ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Μυ Μυ Μύκονος...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γεωργιάδης: Οι εμβολιασμένοι δεν πρόκειται να υποστούν περιορισμούς.!
- Μυ Μυ Μύκονος.
 
Όπως καταλαβαίνετε πολεμόχαρη φυλή μου (έτσι θα έλεγε και η Μαλβίνα) το εμβολιαστικό αφήγημα πνίγηκε χθες στην Μύκονο R.I.P. ..Την  αμέριστη συμπαράσταση μου σε όλους εκείνους που είτε πλήρωσαν είτε στήθηκαν στην ουρά για ραμπιντ ή pcr test και πληροφορήθηκαν το lockdown μέσα στο πλοίο.
 
Μετά  την Μϋκονο θα κλείσουμε Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο, Κρήτη, Χαλκιδική, Λευκάδα Κεφαλονιά Ζάκυνθο, Κέρκυρα Πόρο, Υδρα, Σπέτσες και Κύθηρα για να προστατεύσουμε τον τουρισμό μας.
Ανοιχτά θα παραμείνουν η Γυάρος, η Μακρόνησος και η Σπιναλόγκα.
Επίσης ανοιχτά θα παραμείνουν ως αμιγώς επενδυτικοί λαθροπροορισμοί και μόνο στους κατόχους pass free επενδυτές/λαθραίους οι Σάμος, Χίος και Λέσβος.
 
Όταν  λεώ εγώ ότι σκοπός τους είναι να πτωχεύσουν τον τουρισμό και να τον ξεπουλήσουν μετά σε τιμές ευκαιρίας..στους Ούννους. Ο Θεός με φύλαξε και δεν έκλεισα Μύκονο για φέτος και προτίμησα Λούτσα. Θα το βρούνε από το οργανωμένο έγκλημα που τους κόβουν το μεροκάματο.
 
Υ.Γ Κάποιο πουλάκι "κελάηδησε" ότι κάποια λαμόγια στην Αθήνα πήραν ένα σκασμό λεφτά για να κάνουν αυτό που έκαναν στην Μύ Μυ Μύκονο.!!! Η εντολή ήρθε από έξω όπως και τα λεφτά.!!  Αλλά Δόξα τω θεό δεν υπάρχουν κρούσματα στα HOT SPOT. Τι θα λέγαν για μας στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν!!!!

6 σχόλια:

Μμ. είπε...



Θα το βρούνε από το οργανωμένο έγκλημα που τους κόβουν το μεροκάματο.
..................................................................

Μπα, μη έλπιζε, μεγάλε. ¨Πλακάκια¨ τα έχουσι ¨ωργανωμένο¨ και ΄θεσμοποιημένο¨ πολιτικό έγκλημα. Κάτι φτωχοδιάβολοι ¨ξεβλαχευταί¨ μόνο μένουσι στο τέλος ¨ξεκρέμαστοι¨ ως εκτονωτική βορά της εκδικητικής μανίας του απονενοημένου πλήθους. Τα πάντα γαρ εν σατανοσοφία ποιεί το Σύστημα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Μμ..λες;;; Μπααα είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να τα βρούνε μεταξύ τους. Μάλλον θα αρχίσει η φαγωμάρα.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , όπως λέει και το τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=0uHikYdSJ1c , Μύκονο και Σαντορίνη και κανένας τουρίστας δεν θα μείνει .....Όλα στημένα , αύριο θέλει διαδήλωση όλη η Μύκονος για την χασούρα που τους προκαλούν για να τους ξεκοκαλίσουν , και έπονται και οι επόμενοι (πας διακοπές υποτίθεται , σε βγάζουν θετικό τυχαία κάτσε 15 μέρες στην παραλία με μωρά δεν έχει δωμάτια ....ποιος τουρίστας δεν θα το ήθελε). Θα πάει άκλαυτη η προμήθεια για τα ναρκωτικά , έχουν αυτοί επιταγές να καλύψουν? Τα λαθρό-ορκ δεν κάνουν τεστ και εμβόλια , τους θέλουν υγιείς για όσους μείνουν να μας ξεπαστρέψουν . Η Ασία με 4.5 δις κόσμο δεν κινδυνεύει :) ούτε έχει πρόβλημα .

kakos04 είπε...

Ξέχασα τα ιδιωτικά γιοτ , θαλαμηγοί ,ιστιοπλοϊκά , ελικόπτερα και λίαρ τζετ δεν περνάνε από έλεγχο .........μόνο οι ντόπιοι.........

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα Νικόλα..έτσι είναι όπως τα λές...αλλά να θυμίσω ότι 56% πήρε ο Κούλης στις εκλογές στη Μύκονο .Τώρα ας τα λουστούνε και να μην μιλάνε.Λοκντάουν στη Μύκονο, εν μέσω θέρους, μόνο ένας Κούλης θα το κατάφερνε ... 😂😂

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Nα δω τώρα που θα την πουλήσουν όλη αυτήν την πρέζα που έρχονταν με ιδιωτικά γιοτ , θαλαμηγούς ,ιστιοπλοϊκά , ελικόπτερα και λίαρ τζετ.! Ήδη γίνονται χιλιάδες ακυρώσεις από τουρίστες στην Μύκονο.