ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Από πότε ο λύκος τρώει άχυρο... βρε γατάκια;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από πότε ο λύκος τρώει άχυρο... βρε γατάκια;

-Εάν κάνω το εμβόλιο μπορώ να σταματήσω να φοράω μάσκα;
 Η απάντηση τους είναι «ΟΧΙ» Τα ατομικά μέτρα προστασίας θα συνεχίζουν να επιβάλλονται με τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
 
-Εάν κάνουμε το εμβόλιο ,τα σχολεία , τα εστιατόρια ,τα γυμναστήρια ,οι χώροι εστίασης και όλα τα άλλα θα ανοίξουν ξανά και θα λειτουργούν κανονικά ;
Η απάντηση τους είναι «ΟΧΙ» Θα λειτουργούν υπό ειδικό καθεστώς και σε περίπτωση νέας έξαρσης κάποιας μετάλλαξης πιθανόν να ξανακλείσουν.
 
-Εάν κάνω το εμβόλιο θα έχω ανοσία από τον covid 19;
Η απάντηση τους είναι «μπορεί ναι μπορεί και όχι αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα και για πόσο».
 
-Εάν κάνω το εμβόλιο δεν θα μεταδίδω την ασθένεια σε άλλους σωστά ;
Η απάντηση τους είναι «ΟΧΙ το εμβόλιο δε σταματάει την μετάδοση, περιορίζει όπως πιθανολογούν τον βαθμό νόσησης».
 
-Για πόσο διαρκεί αυτό το εμβόλιο;
Η απάντηση τους είναι «είναι οτι κανένας δεν ξέρει.Όλα τα εμβόλια που αφορούν τον κορονοϊό είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο». Οι επιστήμονες μιλούν για ολιγόμηνη διάρκεια έως τώρα και ότι θα χρειάζονται δόσεις υπενθύμισης.
 
-Εάν κάνω το εμβόλιο μπορώ να έρχομαι κοντά επιτέλους με τους γνωστούς μου και τους φίλους μου;
Η απάντηση τους είναι με προσοχή, αφού είναι πιθανόν να τους μεταδώσεις το ιό εάν έχεις μολυνθεί
-Αν κάνουμε το εμβόλιο όλοι εμείς παππούδες, παιδιά, εγγόνια μπορούμε ξανά να αγκαλιαστούμε;
Η απάντηση τους είναι πάλι με πολύ προσοχή για τους παραπάνω λόγους.
 
Ωραία λοιπόν τι είναι το όφελος για να κάνω το εμβόλιο;;;
 
Η απάντηση τους είναι ότι «ελπίζουμε ότι ο κορονοϊός δεν θα σε σκοτώσει με όποιες κατά περίπτωση πιθανότητες έχει να σε σκοτώσει».
 
-Είναι σίγουρο ότι το εμβόλιο δεν θα μου κάνει κακό ή δεν θα με σκοτώσει;
Η απάντηση τους είναι ότι «ΔΕΝ υπάρχουν εγγυήσεις γι’ αυτό το πράγμα». Πιθανολογούν ελάχιστες.
 
-Εάν στατιστικά ο ιός δεν θα με σκοτώσει 99,97% γιατί να πρέπει να εμβολιαστώ;
Η απάντηση τους είναι «για να προστατεύσεις τους άλλους».
 
-Άρα εάν εμβολιαστώ προστατεύω 100% όσους έρθουν σε επαφή μαζί μου;
Η απάντηση τους είναι «ΟΧΙ».
 
-Ωραία εάν πάθω κάτι από τον εμβολιασμό ή έχω μια σοβαρή παρενέργεια ή ακόμα, εαν πεθάνω από το εμβόλιο Θα φέρει ευθύνη ή και θα με αποζημιώσει(ή την οικογένεια μου αν πάθω κάτι) η κατασκευάστρια εταιρεία ή η κυβέρνηση;
Η εταιρείες δεν φέρνουν ευθύνη.
 
Η Κυβέρνηση το ίδιο Το δημόσιο και οι ιατροί που στο χορήγησαν όμως υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδείξεις ότι το εμβόλιο είναι η πραγματική αιτία της βλάβης σου, πράγμα όμως σχεδόν απίθανο, γιατί από την πλευρά του θα αποδείξει με κάθε μέσο το αντίθετο, άρα απάντηση είναι πιθανόν ΌΧΙ. Σε κάθε όμως περίπτωση σε βάζουν να συναινέσεις εγγράφως για την χορήγηση του, ώστε εσύ να αναλάβεις και τον κίνδυνο.
 
Με τον εμβολιασμό δημιουργείται τείχος ανοσίας Η απάντηση είναι ΟΧΙ, αφού το εμβόλιο δεν σκοτώνει τον ιό, δεν υπάρχει τείχος ανοσίας σε ιούς της οικογένειας sars, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις και η Ελλάδα ιδιαίτερα ως χώρα τουριστική που έχει όλο τον χρόνο εισροές ατόμων από όλα τα μέρη της γης είναι συνεχώς υπό τον κίνδυνο της εξάπλωσης του ιού ακόμα και αν αυτός καταστεί ιατρικά ενδημικός.
 
Μα γιατί να κάνω τότε το εμβόλιο;
 
Γιατί θα σε υποχρεώσουν, αλλά τουλάχιστον μη δώσεις την συναίνεση σου, αν στην πραγματικότητα δεν συμφωνείς και απλά για οποιονδήποτε λόγο εξαναγκάζεσαι να το κάνεις (διαγράφοντας την λέξη συναινώ) και μην δηλώσεις ότι δέχθηκες πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το εμβόλιο αν δεν γίνει όπως ορίζουν οι διατάξεις για αυτό και απλά συμπλήρωσε στο υποχρεωτικό εκ το νόμου έντυπο που θα σου δώσουν, ότι το κάνεις επειδή σε υποχρέωσαν και σε εξαναγκάζει (ο νόμος, ο εργοδότης οποιοσδήποτε τρίτος προκειμένου να ...) και κράτα αντίγραφο και με φωτογραφία . Θα σου χρειαστεί σίγουρα στο μέλλον είτε σου χορηγήσουν το εμβόλιο είτε αρνηθούν .
 
Οι νομικοί εργάζονται νυχθημερόν να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των διεθνών συνθηκών με την επιβολή σε πολίτες εξαναγκαστικού επ' απειλών εμβολισμού και θα στραφούν κατ΄ οποιουδήποτε υπευθύνου ή υπαίτιου είτε αυτός είναι φυσικό είτε νομικό πρόσωπο και οποιαδήποτε ιδιότητα και αν έχει.
Ενημερώσου εδώ για τα δικαιώματα σου και τις νομικές διατάξεις που υπάρχουν https://cdn.fbsbx.com/.../%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA...
 
Αν πάλι θες να συναινέσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχεις αυτό το δικαίωμα, κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Η "πολιτισμένη πολιτική ανυπακοή' πάντα θα παραμένει ως πρώτη βασική γραμμή άμυνας και αντίδρασης. Τα δικαστήρια ακολουθούν πολύ αργότερα για αποζημιώσεις και πάντα σε ατομικό επίπεδο Δεν υπάρχει πια συλλογικότητα σε νομική αντιμετώπιση αφού είναι νόμω αβάσιμο να αντιμετωπιστεί η κατάσταση συλλογικά.

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα κανω το εμβολιο μπορω να διαλεξω νεκροταφειο?

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αν κανεις το εμβολιο θα εισαι καλο παδι οποτε θα θαφτεις οπου γουσταρεις...αλλα αν δεν το κανεις θα παθεις αυτο που εκανε ο Ερντι στους γκιουλενιστες.

Μμ2 είπε...


Μπράβο για άλλη μια φορά Λυκ. Καταταπιστικότατος.

Συστάσεις για έξυπνα γατάκια: (Κι άστε τα προβατάκια ήσυχα εις την σφαγήν των).

Στο προτεινόμενο προς υπογραφήν έντυπο εμβολιασμού;

1) Διαγράφομε το ¨συναινώ¨ και το ¨πλήρης ενημέρωση¨
2) Συμπληρώνομε στο τέλος του γραπτού: ¨Δεν συναινώ αλλά εξαναγκάζομαι εκ του νόμου και της εργοδοσίας μου.¨
Κρατάμε αντίγραφο και με φωτοαντίγραφο κινητού.

(Τα υπόλοιπα αναλαμβάνει ο δικαστής του μέλλοντος.)

ΥΓ.
Συλλογικαί προσφυγαί κατά των εμβολιασμών θεωρούνται νόμω αβάσιμοι. Τα δικαστήρια θα εκδικάσουν υποθέσεις σε ατομικό επίπεδο. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!


(Εάν παρεμπιπτόντως ο ιατρός ή άλλος υπεύθυνος αλλάξει χρώμα και προσποιηθείτε τον αδιάφορο ξιφουλκούντες υπέρ της αναγκαιότητος των εμβολιασμών και εκφέροντες οργίλους αράς κατά των εγκληματικών ανεμβολιάστων. Το πολύ πολύ να σας αρνηθούν τον εμβολιασμόν. Οπότε εδώ γελάμε απεριόριστα. Χα, χα, χα!)







ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" αμα κανω το εμβολιο μπορω να διαλεξω νεκροταφειο? "

Άμα είσαι καλό παιδί και κάνεις το εμβόλιο , θα κερδίσεις παγωτό κόλλυβα..με γάλα καρύδας. Θα τρώς σαν, να, μην υπάρχει, αύριο... Γιατί που ξέρεις, αν, θα υπάρχει?

Η γεύση του σίγουρα σε ανεβάζει...στα ουράνια!!Κόλαση...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Περιμένω να βει και σε τουρτα παγωτο όπου θα σερβίρεται τους καλοκαιρινούς μήνες στα μνημόσυνα , επίσης Επιλειθειτε να βγει και σε υποβρύχιο -κολυβα το βανίλια θαρω έχει ξεπεραστεί!! χα χα χα χα

Σερβίρεται με λουμιδη Frio και κονιάκ ον δε ροκς