ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Πανσέληνος 19/8/24

  

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πανσέληνος 19/8/24

Και αρχίζει και γεμίζει το φεγγάρι... σιγά σιγά .λίγο πριν την Πανσέληνο..Ένα Ταυ τετράγωνο σχηματίζει αυτό το φεγγάρι σε αντίθεση με Άρη Δία στους Διδύμους και στο μεσοδιάστημα τους έχουν τον Κρόνο από τους Ιχθείς.. 

Και μια Σελήνη απέναντι στον Υδροχόο έτοιμη για επανάσταση και έχουμε έναν Ουρανό που κάνει τις ζημιές. Άσχημες συμπεριφορές, θέματα με ίντερνετ, θέματα με πολέμους, τις φωτιές,  ένας ΣΕΙΣΜΟΣ. Ταυτόχρονα έχουμε και ένα Ταυ τετράγωνο  με Αφροδίτης Κρόνου και Δία Άρη . Θα έχουμε ανεπιθύμητες ενέργειες, εκπλήξεις , επαναστάσεις, τρομοκρατίες ενέργειες...πως είναι όταν φυσάει ο αέρας και μαζεύει όλα τα σκουπίδια σε ένα μέρος, ακριβώς το ίδιο.

Μέσα όμως από το παιχνίδι Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα που γίνεται τώρα , όσα παιδιά θα γεννηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν αυτούς τους πλανήτες έτσι να "υφαίνουν" και να είναι ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ...θα είναι ΠΑΛΑΙΕΣ ΨΥΧΕΣ, που σημαίνει ότι θα έρθουν ,θα γεννηθούν τώρα για να διορθώσουν αυτό το χάλι που  έφτιαξαν κάποιοι σήμερα. 

Ουρανός στον Ταύρο, Ποσειδώνας στο Ιχθύ, και Πλούτωνας στον Αιγόκερο αυτοί οι 3 μαζί κάνουν μεταξύ τους ,ο Ουρανός τρίγωνο με τον Πλούτωνα , και οι δύο τους εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Προετοιμάζουν αυτήν την επανάσταση που θα γίνει για να απαλλαχθούμε από όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα παρατράγουδα από προχτές με την ......αύρα κάποιων πελατών, με εξέθεσε και η καμαριέρα 3 φορές στους "μυστήριους", κόπηκε και το νερό και πήγα ν'ανοίξω το πιεστικό της δεξαμενής, και δεν δουλεύει......Αμα περιμένω να να γεννηθούν και να μεγαλώσουν τα παιδιά,κλάφ'τα Χαρ'αλαμπε