ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Οδηγίες προς ψηφοφόρους Μητσοτάκη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οδηγίες προς ψηφοφόρους Μητσοτάκη

Δυστυχώς κάθονται μπροστά στον καθρέφτη και αυτοθαυμάζονται επειδή κατάφεραν να γαμήσουν μιά ολόκληρη χώρα και τους κατοίκους της. Δεν είναι απλώς ραγιάδες, αλλά κάτι χειρότερο παράδειγμα ραγιαδισμού στην φώτο κάτωθεν :

Δεν είναι απλώς μια φωτογραφία ραγιαδισμού ...είναι η φώτο της βρωμιάς, της σαπίλας, και της διαφθοράς της "ελληνικής" κοινωνίας. Ο πάτος και ο απόπατος μαζί...όλα τα σκατά ενωμένα.

Όλοι αυτοί πάνε και ψηφίζουν και επηρεάζουν το μέλλον των Ελλήνων και είναι της νοοτροπίας...Εγώ να μαι καλά και δεν γαμιούνται οι άλλοι ...αι σιχτίρ πρωινιάτικα λαμόγια. Καρκίνο να βγάλετε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
Τις ίδιες οδηγίες ν ακολουθήσουν και όσοι ψηφίσανε ΓΑΠ.
Ο ΚΟΥΛ-ΩΤΑΚΗΣ βρήκε μνημονιακή Ελλάδα που είχε δημιουργήσει ο μέντοράς του Ελίτσες και ο αποστάτης πατέρας του, μαζί με όλους τους υπόλοιπους. Δεν απαίτησαν τα χρωστούμενα από τους υπαιτιους δύο Π.Π.
https://www.dikastiko.gr/articles/ilias-klappas-to-katochiko-daneio-kai-oi-germanikes-apozimioseis-einai-nomiko-kai-politiko-zitima-tis-epikairotitas/
https://www.news247.gr/politiki/kastelorizo-to-diangelma-papandreou-prin-14-xronia-kai-i-eisodos-sta-mnimonia/
Για να μην ξεχνάμε
https://youtu.be/bwsDCmH1jBY?si=ZoAnu6li6X9gSUCM
Κατά τ άλλα, μόνο ο λαός μπορεί ν απαιτήσει τα χρωστούμενα με μεθόδους ΓΚΑΝΤΙ ή να μας τα χαρίσουν
Καλό ΣΚ

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε εμφύλιο απλά επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ λαμπάδες και μοσχάρια για να πάρουν μαχαίρια και πιστόλια να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο πυροβολούνται με τις ψήφους. Ψηφίζει ο ένας Μητσοτάκη ελπίζοντας ότι αυτός θα σκοτώσει τον γείτονα του. Για αυτό το κομματικό φάσμα στηρίζει την ορολογία αριστεροί δεξιοί κτλπ για να διατηρεί και λεκτικά την ορολογία του εμφυλίου.
Ένα σωστό σλόγκαν για ένα ελληνικό κόμμα θα ήταν "Σκότωσε έναν αριστερό/δεξιό σήμερα με την ψήφο σου, μπορείς!"