ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ticonderoga τα μόνα επιχειρησιακά πλοία στον πλανήτη Junkion.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mας γράφει η Φθήση : Αυτές είναι οι επιθυμητές ημερομηνίες απόσυρσης των Ticonderoga από το US Navy.

Είναι τα μόνα επιχειρησιακά πλοία στον πλανήτη Junkion. Σύντομα με τις υπηρεσίες του επάρχου Pyatt θα μπορούμε να εξασφαλίσουμε άπειρα τηγάνια για τις διαδηλώσεις. Εάν το ΠΝ συμμετείχε στην ταινία Transformers The Movie, σίγουρα θα έπαιζε τον πλανήτη Junkion και το ΑΝΣ τα Junkions.

Λοιπόν Παναγιωτόπουλε , Κούλη και λοιποί εάν οραματίζεστε ένα  junkionNavyGR το οποίο θα αποτελείται από προβληματικές και άοπλες MMSC -τράτες και από παμπάλαια καταδρομικά Ticonderoga με 300 άτομα πλήρωμα έκαστο, με προβλήματα στο κύτος και σε διάφορα μηχανικά μέρη, καθώς και αυξημένα κόστη συντήρησης, τότε να ξέρετε ότι 5 δις είναι αρκετά για να ρίξουν την ΝΔ και να την φέρουν στο ίδιο τραπέζι απολογούμενη στη δικαιοσύνη. 

Υπάρχουν μακράν καλύτερες και οικονομικότερες προτάσεις, οι οποίες είναι φρεγάτες και μπορούν να φέρουν ΚΑΙ πύραυλο μεγάλης εμβέλειας για αεράμυνα περιοχής (SM2 BLK3C/ ASTER 30). Δείξτε υπευθυνότητα και μην χρονοτριβείτε άλλο περιμένοντας την LOA για ένα πλοίο που το Αμερικάνικο Ναυτικό βρίσκεται σε άρνηση να παραλάβει πλέον, εξαιτίας πολλών μηχανολογικών προβλημάτων με κυριότερο το ελαττωματικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: