ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Για ότι συμβαίνει πρώτα έχει λεχθεί, έχει πιστοποιηθεί στο πεδίο της πληροφορίας, της γνώσεως, στο συλλογικό της συνείδησης για όσους όμως έχουν συνείδηση...γιατί δεν έχουν όλοι συνείδηση.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα είπε όλα. Δεν δίνουν τις θεραπείες που έχουν βγει για να ξεπουλήσουν τα εμβόλια.Αυτό είναι εγκληματικό κι όχι η άρνηση να κάνεις εμβόλιο.

Αν απορείτε πως τον άφησαν να τα πει και δεν τον έκοψαν στον αέρα, είναι γιατί οι άνθρωποι του συστήματος θέλουν να γνωρίζεις πριν πάρεις την τελική απόφαση... για ότι συμβαίνει πρώτα έχει λεχθεί, έχει πιστοποιηθεί στο πεδίο της πληροφορίας, της γνώσεως, στο συλλογικό της συνείδησης για όσους όμως έχουν συνείδηση...γιατί δεν έχουν όλοι συνείδηση.!
Η συνείδηση μέσω της γνώσης, διαπλάθει - διαμορφώνει - μεταμορφώνει - μετουσιώνει το υπάρχων σύμπαν (γαλαξιακό σπήλαιο).

Πέραν αυτού σε όσους μου λένε τις γνωστές μπουρδολογίες τους ...τους λέω ότι ...Αξίζει κάποιος να πάει να κάνει το γενετικό υλικό για τον κοροϊδοϊό, γιατί έχει τρία υπέρ που δεν τα είχε κανένα άλλο ενέσιμο προϊόν... και μπορείς να νοσήσεις... και μπορείς να μεταδόσεις... και μπορείς να μεταλλάξεις!! Μοναδικό!... Αυτά τα τρία υπέρ, εάν δεν το κάνεις, ποτέ δεν θα τα έχεις!...

Υ.Γ  Η συνείδηση όπως τα πάντα όλα, έχουν τρεις όψεις!.. και αυτό αποτελεί γαλαξιακή νομοτέλεια.Τα δυο είδη μορφής συνείδησης* είναι αυτά που φαίνονται… το δε τρίτο μέρος κρύβεται πίσω από τα άλλα 2. Συν+είδηση είναι η πνευματική αναγνώριση όλων των νεοεισερχομένων πληροφοριών στον άνθρωπο, που του υπενθυμίζουν την γνώση ως ΑΝΑΜΝΗΣΗ από το υποσυνείδητο. Η Ψυχή όπως έλεγε και ο Σωκράτης γνωρίζει τα πάντα..απλώς πρέπει να τα θυμηθεί. Επάνω στον πλανήτη ζούνε διαφορετικά είδη, όχι μόνο ο άνθρωπος....είναι ποτέ δυνατόν μια κατσαρίδα, μία γάτα, ένας σκύλος, ένας άνθρωπος και ένας θεός έχουν την ίδια συνείδηση;;
Κάθε ένα από αυτά τα είδη έχει και διαφορετική αντίληψη...εσείς για παράδειγμα δεν έχετε την ίδια συνείδηση με έναν σκύλο...το ίδιο και ένας θεός η ένα ανώτερο ον δεν έχει την ίδια συνείδηση με έναν άνθρωπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι οι αστερίσκοι που οφείλουν να κοινοποιούν. Όπως όταν θες να καταπατήσεις δάσος, οφείλεις να το βάλεις αγγελία σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας, φυσικά σε φυλλάδες των 500 φύλλων του Τράγκα και του Μαυρίκου για να τη δουν όσο γίνεται λιγότεροι. Για να μπορεί μετά ο κάθε τσιόρδας να σου λέει "τα 'θελες και τα' παθες μαλάκα και άντε και γαμήσου τώρα". Δυστυχώς τα πρόβατα ούτε συνείδηση έχουν, ούτε καν το ένστικτο της επιβίωσης. Το συζήταγα με έναν φίλο μου κάποτε, ότι σε περίπτωση κατοχής όχι μόνο δεν θα φάνε τα σκυλιά τους όπως ο Λογοθετίδης στην ταινία, θα στερούνται το ξεροκόμματο και θα πεθαίνουν της πείνας για να ζήσει το σκυλί.