ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Αφάνταστο πόσες παπαριές μπορεί να πει ένας καράφλας

 Δένδιας: Τιμούμε την Υπέρμαχο Στρατηγό μας και βαδίζουμε στον δρόμο για τις ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις που είχε ποτέ η χώρα#Δεκαπενταυγουστος pic.twitter.com/cqnKwVphR2

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Αφάνταστο πόσες παπαριές μπορεί να πει ένας καράφλας

Στην ηγεσία του οποίου το ΠΝ είναι πιο αδύναμο από ποτέ και η ΠΑ έχει μείνει χωρίς όπλα ακριβείας αέρος εδάφους, νέα επίγεια ραντάρ και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Αυτός εδώ κύριοι ονομάζεται παπατζής και οι ψήφοι που θα πάρουν ΔΕΝ πρέπει να ξεπεράσουν τις 100.000. Μόνα κάτι Ν.Δειμιοκρατικά μουνόπανα θα τους ψηφίσουν.

Ούτε η Παναγιά δεν θα μας σώσει με εσάς που μπλέξαμε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ποιοι απαρτίζουν το "κράτος".... το κράτος το απαρτίζουν αυτοί που το νέμονται, αυτοί που το υπηρετούν και αυτοί που το στηρίζουν με την ψήφο τους. Και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να απαλλαγούμε από αυτούς γιατί  ο τρόπος που μας έχει επιτρέψει το "κράτος" να αντιδρούμε είναι λάθος και δεν είναι τυχαίο λάθος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ματιά στα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας Son of Saul (2015), τι λέγανε στους Εβραίους, για να τους βάλουν στον θάλαμο αερίων.
Μητσοτάκης, Δένδιας και η παρέες τους αυτό κάνουν. Μας αδυνατίζουν συστηματικά σε όλους τους τομείς. Και αυτά που λένε δεν είναι "παπαριές", είναι το ναρκωτικό στο θύμα πριν το οδηγήσουν στον θάνατο.
Μια ματιά επίσης στην ταινία The Cut (2014) για την γενοκτονία των Αρμενίων είναι χρήσιμη. Για τον Ποντιακό Ελληνισμό ξέρουμε.
Στους πληθυσμούς των Αρμενίων και των Ποντίων δεν είπανε ότι θα τους εξολοθρεύσουν. Τους στραγγάλισαν οικονομικά, έστειλαν τον ανδρικό πληθυσμό στα τάγματα εργασίας, και μετά τους είπανε "πάμε βόλτα" ... στις ερήμους και τα βουνά, χωρίς φαγητό και νερό.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κάθε διορισμενος πουστης και Λουλλου της εξουσίας τα ίδια λέει!!

Πριν 50 χρονια τα ίδια λέγαν οι λοιποί καραγκιοζησδες υπηρεσίας ( Μεραρχία Μ, είναι άσκηση, ειναι ταινίες , είναι φίλοι μας , κειται μακραν κτλ κτλ ) με τα γνωστά «τυχαία» αμαγειρευτά (λέμε τώρα 🤣🤣🤣)αποτελέσματα .

https://www.polignosi.com/cgibin/hweb?-A=53120&-V=limmata

Ας λένε ότι θέλουν . Τις μετρήσεις τις είχαν από τότε . Τώρα έχουν και στρατό μέσα . Τι άλλο θέλουν ….;;;

Χαλί μηπως ;;
Καλύτερα τώρα !!
Κάποιοι περιμένουν στα τέσσερα με την όπισθεν …
Άσε που έχουν και IBAN έτοιμο !!

Αστέ τις ταινίες και ελάτε για το ριάλιτι με τον αληθινό επόπτη /σκηνοθέτη …..

Φτάνει θέατρα και νάζια Τεντε (10/10 )
Ενημέρωσε το συμβούλιο 🤣

Ουδείς φέρει ευθύνη όταν απομακρυνθεί από το ταμείο όποτε τρέχα για να λάβεις το αργύριο σου😎

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Σε μνήμη των πιο κάτω ….

http://70tm.blogspot.com/2011/09/1964.html

https://www.polignosi.com/cgibin/hweb?-A=9041&-V=limmata