ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Φτάνουμε στο σημειο ΜΗΔΕΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πριν από λίγη ώρα, η Κύπρος ανακοίνωσε την άμεση διακοπή της εναέριας κυκλοφορίας των πολιτικών αεροπλάνων. Αυτό είναι ένα θανατηφόρο σοβαρό σημάδι επικείμενων εχθροπραξιών.

Η Κύπρος είχε προηγουμένως συμφωνήσει να επιτρέψει στα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου να χρησιμοποιούν βάσεις στην Κύπρο για να υπερασπιστούν το Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ και το Ιράν. Η Χεζμπολάχ, στο άκουσμα αυτής της προηγούμενης ανακοίνωσης, προειδοποίησε την Κύπρο ότι εάν επέτρεπαν στις ΗΠΑ/ΗΒ να χρησιμοποιήσουν αυτές τις βάσεις, για επιθέσεις στη Χεζμπολάχ, τότε το νησί  θα γινόταν στόχος της Χεζμπολάχ. Και μέσω αυτής στόχος της Τουρκίας.


Η Κύπρος μόλις διέκοψε την πολιτική εναέρια κυκλοφορία, γεγονός που είναι το σημάδι ότι τα στρατιωτικά αεροσκάφη ΗΠΑ/ΗΒ θα ενεργοποιηθούν σύντομα. Έτσι, παρά την προειδοποίηση από τη Χεζμπολάχ, φαίνεται ότι η Κύπρος θα επιτρέψει σε ξένους στρατιώτες να χρησιμοποιήσουν το νησί ούτως ή άλλως.

Αυτό που δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή είναι «Ποιος θα χτυπήσει πρώτος;;». Θα χτυπήσει το Ισραήλ/ΗΠΑ/ΗΒ την Χεζμπολάχ στον Λίβανο ή θα χτυπήσει πρώτα η Χεζμπολάχ/Ιράν το Ισραήλ;;

Όποιο κι αν συμβεί πρώτο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει την πιο μαζική στρατιωτική σύγκρουση που έχει παρατηρηθεί σε αυτόν τον πλανήτη σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για εχθροπραξίες, οι παραστρατιωτικές δυνάμεις έχουν αρχίσει να κινούνται από το Ιράκ στο Μπουκαμάλ της Συρίας, φωτογραφία παρακάτω:


 Ο χάρτης παρακάτω δείχνει την περιοχή του Μπουκαμάλ της Συρίας, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να καταλάβουν για να δουν τη σχέση της με το Ισραήλ:


 

Αυτές οι παραστρατιωτικές δυνάμεις, που αριθμούν σε χιλιάδες, κινούνται από το εσωτερικό του Ιράκ, προς τη Συρία, για να μπορέσουν να φτάσουν και να επιτεθούν στο Ισραήλ.

Η Χεζμπολάχ ζήτησε επίσης από τον αδελφό του Σύρου προέδρου , Μαχέλ Άσαντ, ο οποίος είναι Σύρος στρατιωτικός αξιωματούχος, να προετοιμάσει την 4η μεραρχία μηχανοποιημένων αρμάτων μάχης της Συρίας για να ανοίξει ξανά το μέτωπο των Υψωμάτων του Γκολάν και να προετοιμαστεί για έναν μακρύ πόλεμο εναντίον του Ισραήλ.

Οι δυνάμεις εντός του Λιβάνου    κινούνται    προς τα νότια, στα σύνορα του Λιβάνου με το βόρειο Ισραήλ.

Έπίσης, υπάρχουν πολύ μεγάλες μετακινήσεις μαχητικών αεροπλάνων σε χώρες γύρω από το Ισραήλ, και υπάρχουν κινήσεις από μέρη όπως η Κύπρος, για να επιτρέψουν στα αεροσκάφη των ΗΠΑ/ΗΒ να υπερασπιστούν το Ισραήλ.

 Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να στείλουν πρόσθετα μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ως απάντηση στις απειλές του Ιράν και των πληρεξουσίων του στη Γάζα, τον Λίβανο και την Υεμένη να επιτεθούν στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες για να εκδικηθούν τον θάνατο του Ισμαήλ Χανίγιε αυτήν την εβδομάδα.

Όλη αυτή η κατάσταση είναι κυριολεκτικά έτοιμη να ΕΚΡΑΓΕΙ σε πραγματικό, θανατηφόρο, πόλεμο. Σήμερα. Είτε ξεκινήσει σήμερα είτε όχι, θα πρέπει όλοι να περιμένουμε και να δούμε. Είναι σίγουρο ότι με όποια κίνηση γίνει...θα ΕΜΠΛΑΚΕΙ και η Τουρκία....θα προσπαθήσει να χτυπήσει το Νότιο μέρος της Κύπρου.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω..
Η Κύπρος, προκειμένου να εξυπηρετήσει 2 χώρες που έχουν ευθύνη για την εισβολή του '74 απομονώνεται εν μέσω υψηλής τουριστικής περιόδου, και γίνεται στόχος της άλλης "εγγυήτριας δύναμης" που κατέχει το 40% εδώ και 50 χρόνια....
Ταυτόχρονα οι "Ως Δαμέ" κόβουν τα συρματοπλέγματα στην πράσινη γραμμή για να μπαίνει ο κάθε πικραμένος -απ'ότι είδαμε πρόσφατα και με τη βοήθεια ανδρών της ΟΥΝΦΙΚΥΠ- και εν δυνάμει -λόγω θρησκεύματος, τόπου καταγωγής, αλλά και ενδεχομένως πράκτορα της Τουρκίας που τους στέλνει- και -ίσως- περιμένει το ςμς να ξεκινήσει τη δουλίτσα που έχει αναλάβει...
Παραφροσύνη!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Παραφροσύνη!!!!!!!!!!!!!"

Aκριβώς. Και όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβουμε το που οφείλεται η πτώση και η σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας… διότι οι πολλοί κατηγορούν τους πολιτικούς, με σκοπό να κρύψουν την δικιά τους σαπίλα… εξ΄ άλλου οι πολιτικοί δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο πολιτικός καθρέπτη, η κορυφή μιας σάπιας κοινωνίας όπου καταρρέουσα όζη. Τόσο εδώ όσο και στην Κύπρο.

Την καλημέρα μου κ.Ξενοδόχε.