ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Πρέπει να προσέχουμε πάντα τα μικρά επικίνδυνα έντομα στην εξοχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mάλιστα μας κουνάει το δάχτυλο ...ποιός;;; Ο Τζήμερος.! Αυτός που αποκαλούσε την γκιόσα του Βερολίνου Εξοχοτάτη .!!!! Ο Τζήμερος ο κολλητός του Στούπα, αλήθεια η γυναίκα του Στούπα είναι ακόμη συνδικαλίστρια στη ΔΕΗ;; To capital που εργάζεται ακόμη παίρνει διαφημίσεις μόνο από κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ;; Όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι και σιτισμένοι από το κράτος , μας κουνάνε το δάχτυλο.! Κολλητάρια αυτοί οι δύο ο Στούπας έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα του Τζήμερου. Σίγουρα παίρνουν γραμμή από το ίδιο κέντρο.!! 

Και τι μας λέει  εδώ ο ποιητής;;

Ότι πρώτον είναι "ελεύθερη επιλογή μαζί με το ... κόστος της" αν πας και κάνεις μόνος σου το εμβόλιο παρόλο που κάποιοι έμμεσα σε εξαναγκάζουν και σε απειλούν αν αρνηθείς.
Το λέει το back up του συστήματος . Είναι ελεύθερη επιλογή φυσικά εφόσον υπογράψεις ότι συναινείς πριν στο κάνουν αφού σου πλασάρουν το σχετικό έντυπο.
 
Έχει δε και δικαίωμα να μην σε δεχθεί στο μαγαζί του αν δεν το έχεις κάνει με "ελεύθερη επιλογή" πρώτα.
 
Ο Τζήμερος όμως δεν έχει μαγαζί .. εκτός ως τέτοιο εννοεί το κομματίδιο του, άλλοι έχουν που θα τα κλείσουν αν ακούσουν τις "υπέροχες δημοκρατικές" συμβουλές του.
Πιστεύω, το αγόρι αυτό, να τηρήσει την υπόσχεση που μας έδωσε ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν στις επόμενες εκλογές δεν εκλεγεί.
 
Φώντας : Λυκ  αφιέρωσες χρόνο για να γράψεις για αυτό το Ζώον;;
 
Φυσικά  γιατί υπάρχουν και μικρά επικίνδυνα έντομα που πρέπει να προσέχουμε στην εξοχή. Κάποιος θα πρέπει να πει σε αυτό το Ζώον , ότι μπορεί στο δικό του "μαγαζί" να πουλά σανό και πίτουρα, αλλά αν κάποιος κάνει αυτό που του λέει το Ζώον έχει....Άρνηση εξυπηρέτησης και 450 ευρώ δεδικασμένο .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τον Τζημερο θα τον αναλαβω εγω

Δον Παμπλο Εσκομπαρ