθια για μεγάλη παιδιά.
Παλιά αλλά εξαιρετική σίγουρα την έχεις δει,αλλά ας κάνουμε μια τριλογία παραμυθιών δεν πειράζει.

Να θυμάσαι πάντα πως.... "και οι Ρυθμιστές κρίνονται"από τις τελευταίες φράσης της ταινίας.

https://tainio-mania.online/?story=The+Adjustment+Bureau&titleonly=3&do=search&subaction=search

Την καλησπέρα μου.