ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Αυτά ως προειδοποίηση σε όσους θέλουν να μου επιβάλλουν την δική τους άποψη και για τους δικούς τους φυσικά λόγους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν είχε κάνει όμως το εμβόλιο;; Να τα λέμε και αυτά.

Επειδή όλοι θεωρούν λογικό ότι πρέπει να εμπιστεύονται την επιστήμη.
Επειδή και εγώ την εμπιστεύομαι καθότι δεν θεωρώ εαυτόν παράλογο.
Επειδή μεταξύ πολλών επιστημονικών λύσεων και προτάσεων επί ενός θέματος νομίζω μου δίδεται το δικαίωμα της επιλογής ποια απ' όλες θα προτιμήσω.
Επειδή μεταξύ των προτάσεων - λύσεων είναι και η θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα.
Επειδή εκτός των άλλων έχω ομάδα αίματος τέτοια που είμαι συμβατός μέχρι και με γάιδαρο (γαϊδουρινό το λέμε στον στρατό).
 
Τότε θα επιλέξω την θεραπεία με Τ-λεμφοκύτταρα αν βρεθώ στην ανάγκη, και αυτό επειδή πιστεύω στην επιστήμη.
 
Με θεωρείτε λοιπόν αρνητή;;; Μήπως "ψεκασμένο";;Πρέπει μήπως να τιμωρηθώ για αυτή μου την επιλογή;; Ή θα πρέπει να εξαναγκαστώ σε μία χρόνια προληπτική φαρμακευτική αγωγή (με ομολογημένες πιθανές παρενέργειες) όταν έχω πολλά και καλά αντισώματα και χωρίς να έχω αποδεδειγμένα έλλειψη φυσικής ανοσίας;;;
 
Αν πάλι έχω έλλειψη μετά από έλεγχο ικανοποιητικής ποσότητας Τ-λεμφοκυττάρων δεν μπορούν αυτά κατά τον ίδιο τρόπο να μου χορηγηθούν προληπτικά και εν συνεχεία να παράγω ο ίδιος και να αποκτήσω έτσι ισόβια φυσική ανοσία, όπως οι ίδιοι επιστήμονες λένε;; Στο σημείο αυτό μήπως δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την επιστήμη;;
 
Σε τι αναφέρομαι;;
 
Οι Αναστασία Παπαδοπούλου, Βιοχημικός, Διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ, η Ευαγγελία Γιαννάκη, Αιματολόγος, Διευθύντρια της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του Παπανικολάου και ο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, Συντονιστής Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής Παπανικολάου, με όλη την ομάδα τους, τρεις γιατρούς και πέντε ακόμη στελέχη της Μονάδας Γονιδιακής Θεραπείας και Μεταμόσχευσης, ξεκίνησαν με δεδομένο πως τα κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρα μπορούν να στοχεύσουν και να καταστρέψουν μολυσμένα με ιούς κύτταρα, αποτελώντας την επιθετική άμυνα του οργανισμού μας έναντι των λοιμώξεων και των ιών εισβολέων.
 
Διαπίστωσαν στην συνέχεια πώς όσοι άνθρωποι άντεχαν, κατάφερναν και περνούσαν σχετικά ήπια τον κορωνοϊό, είχαν αναπτύξει πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα που επιτίθονταν στα κύτταρα με κορωνοϊό και τα εξουδετέρωναν, ενώ όσοι επιδεινώνονταν και βάδιζαν προς ΜΕΘ δεν διέθεταν αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα!
 
Η θεραπεία λοιπόν που σκέφτηκαν αφορούσε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση εξετάζονται οι ασθενείς με κορωνοϊό για το εάν έχουν πολλά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα. Εάν έχουν δεν χρειάζονται τίποτε παραπάνω, αφού είναι "προγραμματισμένοι" να τα καταφέρουν.
 
Όσοι όμως δεν έχουν αρκετά και δεν τα πολλαπλασιάζουν, περνούν στην δεύτερη φάση, που είναι μια απλή ενδοφλέβια χορήγηση δια σύριγγας ειδικών Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία έχουν παρθεί από το αίμα όσων προηγούμενα είχαν νοσήσει από κορωνοϊό και θεραπευθεί! Πρόκειται λοιπόν για ένα ζωντανό φάρμακο!
 
Μάλιστα καταφέρνουν να πολλαπλασιάζουν εργαστηριακά αυτά τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα και να τα αποθηκεύουν σε ειδικά ψυγεία με υγρό άζωτο στους -190 C, ώστε να έχουν έτοιμες δόσεις για όσους κινδυνεύουν, έχοντας δημιουργήσει ήδη μια σωστική Τράπεζα Αντικορωνοϊκών Τ-λεμφοκυττάρων στο Παπανικολάου, για ασθενείς υψηλού κινδύνου, με ανάγκη οξυγονοθεραπείας, συμπτώματα πνευμονίας και όδευση προς ΜΕΘ.
 
Αυτά τα αποθηκευμένα ζωντανά ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, αποτελούν μια έτοιμη ανοσία, που δρα ακαριαία και φυσικά και προπαντός θεραπευτικά, σώζοντας ζωές! Αυτή την στιγμή υπάρχουν αποθηκευμένες περίπου 50 δόσεις, έτοιμες για δράση!
 
Τα ειδικά Τ-λεμφοκύτταρα, μετά την εξουδετέρωση του κορωνοϊού, παραμένουν ως κύτταρα "μνήμης" στον οργανισμό και περιπολούν κυριολεκτικά σαν "περιπολικά" μην τυχόν και εμφανιστεί στο μέλλον παρόμοιος ιός, ώστε να σπεύσουν αμέσως να τον εξουδετερώσουν, εξασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια, ίσως και διά βίου ακόμη ανοσία! Και μάλιστα φυσική! Ιδίως όταν υπάρχει πλήρης συμβατότητα δότη - λήπτη.
 
Τέλος, πάρα πολύ σπουδαίο είναι το γεγονός πως από την στιγμή που ο οργανισμός παράγει έναν ολόκληρο "στρατό" κυτταρολυτικών Τ-λεμφοκυττάρων, αυτά στοχεύουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά μέρη του ιού-εισβολέα, ώστε να εξουδετερώσουν όλες τις τυχόν παραλλαγές και μεταλλάξεις του!
 
Από όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα συμπεραίνουμε, πως όσοι νόσησαν από κορωνοϊό, ακόμη και εάν τα αντισώματα τους έχουν πέσει, τα επιθετικά κυτταρολυτικά Τ-λεμφοκύτταρά τους αγρυπνούν και περιπολούν συνεχώς, παρέχοντάς τους έτσι διαρκή φυσική ανοσία!
 
Επίλογος: Έχω μάθει στην ζωή μου πάντα τις αποφάσεις μου να μην τις λαμβάνω εν θερμώ, να μην πανικοβάλλομαι και να μην παρασύρομαι . Να αξιολογώ την όποια κατάσταση με ψυχραιμία και καθαρή κριτική σκέψη. Κρύο αίμα κάποιοι λένε ότι έχω. Ίσως Επίσης έμαθα ότι αν δεν μπορώ να θέσω δικούς μου όρους στο παιχνίδι τότε να χρησιμοποιήσω τους ήδη υπάρχοντες υπέρ μου ακόμα και αντιστρέφοντας τους, εάν αυτοί εν πρώτοις δείχνουν κατά μου. Την λευκή πετσέτα την χρησιμοποιώ για να σκουπίζω τον ιδρώτα και το αίμα και όχι για να την πετώ στο ρινγκ έτσι εύκολα.
 
Αυτά ως προειδοποίηση σε όσους θέλουν να μου επιβάλλουν την δική τους άποψη και για τους δικούς τους φυσικά λόγους.

 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά και ωραία αλλά η θεραπεια ειναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, και το πιο πιθανό ειναι πως δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθεί ευρέως όπως τα εμβόλια!
Μακάρι να γινει το αντίθετο.
Τα ίδια έλεγαν κάποιοι για τα μονοκλωνικά αντισώματα το οποια και δεν προχώρησαν ως αναποτελεσματικά!
Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα όπως τα έχεις στο μυαλό σου, από την άλλη η ασθένεια ειναι παρούσα και η μόνη αποτελεσματική προφύλαξη από το να νοσήσεις βαριά, δηλαδή το εμβόλιο, ειναι εδώ!
Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις ανοσία ειναι ή να κολλήσεις ή να κανείς το εμβόλιο!, δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν σοβαρές θεραπείες, παρα υποστηρικτικές!


Do not trust the scientist trust the science

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" από την άλλη η ασθένεια ειναι παρούσα και η μόνη αποτελεσματική προφύλαξη από το να νοσήσεις βαριά, δηλαδή το εμβόλιο, ειναι εδώ!"

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ από το να νοσήσεις...το παράδειγμα του Ισραήλ που οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι και ξανακολλάνε θα πρέπει να σου έλεγε κάτι. Αν ήταν έτσι τότε γιατί κάνανε κάθε χρόνο το εμβόλιο της γρίπης οι ηλικιωμένοι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ αφού αν εμβολιάζονταν μια φορά μετά θα έπρεπε να ήταν καλυμμένοι ;;;

Η καλύτερη προστασία είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το εμβόλιο σε προστατεύει από το να νοσήσεις βαριά και να δεις τα ραδίκια από κατω.
Κανείς επιστήμονας και καμία εταιρεία δεν είπε πως δεν κολλάς, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα εμβόλια!
Όποτε το να γλυτώσεις το θάνατο ή το longcovid είναι αρκετό.
Αυτό ακριβώς φαινεται και από χώρες όπως το Ισραήλ και η μεγάλη Βρετανία, όπου τα κρούσματα μεν αυξάνουν αλλά όχι οι διασωληνομενοι, αυτός είναι και ο στόχος !
Να το περνάς στο πόδι!

Ενω σε χώρες όπως η Ρωσία με μόνο 14%εμβολιασμένους τρέχουν και δεν φτάνουν !

Καλή η φυσική ανοσία αλλά χάρη στα εμβόλια έχουν εξαφανιστεί ασθενειες οπως η ευλογία κλπ, έχεις δει να πεθαίνουν παιδάκια απο τέτοιες ασθένειες;

Τώρα αν βρεθεί και ένα φάρμακο οικονομικο και απλό θα είναι ευχής έργο!
Το λέω αυτό διότι για παράδειγμα για τον ιό HIV δεν έχει βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο εδώ και τριάντα χρόνια αλλά υπάρχει κοκτέιλ ακριβών φαρμάκων το οποίο τον απενεργοποιεί και οι άνθρωποι φορείς έχουν προσδόκιμο ζωής όσο και οι υπόλοιποι! Ίσως και περισσότερο διότι προκειμένου ναι λαμβάνουν τα φάρμακα δωρεάν από το σύστημα υγείας είναι υποχρεωμένοι σε συχνές εξετάσεις. Όποτε και το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας το ανακαλύπτουν στην αρχή του και έτσι η πρόληψη λειτουργεί υπέρ τους. Και ο HIV έχει long hiv προβλήματα…όπως και οι περισσότεροι ιοι που μας προσβάλλουν.

Ανώνυμος είπε...


"Το λέω αυτό διότι για παράδειγμα για τον ιό HIV δεν έχει βρεθεί αποτελεσματικό εμβόλιο"

Ας πάρουμε αυτό για αρχή και ας υποθέσουμε πως δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο ή το φάρμακο για την νόσο, δεν σου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε με τόση μεγάλη ταχύτητα το εμβόλιο για τον covit?
Ή μήπως υπάρχει η θεραπεία ,όπως και για άλλες ασθένειες αλλά δεν επιτρέπει το "σύστημα" να δοθεί στον άνθρωπο.

Συνεπώς πια πίστη στο σύστημα εξαπάτησης θα πρέπει να δώσουμε.
Σημειωτέον μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις για τεχνητούς ιούς.

Έχω νοσήσει τρεις φορές από αυτόν τον ιό ,και όπως καταλαβαίνεις δεν πήρα μεταγραφή για τον άλλο κόσμο.
Δεν κινδύνεψε ποτέ η ζωή μου,μάλιστα την τρίτη φορά σχεδόν δεν το κατάλαβα,την πρώτη δε ούτε αντιβίωση δεν πήρα.

ότι άλλο και να πούμε αναπαράγουμε το αφήγημα του συστήματος και το εδραιώνουμε στη συνείδηση ως κίνδυνο,πράγμα που φυσικά θέλουν .

Το τι πραγματικά έχουν μέσα τα σκευάσματα δεν το ξέρουμε ,όπως δεν γνωρίζουμε και αν όλοι εμβολιάζονται με το ίδιο ποιοτικό σκεύασμα.

Θα δούμε τα αποτελέσματα αυτά, στο κοντινό μέλλον,ο σκοπός όμως όπως είχα γράψει εδώ τον Μάρτιο του 2020 είναι άλλος,και μάλιστα πολύ πονηρός.

Ήρθε η ώρα να διαλέξεις πλευρά,να πληρώσεις το τίμημα της επιλογής.
Το εμβόλιο δεν αφορά έναν ιό,αφορά την εθελοντική καταγραφή σου στο "συγκεκριμένο σύστημα"με αντιπαροχή τον ψεύτικο υλικό σου κόσμο.

Ιδού η Ρόδος..

Την καλησπέρα μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Έχω νοσήσει τρεις φορές από αυτόν τον ιό ,και όπως καταλαβαίνεις δεν πήρα μεταγραφή για τον άλλο κόσμο.
Δεν κινδύνεψε ποτέ η ζωή μου,μάλιστα την τρίτη φορά σχεδόν δεν το κατάλαβα,την πρώτη δε ούτε αντιβίωση δεν πήρα."

Πολύ σωστά...και εγώ το έχω περάσει...και δεν πήρα μεταγραφή για τον άλλο κόσμο, άλλωστε έχω "πεθάνει" 2-3 φορές και γύρισα πάλι πίσω...Μέσα στο απόλυτο κενό, μια φωνή μου φώναξε: "Πάλι εδώ είσαι εσύ; Τράβα πίσω λέμε, ακόμα δεν ήρθε η ώρα για να φύγεις".

Μπορώ να σου πω ότι έχω περάσει γρίπη πολύ πολύ δύσκολα παλαιότερες χρονιές. Αυτός ο κύριος Κοβίδης του 19 δεν είναι απολύτως τίποτε. Και αρρώστησα ηθελημένα...δηλαδή κόλλησε ο Φώντας και ήξερα ότι αν πάω σπίτι του να τον δώ να μείνω εκεί να τον φροντίσω θα κολλήσω και εγώ ...όμως δεν με ένοιαζε. Από το δημοτικό περνάμε όλες τις παιδικές ασθένειες μαζί. Πλέον έχουμε αποκτήσει φυσική ανοσία...εδώ και οχιά που με τσίμπησε..η οχιά πέθανε.! χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το εμβόλιο σε προστατεύει από το να νοσήσεις βαριά και να δεις τα ραδίκια από κατω."

Και όμως είναι πολλά τα άτομα που εμβολιάστηκαν(ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας) για να προστατευθούν , και τελικά είδαν τα ραδίκια ανάποδα διότι πέθαναν από το εμβόλιο και όχι από τον ιό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η μετάλλαξη Ε διαφεύγει λένε από τα εμβόλια.
Πως θα την κάνεις να μην μπορεί να διαφύγει από το εμβόλιο;
Απλά δεν κάνεις το εμβόλιο...χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

:
'"Πάλι εδώ είσαι εσύ; Τράβα πίσω λέμε, ακόμα δεν ήρθε η ώρα για να φύγεις".

Χαχα εμάς δε μας θελουν ουτε εκει χαλαμε την πιατσα .

Θα φαμε πολυ κυνηγητο ...λεμε.

Παω για βουτια

Ανώνυμος είπε...

“Ας πάρουμε αυτό για αρχή και ας υποθέσουμε πως δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο ή το φάρμακο για την νόσο, δεν σου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε με τόση μεγάλη ταχύτητα το εμβόλιο για τον covit?
Ή μήπως υπάρχει η θεραπεία ,όπως και για άλλες ασθένειες αλλά δεν επιτρέπει το "σύστημα" να δοθεί στον άνθρωπο.”

Γνωρίζοντας πως η ομάδα των κορονοιων είναι στο μικροσκόπιο της ιατρικής κοινότητας εδώ και δεκαετίες επειδή ακριβώς φοβόμαστε αυτό που έγινε τώρα, δηλαδή μια μετάλλαξη η οποία δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα,,,δεν μου φαίνεται καθολου περίεργο διότι ήδη υπήρχε ερευνητικό έργο και προσπάθειες πάνω σε αυτόν τον τομέα.
Ήδη υπήρχαν εμβόλια τα οποία δεν είχαν εγκριθεί διότι είχαν πολλές και σοβαρές παρενέργειες!
Η τεχνολογία του mRNA δεν είναι καινούργια.

Όπως το drone LOTUS δεν το έφτιαξε φέτος η Ιντρακόμ….αλλά έχει σχεδιαστει και αναπτυχθεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα…

Ο ιός του hiv δεν είναι εργαστηριακός ιός μετά βεβαιότητας μην ανακυκλώνεται ότι διαβάζεται στο Ίντερνετ είναι ένας ιός ο οποίος υπάρχει σε όλα τα ζώα, δυστυχώς πίσω στο 1990 με τυχαία μετάλλαξη πέρασε και στον άνθρωπο.

Το ίδιο μάλλον ισχύει και για τον COVID-19 απλά την οποιαδήποτε κατάσταση τρέχουν να την εκμεταλλευτούν πολιτικά και για οικονομικό όφελος διάφοροι και διάφορες για ν μην θεωρηθώ σεξιστής….Χεχεχ

Τέλος να συμπληρώσω πως ασφαλώς και ευτυχώς δεν θα δουν τα ραδίκια από κάτω πολλοί…χοντρά χοντρά το 90% αν κολλήσει κορονοιο θα το περάσει χαλαρά άντε και λίγο πιο δυνατά! Το υπόλοιπο 10% θα χρειαστεί νοσηλεία και από αυτούς ένα 3% θα το χάσουμε!
Και εγώ έχω ανθρώπους που το ξεπέρασαν με τον εύκολο τρόπο αλλά γνωριζω και κάποιος οι οποίοι θα ήταν μαζί μας αν δεν υπήρχε αυτό το σαράκι. Και μιλάω για μεσήλικες νέους.
Ασφαλώς και ο COVID δεν είναι χολέρα ούτε πανώλη για να πέφτουμε σαν τις μύγες….αλλά είναι ικανός να διαλύσει το οποιοδήποτε σύστημα υγείας…


Οσο για τα άτομα που έφυγαν λόγω του εμβολίου είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορεί και λίγο παραπάνω, για μαζικούς κατεπείγοντες εμβολιασμούς εν μέσω πανδημίας αυτό είναι τίποτα….ειδικά αν το συγκρίνουμε με το πόσοι φεύγουν από τον covid!
11 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ COVID στον ΠΛΑΝΗΤΗ…το να έχεις για παράδειγμα στην Ελλάδα 5-6 περιστατικά από το εμβόλιο σε πέντε εκατομμύρια Έλληνες είναι αποδεκτό.

Ανώνυμος είπε...


"Καλή η φυσική ανοσία αλλά χάρη στα εμβόλια έχουν εξαφανιστεί ασθένειες όπως η ευλογία κλπ, έχεις δει να πεθαίνουν παιδάκια από τέτοιες ασθένειες;"

Η ιατρική λέει πως η φυσική ανοσία είναι η καλύτερη,εν προκειμένω τα εμβόλια της παλιάς τεχνολογίας με τον εξασθενημένο ιό ,κοκίτη,ή ιλαράς δεν συγκρίνεται με αυτά των Mrna για λόγους που όλοι κατανοούμαι ,δεν είμαι κατά των εμβολίων γενικώς.
Αυτό όμως που βλέπουμε δεν αφορά την υγεία μας,είναι το πρόσχημα για να εφαρμοστών άλλοι τρόποι διαχείρισης του πληθυσμού.

"11 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ COVID στον ΠΛΑΝΗΤΗ"

Για εμένα είναι μη αποδεκτό και ένας να πεθαίνει από covit,όμως είναι έτσι?
Οι ιοί αυτοί υπάρχουν χιλιάδες χρόνια με τους ανθρώπους και ναι τους εξερευνούν αλλά αυτό τι σχέση έχει με την ύπαρξη των συγκεκριμένων εμβολίων που κατά δήλωση των εταιριών είναι σε φάση τρία δηλαδή δοκιμών σε ανθρώπους.
Ο ιος ΕΓΙΝΕ για να έρθει το εμβόλιο,και αφού ήταν τόσο έτοιμοι γιατί θελαν το ακαταδίωκτο?

Το drone και να αποτύχει στις πειραματικές δοκιμές δεν θα πεθάνουν άνθρωποι,δεν θα μείνουν ανάπηροι,δεν θα ενεργοποιηθούν αυτοάνοσα,δεν θα μειωθεί η λειτουργία της καρδιάς τους.

Οι θάνατοι εμβολιασμένων έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις όπως και οι παρενέργειες,αλλά επειδή εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα θα δούμε σε 1 χρόνο την πραγματική εικόνα.

Πολύ σωστά είπε ο Λ πως στο Ισραηλ τα έχουν δει όλα,

¨Ασφαλώς και ο COVID δεν είναι χολέρα ούτε πανώλη για να πέφτουμε σαν τις μύγες…. αλλά είναι ικανός να διαλύσει το οποιοδήποτε σύστημα υγείας… "

Για να μην διαλυθεί το σύστημα υγείας είπαν ας διαλύσουμε τους ανθρώπους που προκαλούν το σύστημα,ας διαλύσουμε τις οικονομίες,τις ελευθερίες,τα δικαιώματα τους
ας γίνουμε φασίστες για να έχουμε στο τέλος ένα σύστημα υγείας ααα μάλιστα.

Όλα αυτά για το καλό μας λοιπόν
Επιλέγω να είμαι εκτεθειμένη στον ιό,ανεμβολίαστη και ΕΛΕΥΘΕΡΗ...












ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 10 Ιουλίου 2021 - 5:34 μ.μ.

Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις!

1)Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19¹ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων).

3)Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0017% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Νορβηγία οπού το ποσοστό των θανάτων έφτασε το 0,08%!

4)Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 628.586! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονται στις 3.594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer.

5)Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού!

6) Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους!

7) Η πλειοψηφία όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Delta στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!

ΠΗΓΗ : https://resist-to-exist.gr/2021/07/07/parenergeies-emvoleiwn-ta-dedomena-pou-ofeileis-na-ksereis/amp/?s=04&fbclid=IwAR3Zy5Cflsv2a66CGwsObhowTi59KUKR6Qy-vCLjTSAzrVgAVbug83AI8q0

Και ένα σωρό άλλα..αλλά δεν θα καθίσω να συζητήσω αν το γρασίδι είναι μπλέ και όχι πράσινο...διότι μετά το λιοντάρι θα μου ρίξει ποινή.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η τεχνολογία του mRNA δεν είναι καινούργια."

Ναι η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως).

Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις.