ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Μητσοτάκης: Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα συζητήσει περί γκρίζων ζωνών.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΨΕΥΤΗ.!!! ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Αν θες να λέγεσαι πρωθυπουργός με @@@@@@@ δεν πας σε ένα γνωστό Τσάτσο που το σάλιο τρέχει ποτάμι... δίνεις συνέντευξη στον Βαξεβάνη...ή σε κάποιο έμπορο. Εκεί θα φανεί ο γυμνός κομπλεξικός φοινικοβαβυλώνιος με το περουκίνι.! Γιά όσους ξεχάσατε το πόσο αντικειμενικός είναι ο Χατζηχρωστάω Παντού. Σε κάθε ερώτημα του Χατζηχρωστάω Παντού ο Μητσοτάκης είχε, όλως "τυχαίως", ένα έτοιμο γράφημα να απαντήσει....Η γλώσσα του Χατζηχρωστάω Παντού έπαθε εγκαύματα 2ου βαθμού από το μανιακό γλείψιμο του πρωθυπουργικού κώλου.! Το γράφω συνεχώς.... ξέρουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους....οι επόμενες εκλογές αποτελούν καταγραφή ηλίθιων.

Η κυβέρνησή μας επεδίωξε την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών θέτοντας συγκεκριμένο πλαίσιο: Να μην υπάρχει καμία δραστηριότητα εντός Ελληνικής ΑΟΖ και με αντικείμενο συζήτησης την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Καλύτερα να συζητούμε εντός συγκεκριμένου πλαισίου παρά να μη συζητάμε, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1.

Η χώρα μας για πρώτη φορά έφυγε από το δόγμα της θεωρητικής επίκλησης του διεθνούς δικαίου και απέδειξε στην πράξη πως μπορεί να επιλύσει διαφορές χτίζοντας συμμαχίες, αλλά και την άμυνά της. Φυλάμε τα σύνορά μας με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα συζητήσει περί γκρίζων ζωνών ή αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας. Έχω την επιθυμία να βρούμε ένα πλαίσιο μακροπρόθεσμης επίλυσης της διαφοράς μας με την Τουρκία. Δεν είναι ούτε προς το συμφέρον της Τουρκίας να εξακολουθήσει την προκλητικότητά της. Ελπίζω πως το 2021 θα είναι καλύτερο έτος για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Προφανώς και με ενδιαφέρει πάρα πολύ στο καθεστώς που είμασταν τα Χριστούγεννα, να λειτουργήσει το click away, ή να επιτραπεί σε πολίτες να εισέλθουν στα καταστήματα. Αυτή τη στιγμή τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι πολύ καλύτερα, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με δική μου απόφαση έκλεισα τις δύο πρώτες εβδομάδες την οικονομική δραστηριότητα, προκειμένου να προλάβω ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Θεοφάνεια υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Εκκλησία, ύστερα όμως η Εκκλησία επέδειξε συμμόρφωση στα μέτρα.

Θα υπάρξει νέο πρόγραμμα Γέφυρα που θα επιτρέψει στους ενήμερους δανειολήπτες να χρηματοδοτήσουν μεγάλο μέρος των δανείων τους, δήλωσε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως «θέλουμε να βοηθήσουμε το εμπόριο να ξεμπλοκάρει».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ


3 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Έχει βάλει ψηλά τον πήχη της χαζό-αλαζονείας και αυτό είναι ίσως και ένα από τα τρωτά του σημεία. Μην ξαφνιαστείτε μέχρι να γκρεμιστεί (νομοτελειακά) να προταθεί για υψηλόβαθμη θέση στο ευρωπαϊκό κυνο-βουλιο

https://www.iefimerida.gr/kosmos/bild-gia-pistopoiitiko-emboliasmoy-mitsotaki?amp

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ....Είναι ότι πιό σιχαμερό έχει βγάλει ποτέ η λάσπη της χώρας.....Μόνο οι λαδωμένοι κι οι ηλίθιοι έμειναν να τους στηρίζουν.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Φίλε καλησπέρα... Ευτυχώς που δεν βλέπω τηλεόραση... αν έβλεπα την συνέντευξη αυτή, από το πολύ σάλιο εξ' αιτίας του γλυψίματος θα είχε καεί η τηλεόραση...