Μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία μέλους της GIGN με το Άγιο Δισκοπότηρο του αμυντικού σχολιασμού στην Ελλάδα, το BREN2 σε 7,62Χ39, το πλέον KILL 'em all διαμέτρημα.
Aimpoint Comp M2 σε βάση ανύψωσης (riser) για χρήση με ΔΝΟ/προσωπίδες, και PAQ-16. O σιγαστήρας, B&T ROTEX V compact silencer.
1 σχόλιο:
Ευτυχώς έχουμε και εσένα και μαθαίνουμε τίποτα για τα όπλα έστω και εγκυκλοπαιδικά. Γιατί για πρακτικά δεν το βλέπω. Φανταρικο κάναμε δύο βολές με G3 και μετά αγγαρείες. Άμα απελευθερωθούμε ο στρατός πρέπει να είναι εκπαίδευση τακτικής , εξάσκηση ομάδας με paintball για αρχή. Φυσική κατάσταση και λαβές-πολεμικες τέχνες . Στρατιωτική σκέψη και εξάσκηση. Βολές όλων ελεύθερου σκοπευτή για να ανακαλύψουν ταλέντα. Πλοήγηση με χάρτες σε ύπαιθρο και θάλασσα και πολλά άλλα. Ποτέ δεν κατάλαβα αφού έχουμε παντού διπλωματικές αποστολές γιατί δεν στέλνουν γνώστες να μάθουν τις τοπικές πολεμικές τέχνες και γυρνώντας να γίνει ένα σχολείο πολεμικών τεχνών με νέες τεχνικές συγκερασμενες + σύνθεση μέσω πιθανών συνδυασμών από υπολογιστή καλύτερη από το krav maga και πολλά άλλα. Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα πίσω . Το ίδιο με σχολεία για ότι όπλα κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και ακομη σε ατομικές πατέντες ιδιωτικά παγκοσμίως , τα όπλα του φτωχού που βλέπουμε και σε ταινίες .Είναι απογοήτευση και με φίλους που χρησιμοποιούν το ίντερνετ μόνο για το facebook . Με την τεχνολογία στρατός πανεπιστήμια κτλ θα μπορούσαν να είχαν online group με εκμάθηση για τα πάντα? φανταστείτε μια συνδρομή με ημερήσιους στόχους ανάγνωσης, εξάσκησης , γυμναστικής , λογοτεχνίας, στρατηγικής ,ξένων γλωσσών , παρακολούθησής παγκόσμιας επικαιρότητας κτλ ένα αμάλγαμα ακοπης ενημέρωσης στην πόρτα σου. Και πέρα από τα παιγνίδια με ένα σύστημα virtual reality θα μπορούσε να κάνει κάποιος ακόμη και εκμάθηση πολεμικών τεχνών σπίτι σαν να είναι ο δάσκαλος μαζί. Η να μαθαίνει γεωγραφία βλέποντας την γη σαν να πετάει. Ευσεβείς πόθοι και καμία σχέση με το webex και το σκοιλ ελικικου ... Οι δάσκαλοι θα έδιναν δωρεάν τα μαθήματα και θα πληρώνονταν μόνο για τις διορθώσεις. Δυστυχώς παραδείγματα σαν το http://www.akwn.net/ πήγα και εγώ 40 χρονών μέχρι να τα ανακαλύψω όπως και αξιόλογα ιστολόγια σαν εδώ .
Δημοσίευση σχολίου