ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Σε συντρίμμια τουρκικού Drone βρέθηκαν τμήματα που είναι " Made in Israel"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε συντρίμμια  τουρκικού Drone βρέθηκαν τμήματα που είναι " Made in Israel"

Αυτή είναι η γλυκόπικρη ειρωνεία του Ισραήλ και της Δύσης που προμηθεύουν εξαρτήματα και εξοπλισμό στην τουρκική Βιομηχανία Drone μόνο για να προβάλει η Τουρκία τη δύναμή της σε ξένο έδαφος , να πουλάει "μαγκιές" και να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση για να απειλεί μετά χώρες όπως η Κύπρος, η Ελλάδα και το Ισραήλ.

Μόνο σε ανυπεράσπιστους γυναικόπαιδα γέρους ξέρουν πουλάνε "μαγκιά" .Οι τούρκοι δεν έχουν πολεμήσει με κανέναν κρατικό στρατό , σε κρατικό επίπεδο.! Ποτέ ο αντίπαλος ο εχθρός των τούρκων δεν ήταν ΕΝΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ .

 


Όλοι αυτοί με τους οποίους έρχεται σε σύγκρουση δεν έχουν ούτε ΣΤΡΑΤΟ, ούτε ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ούτε ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ούτε ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ, και ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ούτε ένα ενσωματωμένο σύστημα εσωτερικού συντονισμού των «στρατευμάτων».! Όπως σας έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα κανω το πικρό μου σχόλιο κ.Λύκαστρε, αυτό που περιγ΄ραφετε ως
"Όλοι αυτοί με τους οποίους έρχεται σε σύγκρουση δεν έχουν ούτε ΣΤΡΑΤΟ, ούτε ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ούτε ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ούτε ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ, και ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ούτε ένα ενσωματωμένο σύστημα εσωτερικού συντονισμού των «στρατευμάτων».! " μου θυμίζει τις ελληνικές ΕΔ, που ακόμα και η ενδοεπικοινωνία τους ανήκει στην ντό'ι'τσε τέλεκομ
Να προσθέσουμε και ότι όπου μπουκάρει η Τουρκία, έχει την ανοχή ή και την βοήθεια των ΗΠΑ/Η.Β./€υρωπε'ι'κής €νεσης
ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Να προσθέσουμε και ότι όπου μπουκάρει η Τουρκία, έχει την ανοχή ή και την βοήθεια των ΗΠΑ/Η.Β./€υρωπε'ι'κής €νεσης"

Aυτή η ανοχή κάποτε θα τελειώσει. Τίποτε δεν διαρκεί για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Aυτή η ανοχή κάποτε θα τελειώσει. Τίποτε δεν διαρκεί για πάντα.
ΕΙΘΕ-Μακάρι να ζήσουμε να το δούμε κ.Λύκαστρε