ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Οι ανεμβολiάστοι και οι τζαμπατζήδες είναι οι λαθρό και τα κόμματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ακόμα και ο Στέφανος Μάνος, βγήκε και δήλωσε ότι το μπάσταρδο της Ντόρας έχει καταστρέψει την οικονομία με τις επιλογές του... μην ψαρώνετε... οι ανεμβολiάστοι και οι τζαμπατζήδες είναι οι λαθρό και τα κόμματα. Nα πληρώσει πρώτα τα 300 εκ. ευρώ που χρωστάει το κόμμα του και μετά να μας λέει τζαμπατζήδες. 

Το μπάσταρδο της Ντόρας που τέσσερα χρόνια τώρα δηλώνει ψευδεύς πόθεν έσχες, μας κουνάει εμάς το δάχτυλο.! Επί τέσσερα χρόνια, καταθέτει ψευδή στοιχεία στο πόθεν έσχες του. Δεν πρόκειται για κάποια αμέλεια ή λάθος του λογιστή. Πρόκειται για συνειδητή πράξη.  Στην περίπτωση του ζεύγους Μητσοτάκη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και με πλήρεις αποδείξεις. Δεν πρόκειται επίσης για την παλιά υπόθεση του πόθεν έσχες του Μητσοτάκη και της συζύγου του, αλλά για για τις δηλώσεις που έχει κάνει πρόσφατα και κατέχοντας μάλιστα το ύψιστο αξίωμα για τη χώρα. 

Μία γαλλική εταιρεία της συζύγου του, εξαφανίζεται από το πόθεν έσχες, στο οποίο δηλώνεται πως έγινε μεταβίβασή της σε τρίτους. Στη συνέχεια αυτή η εταιρεία που εξαφανίζεται από τη δήλωση πόθεν έσχες, κρύβεται μέσα σε ελληνική εταιρεία της συζύγου για να μπορέσει να δηλωθεί ως μια νόμιμη και ξεπλυμένη εταιρεία . Ο λόγος είναι ότι απαγορεύεται από το νόμο τα πολιτικά πρόσωπα και οι οικογένειές τους να κατέχουν μετοχές σε ξένες εταιρείες. Έτσι εφευρίσκεται μια εταιρεία κέλυφος, στην οποία κρύβεται η γαλλική.

Θεωρεί πως μπορεί να κάνει και να καλύπτει τα πάντα με μεθόδους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ Κίνας. Έχουμε περάσει με ευθύνη του σε ένα μαφιόζικο κράτος που μιλά με πακιστανικά τηλέφωνα, αποφασίζει πέρα από κανόνες και επιβάλλει συμπεριφορές..και έχει καταξεφτυλίσει το ήδη καταπατημένο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: