ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΒΟΪΔΟΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΙΔΕΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΒΟΪΔΟΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥΣ.
 
Η μεγάλη εμμονή και πριμοδότηση της ΝΔ στις ιδιωτικές βοϊδοσχολές για executives ή στα ακριβά δημόσια πανεπιστήμια, αλλά και στα ιδιωτικά σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα τους, αφού στην κατάταξη αυτά πιάνουν πάτο. Τα εν λόγω παράγουν παντού κυρίως στρατιές υπερχρεωμένων αποφοίτων στις Τράπεζες, άρα έτοιμους για το δια βίου "σκάσε και κολύμπα" σε εργασιακές γαλέρες.
 
1.6τρις(!) τα αντίστοιχα κόκκινα σπουδαστικά δάνεια, δίπλα στα πενταπλασισ στεγαστικά και για αυτοκίνητα των εκατομμυρίων νέων ανέργων μόνο στις ΗΠΑ απειλούν πλέον και με κατάρρευση πάλι την παγκόσμια οικονομία. (την προηγούμενη κρίση του 08 την προκάλεσαν 800δις στεγαστικών στις ΗΠΑ). Τρέχει τώρα εκείνος ο ακούραστος ο Μπερνυ Σαντερς μπας και τα συμμαζέψει, πριν σκάσουν.
 
Ιδεολογία για τα μπάζα, απ όπου και να την δεις.
 
Απόδειξη (ως προς την εδώ εφαρμογή της) :
Η εμφανής προσπάθεια υποβάθμισης των δημοσίων σχολείων και σχολών με κάθε παράλογο μέτρο που μπορούν να σκεφτούν λόγω "κορονοϊού", ο νόμος περί ΑΕΙ που ψηφίστηκε και ο πιο πάνω πίνακας.
Οι φετινές εισαγωγικές έστειλαν κάπου 25.000 επιπλέον "πελάτες" στους ιδιοκτήτες όσων σχολών βρίσκονται στον πάτο του Πίνακα. Χορηγοί της ΝΔ όλοι.
 
Καθόλα ορατό το "αόρατο χέρι των αγορών" στα μυαλά των νεοφιλελε.Αυτό που τα ρυθμίζει όλα. Κατάλαβες ζώον ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: