ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ (Ή τι κρύβεται πίσω από την "μεταγραφή" ενός Kennedy στο ρόστερ των Τραμπικών)
 
Για όποιον/α προσπαθεί να αντιληφθεί την διεθνή πολιτική χωρίς κάποια ανάλυση επί της κυοφορούμενης παγκόσμιας νομισματικής μεταρρύθμισης, φαντάζει ως "κωλοτούμπα" και η πρόσφατη "μεταγραφή" του ανεξάρτητου υποψήφιου Κένεντι (γιου του Ρόμπερτ Κένεντι) -που η οικογένεια του είναι ο σκληρός πυρήνας της δεξιάς πτέρυγας του Δημοκρατικού Κόμματος, με την απόσυρση του από ανεξάρτητος υποψήφιος υπέρ του Τράμπ. 
 
🔺️Ο Κένεντι Jr στήριξε την υποψηφιότητά του πάνω σε τρεις (κυρίως) άξονες προτάσεων:
 
-Στην διαφάνεια των συναλλαγών του κράτους με την εκτέλεση όλου του Αμερικανικού προϋπολογισμού πάνω σε διαφανή δίκτυα blockchain. Ανατριχίλα έπεσε στα ένθεν κεκείθεν lobbies μπροστά σε κάτι τέτοιο, που θα μπορούσε να φέρει τις ΗΠΑ στο ίδιο τεχνολογικό επίπεδο με την Κίνα, που προηγείται ήδη κατά 8-10 χρόνια σε αυτόν τον κρίσιμο τεχνολογικό τομέα που θα στηρίξει και την επόμενη γενιά των ψηφιακών νομισμάτων. Πως θα κινούνται μετά τα "μαύρα", οεο;; Είπαν.
 
-Στην κάθετη αντίθεση του στο να εισαχθεί και στις ΗΠΑ ένα τραπεζικό ψηφιακό δολάριο τύπου CBDC, όπως το κινέζικο γουάν που ήδη κυκλοφορεί, το ψηφιακό ευρώ που ετοιμάζει η Λαγκαρντ ή το ψηφιακό ρούβλι του Πούτιν. Επέμεινε στα ιδιωτικής "κοπής" ψηφιακά πάγια τύπου bitcoin ως εναλλακτικά του κλασικού δολαρίου.
 
-Στην αντίθεση του στην Αμερικανική πολιτική στο Ουκρανικό, που την θεωρεί (σωστά) ως αποτέλεσμα των επιρροών του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος και της Blackrock, του μεγα-fund των 11 τρισ, που ήδη έχει αναλάβει να διαχειριστεί και την Ουκρανία ως asset που πλέον χρήζει ανοικοδόμησης.
 
🔺️Ο Τραμπ, μόλις πριν ένα μήνα, έκανε όμως μια πολύ μεγάλη "κωλοτούμπα". Από φανατικός πολέμιος των "κρυπτονομισμάτων" έγινε και αυτός ένθερμος υποστηρικτής του bitcoin! Χωρίς φυσικά κανένα συγκεκριμένο σχέδιο του να αποκαλύπτεται δημόσια, αλλά μόνο με λαϊκισμούς του τύπου "να κρατήσουμε τα bitcoins στην Αμερική". Πως, δεν είπε...
 
Η δική του ατζέντα είναι όμως ξεκάθαρη μόνο ως προς την Blackrock και την ατζέντα της "Πράσινης Μετάβασης" που προωθεί αυτό το fund ως την νέα "μεγάλη ιδέα" που θα σώσει τις επενδύσεις της στο απειλούμενο συνεχώς με κατάρρευση τραπεζικό σύστημα. Οι βασικοί χορηγοί του Τραμπ συνεχίζουν να είναι οι πετρελαϊκές του Τέξας, βλέπεις
 
✔️Και αυτό, η σύμπλευση Τραμπ-Κενεντι απέναντι στα σχέδια της Blackrock, ήταν υπεραρκετή για να γίνει και η μεταγραφή-κωλοτούμπα του Κένεντι υπέρ του Τραμπ, που πρώτο έσπευσε να επικρατήσει το απανταχού Παπαγαλιστάν του ...Πούτιν.
 
Όλα αυτά τα (σχεδόν) ακατανόητα εξηγούνται όμως.
 
Το ψηφιακό δολάριο που μεθοδεύει η Blackrock (ως CBDC-Central Bank Digital Coin με Central Bank την ίδια!), θέλει αυτό να αντικρίζεται με την αξία των μετοχών των εταιριών που ελέγχει (ανάμεσα τους και οι εταιρίες του κ. Tesla, η Microsoft, όλες οι αμερικανικές τράπεζες και σχεδόν το σύνολο του ενεργειακού τομέα, των πετρελαιάδων του Τέξας συμπεριλαμβανομένων). Επιχειρείται έτσι η εισαγωγή ενός νεοφιλελευθερισμού ver2.0. προς αντικατάσταση του προηγούμενου που τελείωσε μαζί με την παγκοσμιοποίηση το 21 στην Σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη υπό τον Μπάιντεν.
 
Το bitcoin και όλα τα άλλα παρεμφερή σε αυτή την μετάλλαξη του νεοφιλελευθερισμού ver1.0 στην ver2.0 μεταλλαξη του είναι οι ...λαγοί. Και της τεχνολογίας blockchain που απαιτούν όλα τα digital assets για να κινηθούν με τις προδιαγραφές που έθεσε το ΔΝΤ το 23 (με σοβαρό ρόλο και στην ΑΙ) και για το κανονιστικό πλαίσιο κυκλοφορίας τους.
 
✔️Έτσι το ευρώ τίθεται έτσι εκτός μάχης, με την ΕΕ να έχει μόνο τον Κανονισμό MICA για να αμυνθεί σε όσα μεθοδεύονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
 
Όμως το σκάσιμο της φούσκας όλων των παρατραπεζικών υποπροϊόντων των δανείων (που παράγουν το χρήμα από το 71 και μετά), που μοιραία ακολουθεί την επίσημη ανακοίνωσή μιας τέτοιου μεγέθους νομισματικής μεταρρύθμισης (αλά Τραμπ, αλά Κένεντι ή αλά Blackrock-αδιαφορο), εκτός από το ευρώ, καταστρέφει και το R5, το "αντιδολάριο" που ετοιμάζουν οι χώρες των BRICS για τις μεταξύ τους συναλλαγές. Το συνθετικό αυτό νόμισμα της Ανατολής, που είναι και η πραγματική αιτία του Ουκρανικού, θα αντικρίζεται από commodities (την χρηματιστηριακή αξία των αποθεμάτων τους σε πετρέλαιο, στάρι, νερό(!) κλπ) και τα fiat (δηλαδή παραγόμενα από δάνεια) εθνικά νομίσματα των χωρών BRICS, που θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν την πεπατημένη του νεοφιλελευθερισμού ver1.0, που ευαγγελίζεται και ο Τραμπ.
 
✔️Θεωρητικά: check mat του βαθέως κράτους του θείου Σαμ.
 
✔️Στην πράξη: Μπάχαλο! Κούγκι! 
 
✔️Κοινώς: Global Reset της WEF/Blackrock από τους δήθεν "αντισυστημικους"  γύρω από τον Τραμπ, με λαγό ένα Κένεντι. Αυτή είναι η (αναγκαστική) μεγα-κωλοτούμπα όλων!

Μην περιμένεις όμως κάτι τέτοιο από τον Τραμπ ΕΔΩ.

Σχετικό ΕΔΩ, και ΕΔΩ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να είναι τόσο ενδελεχής η ανάλυση μου, θα έλεγα ότι αυτό που γίνεται στις ΗΠΑ θυμίζει Ελλάδα της δεκαετίας 90-2000,όπου υπήρχαν 2 κόμματα μέσα σε ΠΑΣΟΚ -ΝΔ οι ΣημιτοΜιζοτακικοί φιλελέρες αμερικανογερμανολάγνοι διεθνιστές(ο ένας λόγω του αδερφού του, ο άλλος λόγω Μίζενς) ενάντια των βέρων γαλλοαμερικανολάγνων "εθνοκεντρικών" Παλαιοπασόκων(Ακης,Γιαννόπουλος)με τους παρελθοντολάγνους ΝΔήτες (SomeAre Ass,Βούδδας της Ραφήνας,καταΚαημμένος και άλλα κα'ι'νάρια) .
Το ίδιο και στα κεντρικά, από τη μιά έχουμε τη φράξια ΛΟΑΤΚΙ/ανοιχτοί κ@λοι-ανοιχτά σύνορα λεφτά από αέρα κοπανιστό του Μπούς Τζούνιορ+Κλίντον+Ομπάμα, με τους ΜΑΓΚΑ/φτιάξτε εργοστάσια να έχει ο κοζμάκης δουλειά,με πιό κλειστά σύνορα και πιό πατροπαράδοτες οικογένειες.
Με την υπογράμμιση πάντα πώς οι μισοί ισχυρισμοί τους χωράνε πολλά εισαγωγικά, και περισσότερη κουβέντα,και ΠΑΝΤΑ με την προ'υ'πόθεση ότι πιό συχνά κάνουν τ'αντιθετα απ'όσα λένε, παρά τα πιστεύουν (πολιτικοί είναι άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά τους)ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

και ένα τελευταίο σχόλιο. τι πιστεύετε για το ναυάγιο στην Ιταλία;Αντε να πούμε οτι ο Λιντς πνίγηκε για να κλείσει το στόμα του όπως τρακαρε 3 μέρες πριν το συνεταιράκι του.Ο πρόεδρας της Μέρυλ Λύντς όμως;;;

Ανώνυμος είπε...

Συντάξεις, κυβερνοασφάλεια, Νότιος Αμερική, Σικάγο, μακαρονονήσι, μεντορας Μόργκαν Στάνλεϊ, ντιγκινταγκανήσι, ούτε τούρκικο σήριαλ να παιζόταν!
Λιντς ίδρυσε την εταιρεία Autonomy το 1996. Η ειδικότητά της ήταν η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το 2013 ίδρυσε την Darktrace δημιουργό της τεχνολογίας Autonomous Response. https://darktrace.com/
https://www.bbc.com/news/articles/c5yl0q7e05lo
Jonathan Bloomer, 70, Briton joined international specialist insurer Hiscox Ltd last summer and became chairman in July last year.
The diversified international insurance group is listed on the London Stock Exchange and headquartered in Bermuda at Chesney House in Hamilton.
https://www.royalgazette.com/article/article/20240820/hiscox-chairman-among-missing-after-yacht-sinking/
Επενδυτής στην Darktrace είναι η Vitruvian Partner
https://www.vitruvianpartners.com/private-equity-reporting-group-guidelines
Αντιπρόεδρος και σύμβουλος κυβερνοασφάλειας της Vitruvian Partners, είναι ο Αλεξάντερ  Άρμπουθνοτ με μητέρα τη Λαίδη Έμμα Άρμπουθνοτ, επικεφαλή δικαστή  του Γουέστμινστερ που επέβλεπε τη διαδικασία έκδοσης κατά του Τζούλιαν Ασάνζ.
Η Darktrace πρόκειται να αγοραστεί από την αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Thoma Bravο http://declassifieduk.org
Bravo began his professional career working in mergers and acquisitions for Morgan Stanley. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Orlando_Bravo https://www.cliffordchance.com Αξιοπρόσεκτο τα δισεκατομμύρια της "μονόπολης"
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thoma_Bravo
https://fortune.com/2024/08/20/jonathan-bloomer-morgan-stanley-chairman-presumed-dead-bayesian-yacht-prudential-mike-lynch/