ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί γίνεται τώρα αυτή η εξέγερση στην Αγγλία και όχι εμφύλιος που μας λένε κάποιοι;; 

Αυτή την στιγμή  Μ. Βρετανία, συνταράσσεται από εξεγέρσεις .Τυχαία γίνεται όλο αυτό;; Καθόλου τυχαία, ο πολύς κ. Musk, βαστάζος πλέον του Τραμπ, προαναγγέλλει εμφύλιο* πόλεμο στην μητρόπολη της πρώην Βρετανικής Αυτοκρατορίας ως αποτέλεσμα της δολοφονίας των 3 κοριτσιών στην Αγγλία! Αυτοεκπληρούμενος προφήτης ο τύπος, μάλλον κάποιος του είπε κάτι από πριν.

O στόχος:
 
Ο έλεγχος του 60% των παρατραπεζικών συναλλαγών που διενεργούνται ανάμεσα σε πρώην αποικίες/φυλάκια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Τους γνωστούς φορολογικούς παραδείσους που συντονίζεται από το City του Λονδίνου ξεπλένοντας τα περισσότερα μαύρα του πλανήτη.
 
✔️Πρέπει να ανοίξει ο δρόμος, του είπαν τα αφεντικά του στην Blackrock, αυτοί να αντικατασταθούν από τους σχεδιασμούς του βαθέως κράτους του θείου Σαμ. Με την επέλαση του νεοφιλελευθερισμού 2.0 που μαγειρεύουν (με Τραμπ ή Χάρις, αδιάφορο) για τον έλεγχο των μαύρων. Πρέπει να τον έχουν άλλοι, λέει.
 
Εκτός αν...
 
Η ανάπτυξη του web3.0 που βάζει τέλος σε όλη αυτήν την παράνοια, είναι μιας άλλης τάξης συζήτηση. Θέμα για άλλο post. Προς το παρόν παίζει επίσημα αυτό: ΕΔΩ.

* Εμφύλιος θα ήταν αν πλακώνονταν Άγγλοι με Άγγλους...εδώ πλακώνονται Άγγλοι με λαθρομουσλίμια άρα ΔΕΝ είναι εμφύλιος, αλλά ΠΟΛΕΜΟΣ.
 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Περιεργα" πραγματα στο Βασιλειο:
https://dimpenews.com/2024/08/06/reseauinternational-υπεύθυνος-για-τις-εμφύλιες-ταραχέ

ΛΟΚΙ