ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Οιωνοί. Έρχεται το τέλος τους....Τιτανομαχια και πόλεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οιωνοί. Έρχεται το τέλος τους.....Τιτανομαχία και πόλεμος.

Κάποτε σας είχα γράψει ότι το 2021 θα μπούνε οι βάσεις για αυτά που θα δούμε το 2022.  Το 2021 θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά η χρονιά της προδοσίας, της Τιτανομαχίας και του κατακλυσμού. Πολλές χώρες χτυπάνε οι καταστροφές. Βλέπουμε πλημμύρες σε Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία, Κίνα. Επιθέσεις και εκρήξεις σε Κίνα και Ισραήλ. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Όπου φτιάχνονται ιοί και όπου παράγονται εμβόλια, από εργοστάσια ή εταιρείες...συμβαίνει και από μία καταστροφή.!!!! 

Φυσικά, δεν φταίει ο έρμος ο απλός λαός, αλλά είναι προμήνυμα. Το μεγαλύτερο θα είναι ένας θάνατος σχετικά σύντομα ιεράρχη πουλημένου. Θα με θυμηθείτε. Να θυμάστε ακόμα ότι ο μεγάλος κατακλυσμός θα έρθει το 2022, μαζί με την πτώση τους, μαζί με τιμωρία και αφύπνιση. Το τέλος όλων παγκόσμια...αναμενόμενο ότι δεν μπορεί ο άνθρωπος να διορθώσει, πάντα στο τέλος αναλαμβάνει η ίδια η φύση να το κάνει.

Όλα μαζί έτσι;;

Mumbai high tide amid waterlogging; rivers overflow banks, buildings flooded in Maharashtra.

Η οργή της φύσης !! Σεισμός 6,7 μεγέθους συγκλόνισε τον Παναμά και την Κόστα Ρίκα!  

Αποκάλυψη στην Τουρκία !! Μια τρομερή πλημμύρα στην πόλη του Artvin!

Gravitas: British warship to challenge Beijing in South China Sea

Σας είχαμε γράψει ΕΔΩ  :  Αυτή όμως η βίαιη αλλαγή των καιρικών συνθηκών πάνω στην Γη από τον ανθρώπινο παράγοντα, προκαλεί στον ζώντα οργανισμό την Γη  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Όταν ο άνθρωπος διαταράσσει την ΣΥΝΘΗΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ που υπάρχει μεταξύ θερμού και ψυχρού  και των υδάτινων ρευμάτων πάνω στον πλανήτη...τότε αυτό που θα πάρει θα είναι τεράστια καταστροφή. Ένας από τους λόγους για τους οποίους γίνεται ο Γ'Π.Π είναι και ότι πολλές χώρες θα εξαφανιστούν....κάποιοι δεν θα έχουν πατρίδες για να κατοικήσουν.!! Και....


Έτσι και τώρα γνωρίζουμε ότι αυτό που έρχεται είναι τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΜΕΓΑΛΟ που μόνο μέσα στην μυθολογία των Ελλήνων το συναντά κανείς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Όπου φτιάχνονται ιοί και όπου παράγονται εμβόλια, από εργοστάσια ή εταιρείες...συμβαίνει και από μία καταστροφή!!!!"

Έκανες διάνα, Λύκαστρε!

Όπως ακριβώς στην Ατλαντίδα, που έφτιαχνε βιολογικά τέρατα και βυθίστηκε.

Κάποιοι δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό, ούτε ύστερα από τόσα χρόνια.

ΑΡΡΙΩΝ. είπε...


DIES IRAE, DIES ILLA

Η διασπορά και μεταδοτικότης του μετηλλαγμένου ιού (κάτι μεταξύ εποχικής γρίπης και μηνιγγίτιδος) είναι όντως εντυπωσιακή αλλά υστερεί
σημαντικά έναντι της τεράστιας διασποράς του υβριδικού ιϊκού φόβου του διασπειρομένου παγκοσμίως από τα κρατικά συστημικά δημοσιομέσα.
Πολλοί περισσότεροι θα αποθάνωσι από φόβο κορονοϊού παρά από τον ιό
καθ' αυτό και οι οποίοι προσμετρηθήσονται, και δικαίως, εις τα φυσικά
θύματα της επιδημίας.
Μόνο όσοι έχουσι αρχαίαν ψυχήν και χρυσήν συνειδητότητα πρόκειται
επιβιώσαι ως ακέραιοι άνθρωποι και συνάμα διασώσαι και την θείαν
ψυχήν και το πνεύμα της ανθρωπότητος.

Ανώνυμος είπε...

«μόνη χαίρουσα δικαίοις,»

Πριν από αρκετό καιρό αναφέρεις «¨θα νομίζουν πως είναι harpp αλλά δεν θα είναι «
Φυσικά αφού πέρασαν από την ύβρη επί χρόνια ,έπεσαν στην άτη δεν γνωρίζω πόσα χρόνια ακόμη ,νομοτελειακά ήρθε και η ΝΕΜΕΣΙΣ ,...όπως θα δούμε και το αποτέλεσμα αυτής.

Βέβαια όταν έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι εδώ για όλους χωρίς διακρίσεις, θα γευτούμε όλοι τις ενέργειες της.

Ο φυσικός, ορατός, κόσμος θα ανταποκριθεί τα δέοντα.

Αυτοί δεν θα σταματήσουν μέχρι να καταστρέψουν ολοσχερώς τις ψυχές των γεννημένων,ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ουχί κατασκευασμένων.

Αφού την κάλεσαν εμείς ας την τιμήσουμε….

Ὦ Νέμεσι, κλήιζω σε, θεά, βασίλεια μεγίστη, πανδερκής, ἐσορῶσα βίον θνητῶν πολυφύλων· ἀιδία, πολύσεμνε, μόνη χαίρουσα δικαίοις, ἀλλάσσουσα λόγον πολυποίκιλον, ἄστατον αἰεί, ἣν πάντες δεδίασι βροτοὶ ζυγὸν αὐχένι θέντες· σοὶ γὰρ ἀεὶ γνώμη πάντων μέλει, οὐδέ σε λήθει ψυχὴ ὑπερφρονέουσα λόγων ἀδιακρίτωι ὁρμῆι. πάντ᾽ ἐσορᾶις καὶ πάντ᾽ ἐπακούεις, {καὶ} πάντα βραβεύεις· ἐν σοὶ δ᾽ εἰσὶ δίκαι θνητῶν, πανυπέρτατε δαῖμον. ἐλθέ, μάκαιρ᾽, ἁγνή, μύσταις ἐπιτάρροθος αἰεί· δὸς δ᾽ ἀγαθὴν διάνοιαν ἔχειν, παύουσα πανεχθεῖς γνώμας οὐχ ὁσίας, πανυπέρφρονας, ἀλλοπροσάλλας.

Την καλημέρα μου

Μμ. είπε...



Εχθρός μας δεν είναι ο κορωνοϊός.
Είναι ο Τούρκος και ο μεταπολιτευτικός πολιτικός ιός.

Ανώνυμος είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=SihSHniOBlQ