ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Ο χειρότερος πρωθυπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους..... Με τεράστια διαφορά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο χειρότερος πρωθυπουργός από καταβολής ελληνικού κράτους....Με τεράστια διαφορά

Μόλις στο 1% το ποσοστό απορρόφησης πόρων για πυροπροστασία!

ΤΙ σκούζετε τώρα ορέ κλεφτόπουλα για το... μικροκλίμα;;
 
Μόλις 11 τα διαθέσιμα εναέρια μέσα για την φωτιά στην Ανατολική Αττική. Και από αυτά, τα περισσότερα air-tractors, δηλαδή μονοκινητήρια αεροπλανάκια που κουβαλούν ένα κουβαδάκι νερό.
 
Έχει καεί ΟΛΗ η χώρα. Δηλαδή ρε ΜΑΛΑΚΕΣ πότε έχετε σκοπό να σβήσετε έστω και μια φωτιά. Στο όρος Όρβηλος η φωτιά καίει για 29 μέρα συνεχόμενα. Τι περιμένεις ρε κοιμισμένε λαέ και δεν τους αρχίζεις στις  κλωτσιές;;; Έχετε καταλάβει ότι καίγεται οικιστικός ιστός ε; Όχι 5 σκόρπια σπίτια και βίλες μέσα στο δάσος... οικιστικός ιστός μεγάλων δήμων.

Που να γίνει και πόλεμος στην Ελλάδα τι οργάνωση έχουμε να δούμε !
 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρίν από 2-3 μήνες είχε βγει ένα δημοσίευμα πως για τα αστεία αυτά αεροπλάνα στην όψη και στις δυνατότητες τους, στοίχησε περισσ΄τερο η ενοικίαση τους, απ'ότι θα στοίχιζε η αγορά τους.
Επίσης όταν πήγε ο Μιζοτάκης στον Καναδά για τα κανανταίρ την άνοιξη, μιά άλλη χώρα αγόρασε τον ίδο τύπο 20% φτηνότερα από εμάς.........Ας κάνω και ένα πικρόχολο σχόλιο..Έρχεται σήμερα "€υρωπε'ι'κή βήθεια", από 3 χώρες + της Τουρκίας(για να μην της παραδόσουμε καμμένη γή;).Τ'αεροπλάνα της θα πετάνε νερό ή βενζίνη στη φωτιά;;
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Ξενοδόχε...φωτιά εντός αστικού ιστού , σημαίνει ότι η πόλη έπεσε. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. Αν ήθελαν θα τις έσβηναν, η δεν θα επέτρεπαν καν να ανάψουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η Αθήνα έχει τελειώσει κ.Ξενοδόχε και θα αρχίσει να συρικνώνεται σιγά σιγά....θα πρέπει η νέα πρωτεύουσα να μεταφερθεί κάπου στην Μακεδονία. Η το νέο διοικητικό κέντρο της χώρας να γίνει μεταξύ Λαμίας και Βόλου.

Όσο γρηγορότερα πέσει η Αθήνα....και η τσογλανοπαρέα των Αθηνών τόσο καλύτερα για το Έθνος.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα η φωτιά να μην καίει μόνο το σπίτια όσων ψήφισαν Κρυφα-κούλη Μιζοτάκη και λοιπά βοθροκόμματα. Ο μεγάλος αυτοκράτορ φαντάζομαι να παίζει την παπ-άρπα του και να κοιτάει από το μπαλκόνι την πρωτεύουσα να καίγεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος αυτοκράτωρ .............. την πρωτεύουσα να καίγεται.
Ακριβώς έτσι! Καλημέρα
Σήμερα καίγεται το Αύριο, όπως και πριν 15 έτη περίπου!
Η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο και λόγω συντεταγμένων (σε πνευματικό επίπεδο) αλλά και γεωπολιτικά!
Αν δημιουργήσουν κουρδικό κράτος, που θα πάνε τα μογγολάκια!
Που θα πάνε τα εβραιόπουλα!
Θεωρώ, ως πιθανότερο, την παραπλάνηση ή τα αντίποινα μεγάλων δυνάμεων και οργανισμών προς την Ελλάδα, για κάποιο λόγο ( διαίρει και βασίλευε)!
Ψυχικό Σθένος και διαύγεια πνεύματος για το καλύτερο δυνατόν!

Ανώνυμος είπε...

δεν διαφωνούμε σε πολλά απ'όσα γράφετε στα σχόλια, αν και δεν είναι η 1η φορά που καίγεται ο αστικός ιστός -έχει γίνει σε όλα τα βουνά της Αθήνας (Υμηττός με τα ραντάρ του στρατού σε Καρέα και Ανω Γλυφάδα, Πεντέλη στις περιοχές Πεντέλη,Εκάλη, Πάρνηθα στους Θρακομακεδόνες, ακόμα και Αιγάλεω στην Πετρούπολη)ίσως όχι σε τόσο μεγάλη έκταση όπως τώρα .......στην Μακεδονία πως θα κάνουμε πρωτεύουσα, θα μπερδεύεται ο κόσμος με τα Σκόπια......Και -ταπεινή μου άποψη- το πρόβλημα δεν είναι η παρέα των Αθηνών, αλλά των Στοών σε Λονδίνο/Παρίσι και οι ελληνόφωνοι του Λάνγκλε'υ'......Και ένα εξαίρετο άρθρο περί €υρωπε'ι'κής €νεσης και πυρκαγιών................................https://cosmostatus.blogspot.com/2024/08/blog-post_9.html

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...


Μπορείτε να ξεβρακώσετε τους πάντες, γιατί δεν το κάνετε;;;;;;;;;;;;;

13 Αυγούστου, 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

.
Όταν θα βρίσκω και άλλους θα τους ανεβάζω εδώ.

Τους αριθμούς αυτούς δεν τους ανοίγει η google.

Μόνο αυτός ο μπροτζερ τους ανοίγει…….. https://duckduckgo.com/

Αντιγράφετε καθαρά μόνο τον αριθμό

και τον γράφετε στον μπροτζερ που σας υπέδειξα.

Την πολύχρονη έρευνα έκανε
ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

.
https://arxaiaithomi.gr/2024/08/13/%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%be%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%8e%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b3/

.