ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Οι Αμερικανοί αρνούνται την αποδέσμευση του PrSM για τη Νορβηγία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και εδώ στην χώρα μας οι εγχώριοι μαλάκες των αμυντικού ειδήσεων με τις βαριές πένες, θέλουν η αναβάθμιση των m270 να γίνει από lockheed. Τι διάολο; Πληρωμένα άρθρα;

  

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Νορβηγίας, η αμερικανική κυβέρνηση φέρεται να αρνείται την αποδέσμευση του νέας γενιάς βαλλιστικού πυραύλου, Precision Strike Missile (PrSM), προϊόν παραγωγής της Lockheed Martin. Το ζήτημα της προμήθειας των αμερικανικών πυραύλων PrSM έχει και άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον δεδομένου του προγράμματος εκσυγχρονισμού των πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων M-270 MLRS. 

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.tu.no/artikler/norge-far-ikke-kjope-amerikanernes-nye-langdistanse-missil/549990 

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , το πρωί το διάβασα και σε σκεφτόμουνα , πόσο δίκιο έχεις για το europuls που είναι και ευρωπαϊκά και παίρνουν ένα σωρό βλήματα να μην κρεμόμαστε από ορέξεις του state department και της lockheed . Άλλοι υπάκουοι που πήραν τον πούλο . Μόνο με αυτήν την είδηση πρέπει να ακυρωθεί το φόλα 35 letter of intention και να πάρουμε ραφαλ και συμμετοχη στο νέο ευρωπαϊκό αεροσκάφος , ούτως ή άλλως συζητάμε για 2035+ για επαρκείς αριθμούς και των 2 οπότε μικρή η χασούρα και να έχουμε πρόσβαση στον κώδικα . Γενικά θέλει απογαλακτισμό από τον σερίφη και στροφή στα ευρωπαϊκά με συμμετοχή μας . Άρα εμείς δεν θα τους πάρουμε ποτέ , βουρ για Ισραηλινούς κτλ αντίστοιχους LORA .
Μια που διάβαζα για τον εξοπλισμό της Ουκρανίας με σουίτες ηλεκτρονικού πολέμου στα f16 εμάς μας δίνουν αυτά τα pod και την ανάλυση απειλών ?
Και όταν έχεις χρόνο οι ανακοινώσεις για κορβέτες του ΑΓΕΝ κτλ έχουν νόημα ή πλέον πρέπει να στραφούμε σε μεταχειρισμένα μέχρι το 2030 προλαβαίνουμε ?

Εδώ δεν μας δίνουν την βαφή για τα f16 και κιτ καθοδήγησης βομβών που έχουμε , σιγά μην μας δώσουν έξυπνους πυραύλους για οποιοδήποτε σύστημα αφού μας χαρίζουν στην Τουρκία . Το θέμα είναι να τορπιλιστεί ο Μητσοτάκης και να σπρωχθεί η Τουρκία σε κινήσεις κατά τις δύσης .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , και 2 άρθρα για περιφερόμενα πυρομαχικά και χειροβομβίδες που θα έπρεπε να εκπαιδευόμαστε όλοι για χρήση . Από ότι γράφουν θα είναι σε μερικά χρόνια βασικός εξοπλισμός σε κάθε στρατιώτη αλλού και με χρήση από την διμοιρία θα μπορεί να κάνει και προσβολές σμήνους αφου θα είναι αρκετά τεμάχια για γρήγορη εξόντωση αντιπάλων . Όπως πάει κάθε χειριστήριο θα πρέπει να είναι διαπιστευμένο για πολλά ειδή drone .

https://hellenicdefencenet.blogspot.com/2024/08/blog-post_22.html
https://futurewarfare.gr/2024/08/30/oloklhrwmenh-analysh-katarripsis-tou-tourkikou-uav-aksungur-apo-iraniko-loitering-258-pragmatikh-apeilh-gia-ellada/

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.