ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Χερια-Aποστασεις-Mασκες (ΧΑΜ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:
ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Χέρια-Aποστάσεις-Mάσκες (ΧΑΜ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
 
Ο Νώε, ως γνωστόν, αυτός που μας σώζει από το κατακλυσμό, είχε λέει τρεις γιους.
Τον Σημ, τον ΧΑΜ και τον Ιαφεθ.
 
Ο δεύτερος ο ΧΑΜ, είχε νονό έναν Χαρδαλιά, τσιράκι του Νώε, που του άρεσαν τα ακρωνύμια και τα στρατιωτικά παραγγέλματσ. Χαμένο κορμί γενικώς, κρατούσε τους πάντες σε απόσταση με τα χέρια και είχε κόλλημα με κάτι μάσκες. Από αυτόν προέρχονται και όλοι οι πειθήνιοι που κρατάνε με διατάσεις των χεριών τις αποστάσεις από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους κολλήσει και καμία αρρώστια αναθεωρητισμού και όλοι οι politically correct ξινοί ανά τους αιώνας. Δουλειά του: να προκαλεί τις ανάποδες αντιδράσεις σε ότι διατάζει. Καρατσεκαρισμένος.
 
Ο Σημ, από την άλλη, είχε μανία με τα ηλεκτρονικά και τα σόφτγουερ από τότε (πως βγήκε νομίζετε η κάρτα sim ;;). Ήθελε λέει να τους τσιπάρει όλους, μαζί και όλα τα ζώα στην κιβωτό, για να τους παρακολουθεί όπου και να πάνε μετά, αυτό και αν δεν είναι βίτσιο. Από αυτόν προέρχεται και η λέξη σημάκια για κινητά 5G, που ως γνωστόν, ευθύνονται για την διάσωση των κορονοιων από τον Κατακλυσμό, πριν τον βρουν οι Κινέζοι και τον κάνουν Κνιτη, σαν τον Τσιπρα, να μας διαλύσει την οικονομία. (Μπορεί και ΠΠΣΠ, γίνονται έρευνες επ αυτού).
 
Σημερινός του απόγονος ο Μπιλης ο Γεητς ο παραθυράκιας, που έχει σκοπό να μείνει μόνος του στη Γη να τα ανοιγοκλεινει τα παράθυρα μόνος του για να μπαίνει ελεύθερα το 5G. Και να μας περάσει πριν και κάτι τσιπάκια ναααα, μετά συγχωρήσεως. Μέσα από κορονοεμβόλια που φτιάχνει μυστικά από το 1995, ως γνωστόν. 
 
Για τον τρίτο, τον Ιάφεθ, που ήταν λέει κολλητάρι με τον Σημ, δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλείς πληροφορίες. 6.666 χρόνια μετά από εκείνο τον κατακλυσμό και ακόμα τον ψάχνουν για το αν είχε περάσει τα τεστ για ιούς κορονοϊού, χαλαζαρ και λοιπές λοιμώξεις πριν μπει στην κιβωτό. Εφευρέτης του εμβολιασμού τσιπακίων και της ανοσίας αγέλης, λένε. Αλλά και γι αυτόν οι απόψεις των ειδικών δυίστανται. Θεωρείται πάντως ο γενάρχης και προστάτης των απανταχού θρησκευάμενων λοιμοξιολόγων.
 
Αν τώρα όλα αυτά τα ιστορικά τα ήξεραν σήμερα οι γνήσιοι απόγονοι των EL, θα είχαν φρικάρει με την Εβραϊκή συνωμοσία που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και θα είχαν ήδη αποσύρει την υποστήριξη τους στον απόγονο εκείνου του Νώε, που μας το παίζει τώρα σύγχρονος Μωυσής και θα τον άλλαζαν αμέσως με τον Βελόπουλο. Ή έστω με εκείνον τον κρυπτοκομμουνιστή τον Αδωνη που η γυναίκα του τον θεωρεί ΣΥΡΙΖΑιο. Αλλά μάλλον αυτός δεν είναι καθαρόαιμος Νεφελιμ. 
 
Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια που μας κρύβουν οι νεοταξιτες της Κιβωτού, που ως γνωστόν υποστηρίζουν τον Τσιπ-Ρα, ο οποίος έχει και τσιπάκι στο επώνυμο! Φως φανάρι!!

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, με αυτό το Τσιπ-Ρα κλαίω , από ότι άκουσα ζητά πνευματικά δικαιώματα ο Μαμ-ρα..... Όπως και το Σοι-μπλε πετυχημένο......Να είμαστε πάντα φώς στην περιρρέουσα μαυρίλα , για το γαμώτο αντίθετα στο ρεύμα παντού. Να είστε όλοι καλά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα Νικόλα χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες...αυτός είναι ο σκοπός. Ξέρεις είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις έναν άνθρωπο να γελάσει, παρά να κλάψει. Για να κλάψει του ρίχνεις μια μπουνιά στην μύτη και τον παίρνουν τα δάκρυα κατευθείαν...αλλά για να γελάσει ειδικά στις μέρες μας πρέπει να καταβάλλεις και προσπάθεια αλλά και φαιά ουσία.

Καλά να περάσεις σήμερα την Κυριακή σου φίλε μου.