ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Δεν θα ξεφορτωθούν τον ξανθό έτσι εύκολα.! Δέκα μέρες έμειναν στους Δημοκρατικούς, μετά που θα τελειώσει το θεατράκι Τραμπ, έρχεται ο Ταγίπ και ο Πούτιν. Εκεί θα τους δω.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σιγά μην τους άφηνε ο ξανθός έτσι , να κάνουν ο,τι θέλουν. Ετοιμαστείτε για το Τrumpbook και το Trumpwitter και φυσικά το ανάλογο ψηφιακό νόμισμα ένα Τrumpdiem (που αν δεν είχε τόσο μένος με τους Κινέζους μπορεί να του έδινε εγγύηση ισοτιμίας με το e-γουάν και να τα έκανε όλα ρόιδο μετά) που θα παίξει μπαλίτσα αντίπαλος του Ζούκι και στα ήδη φθαρμένα του κοινωνικά δίκτυα και πιθανώς ένα δικό του κόμμα με το οποίο θα κατέβει υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές 2024.

Όπως ακριβώς από τον Νοέμβρη σας έχω αναλύσει πως θα κινηθεί . Σαν επιχειρηματίας και ποτέ σαν πολιτικός δεν αντέδρασε ούτε και θα αντιδράσει . Και ο κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας ούτε παραδίδεται εύκολα στις αναποδιές αλλά ούτε έλεος δείχνει στους αντιπάλους του. Αν 70,000,000 οπαδοί του τον ακολουθήσουν σε μια νέα πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου εύκολο να φανταστείτε πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια θα τον ακολουθήσουν από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Δεν θα μείνει σιωπηλός, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Τραμπ: Εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Twitter
Απάντηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το Twitter, με την οποία κλείνει τον προσωπικό λογαριασμό του Αμερικανού Προέδρου.
Ο κ. Τραμπ κατηγορεί το Twitter, ότι συνεργάζεται με τους Δημοκρατικούς και τη Ριζοσπαστικη Αριστερά για να φιμώσουν τον ίδιο και τα εκατομμύρια των οπαδών του.
Μείνετε συντονισμένοι, λέει, καθώς ανακοινώνει ότι δεν θα μείνει σιωπηλός.
Η ανακοίνωση ακολουθεί:
 
“Όπως έχω πει εδώ και πολύ καιρό, το Twitter προχώρησε όλο και περισσότερο στην απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου.
Απόψε (την Παρασκευή), οι υπάλληλοι του Twitter συνεργάστηκαν με τους Δημοκρατικούς και τη Ριζοσπαστική Αριστερά για την αφαίρεση του λογαριασμού μου από την πλατφόρμα τους, για να με σιγήσουν – και (μαζί και) ΕΣΑΣ, τα 75.000.000 σπουδαίους πατριώτες που με ψήφισαν.
 
Το Twitter μπορεί να είναι ιδιωτική εταιρεία, αλλά χωρίς το κυβερνητικό δώρο του Τμήματος 230 (του νόμου NDAA) δεν θα υπήρχε για πολύ.
 
“Προβλέψαμε ότι αυτό θα συμβεί. Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση, ενώ εξετάζουμε επίσης τις δυνατότητες ανάπτυξης της δικής μας πλατφόρμας στο εγγύς μέλλον. Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί!
Το Twitter δεν αφορά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ. Έχει ως στόχο την προώθηση της πλατφόρμας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Radical Left), όπου επιτρέπεται σε ορισμένους από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο να μιλούν ελεύθερα.
 
“ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!”
 
Θα τους χορέψει γιατί "πουλάει" , σας λέω δεν θα ξεφορτωθούν τον ξανθό έτσι εύκολα. Αναγκάζει με τον τρόπο του τους αντιπάλους του να κάνουν τις ανοησίες που αυτός θέλει. Και ήδη έχουν αρχίσει χιλιάδες Αμερικανοί να "κλείνουν" τους λογαριασμούς τους στο Twitter. Το επόμενο θα είναι το Facebook. Σας το έχω ξαναπεί όλοι οι νεοταξίτες τεχνοκράτες διορισμένοι πολιτικοί είναι για τα μπάζα και θα τους γλεντήσουν κανονικά Πούτιν και Κινέζοι. Δεν είδατε τι κλωτσιά στα πισινά έδωσε ο Πούτιν στον Μακρόν στο καραμπάχ;; Τυχαία νομίζετε  το ΗΒ κούνησε μαντήλι και θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί να σωθεί για το συμφέρον του; Μόλις το "Γιουνιον" έγινε "Γερμανική Παιδική Χαρά"...την κοπάνησαν.!

Υ.Γ Δέκα μέρες έμειναν στους Δημοκρατικούς,  μετά που θα τελειώσει το θεατράκι Τραμπ, έρχεται ο Ταγίπ και ο Πούτιν. Εκεί θα τους δω.
Υ.Γ 1  Ερντογάν για Καπιτώλιο: Μαύρη κηλίδα για το «λίκνο της δημοκρατίας» τους τρολάρει κανονικά ο Ταγίπ.
 

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Ξένη δημοσίευσις



Τα ΜΜΕ είναι τα σύγχρονα τανκς και είναι μέρος της πέμπτης φάλαγγας εντός των πυλών. Αυτά μαζί με τα ξαδέλφια τους, την βιομηχανία του θεάματος, διαπλάθουν γενιές με διαστρεβλωμένους χαρακτήρες (μαζί με την δημόσια εκπαίδευση) και βουλιάζουν την ανθρωπότητα στην εικονική πραγματικότητα που επιδέξια δημιουργούν. Καλλιεργούν το ψέμα, την μισή αλήθεια, την ασυνάρτητη σκέψη και την χειραγώγηση μέσω του συναισθήματος και προβάλλουν συστηματικά πληρωμένους τεχνοκράτες που διαστρέφουν την επιστήμη.
Αυτοί οι μηχανισμοί είναι οι διαμορφωτές των χρήσιμων και επικίνδυνων χωρίς ικανότητα κρίσης ηλιθίων που τους σέρνουν από την μύτη. Αυτοί οι τελευταίοι αποτελούν τις στρατιές των σύγχρονων γενίτσαρων που στρέφονται χωρίς να το καταλαβαίνουν εναντίον των συλλογικών τους συμφερόντων, όπως και των συμφερόντων της συντριπτικής πλειονότητας της κοινωνίας.